Τα Μaine Coon-άκια!!

Kαλημέρα κι απο εμένα!!!
Νεκταρία μου μερικά ονόματα που μ΄αρέσουν:
Για αγοράκια: Gadi Gail Garcia Gilbert Garman Gustav
Για κοριτσάκια: Gabi Garbo Gaelle

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως σας φαινετε για κοριτσακι το Gretel...??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα μου αρεσει πολυ:)
επισης μπορει καποιος να παρει ενα αγορακι απο την επομενη γεννα και να το πει
Hans;):lol:

:D:D:lol:
Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα...:P

Το Gretel μου θυμιζει σοκολατα για αυτο το προτινα...(απο οτι θα χεις καταλαβει εχω παθος με τη σοκολατα...:P:lol:)

Το Gretel μου θυμιζει σοκολατα για αυτο το προτινα...(απο οτι θα χεις καταλαβει εχω παθος με τη σοκολατα...:P:lol:)
εμενα μου θυμισε τσοκαρακια και Ολλανδια...απο το γνωστο παραμυθι:lol:

Εμενα μου θυμισε μια γερμανιδα που ειχα γνωρισει σε κατι διακοπες....!

Εμενα μου θυμισε μια γερμανιδα που ειχα γνωρισει σε κατι διακοπες....!
:blink::blink:
Ψεματα σου ειπε:P...Ολλανδεζα ηταν:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σκασιλα σου θα μου πεις...στο κρεβατι ολες ιδιες ειναι:lol::lol::lol:

Παυλη καλημερα...μονοι μας παλι ε?:redface:

:blink::blink:
Ψεματα σου ειπε:P...Ολλανδεζα ηταν:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σκασιλα σου θα μου πεις...στο κρεβατι ολες ιδιες ειναι:lol::lol::lol:

Παυλη καλημερα...μονοι μας παλι ε?:redface:

Μαλλον Γιουλη μου... Καλημερα!

Μαλλον Γιουλη μου... Καλημερα!

το μαλλον παει στο

α. ηταν Ολλανδεζα η Gretel
β. ολες ειναι ιδιες στο κρεβατι
γ. ειμαστε μονοι μας

:hmm::lol::lol:

το μαλλον παει στο

α. ηταν Ολλανδεζα η Gretel
β. ολες ειναι ιδιες στο κρεβατι
γ. ειμαστε μονοι μας

:hmm::lol::lol:

Μαλλον... σε ολα....:lol:

Καλημερα κουνάκια!:D
Πολύ όμορφο όνομα. Μ΄αρέσει!!!!!!!!:D
Πολύ ωραία ιδέα!!!:up:

Μαζι με τη Gretel, δωρο ο Hans απο την επομενη γεννα...:lol:
Που'σαι μαρι Νεκταρια...για σενα δουλευουμε:P:P:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up:

Μαζι με τη Gretel, δωρο ο Hans απο την επομενη γεννα...:lol:
Που'σαι μαρι Νεκταρια...για σενα δουλευουμε:P:P:lol::lol:

Αχ βρε κοριτσια ,μολις τωρα μπηκα στο φορουμ:( Ειδα τα ονοματα,αλλα τι να πω η καημενη ,φωναζω δυο μερες τωρα.....Πριν τα δω εκανα update:(

Γιουλη ,Αναστασια (κλπ?) ποτε θα ερθετε?Εκανα καποιες εργασιες στο σπιτι και θελω να τις δειτε:)

Αχ βρε κοριτσια ,μολις τωρα μπηκα στο φορουμ:( Ειδα τα ονοματα,αλλα τι να πω η καημενη ,φωναζω δυο μερες τωρα.....Πριν τα δω εκανα update:(

Γιουλη ,Αναστασια (κλπ?) ποτε θα ερθετε?Εκανα καποιες εργασιες στο σπιτι και θελω να τις δειτε:)

Αρχιζω....

Μαλιστα... μονο κοριτσια "παιζουν" εδω κα Νεκταρια μας? Θα πω και γω στο Βασιλη να κανουμε δικο μας coon-thread και θα μπαινουν μονο αντρες. Θα βρουμε κι αλλους μην ανησυχεις....:cool:
Τι εννοεις φωναζεις δυο μερες? Δεν προτειναμε αμεσα ονοματα? Αμα κανεις να μπεις στο thread δυο μερες, ποιος σου φταιει? :hmm:
Γιουλη, Αναστασια (κλπ?)... Εμεις οι "υπολοιποι" ειμαστε οι "κλπ"? :mad:

Αχχχ.... Ετσι ειναι... Νομιζεις οτι ξερεις καποιον.... και ξαφνικα....:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχιζω....

Μαλιστα... μονο κοριτσια "παιζουν" εδω κα Νεκταρια μας? Θα πω και γω στο Βασιλη να κανουμε δικο μας coon-thread και θα μπαινουν μονο αντρες. Θα βρουμε κι αλλους μην ανησυχεις....
Τι εννοεις φωναζεις δυο μερες? Δεν προτειναμε αμεσα ονοματα? Αμα κανεις να μπεις στο thread δυο μερες, ποιος σου φταιει?
Γιουλη, Αναστασια (κλπ?)... Εμεις οι "υπολοιποι" ειμαστε οι "κλπ"?

Αχχχ.... Ετσι ειναι... Νομιζεις οτι ξερεις καποιον.... και ξαφνικα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σωπω σωπα μη κλαις....και θα σου παρω εγω παιχνιδακια:P(απο Ρωσια τα θες ή Ουκρανια αγορακι μου? Η μηπως να τσακιστω να βρω τη Gretel με τα τσοκαρακια)?:P:lol:
Αντε μου το στεναχωρησατε το Παυλη...:mad:
Κακια Νεκταρια:mad::P:lol::lol::lol:

Που θες να σε παμε? Στη Σαλαμινα? Στη Σαλαμινα....να σε κερασουμε και ψαρακι? Ο,τι θες...:D

(αι μαρι...τετοια λενε στους αντρες για να τους "καλμαρουν")

:rolleyes::rolleyes:

Σωπω σωπα μη κλαις....και θα σου παρω εγω παιχνιδακια:P(απο Ρωσια τα θες ή Ουκρανια αγορακι μου? Η μηπως να τσακιστω να βρω τη Gretel με τα τσοκαρακια)?:P:lol:
Αντε μου το στεναχωρησατε το Παυλη...:mad:
Κακια Νεκταρια:mad::P:lol::lol::lol:

Που θες να σε παμε? Στη Σαλαμινα? Στη Σαλαμινα....να σε κερασουμε και ψαρακι? Ο,τι θες...:D

(αι μαρι...τετοια λενε στους αντρες για να τους "καλμαρουν")

:rolleyes::rolleyes:

Ε... ενταξει... αμα με κερασετε ψαρακι... να δωσω τοπο στην οργη.... ας ειναι....

(Α! Οσο για τα παιχνιδακια... Ι' ll settle with anything......)

Ε... ενταξει... αμα με κερασετε ψαρακι... να δωσω τοπο στην οργη.... ας ειναι....
Ωραια...το γλιτωσα το ταξειδι στην Γερμανια...:lol::lol::lol:

Ωραια...το γλιτωσα το ταξειδι στην Γερμανια...:lol::lol::lol:
πηγα 3 φορες για Βιρμανακια....για γυναικα δεν περιμενα να παω...
:redface:Ντροπη μου...αντι να φερω κανεναν βαρβατο βαυαρο κοκκινομουρη με φτερακι στο καπελο :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back