staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρία μου μερικά ονόματα που μ΄αρέσουν:
Για αγοράκια: Gadi Gail Garcia Gilbert Garman Gustav
Για κοριτσάκια: Gabi Garbo Gaelle
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα μου αρεσει πολυΠως σας φαινετε για κοριτσακι το Gretel...??![]()

επισης μπορει καποιος να παρει ενα αγορακι απο την επομενη γεννα και να το πει
Hans

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα μου αρεσει πολυ
Hans![]()

Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα...

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα μου θυμισε τσοκαρακια και Ολλανδια...απο το γνωστο παραμυθιΤο Gretel μου θυμιζει σοκολατα για αυτο το προτινα...(απο οτι θα χεις καταλαβει εχω παθος με τη σοκολατα...)

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εμενα μου θυμισε μια γερμανιδα που ειχα γνωρισει σε κατι διακοπες....!

Ψεματα σου ειπε
...Ολλανδεζα ηταν

Σκασιλα σου θα μου πεις...στο κρεβατι ολες ιδιες ειναι

Παυλη καλημερα...μονοι μας παλι ε?

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ψεματα σου ειπε...Ολλανδεζα ηταν
Σκασιλα σου θα μου πεις...στο κρεβατι ολες ιδιες ειναι
Παυλη καλημερα...μονοι μας παλι ε?![]()
Μαλλον Γιουλη μου... Καλημερα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαλλον Γιουλη μου... Καλημερα!
το μαλλον παει στο
α. ηταν Ολλανδεζα η Gretel
β. ολες ειναι ιδιες στο κρεβατι
γ. ειμαστε μονοι μας

EL GATO
Διάσημο μέλος
το μαλλον παει στο
α. ηταν Ολλανδεζα η Gretel
β. ολες ειναι ιδιες στο κρεβατι
γ. ειμαστε μονοι μας
![]()
Μαλλον... σε ολα....

staman2
Περιβόητο μέλος

Πολύ όμορφο όνομα. Μ΄αρέσει!!!!!!!!Πως σας φαινετε για κοριτσακι το Gretel...??![]()

Πολύ ωραία ιδέα!!!εμενα μου αρεσει πολυ
Hans![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Που'σαι μαρι Νεκταρια...για σενα δουλευουμε

marzep
Δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μαζι με τη Gretel, δωρο ο Hans απο την επομενη γεννα...
Που'σαι μαρι Νεκταρια...για σενα δουλευουμε![]()
Αχ βρε κοριτσια ,μολις τωρα μπηκα στο φορουμ
Ειδα τα ονοματα,αλλα τι να πω η καημενη ,φωναζω δυο μερες τωρα.....Πριν τα δω εκανα update
Γιουλη ,Αναστασια (κλπ?) ποτε θα ερθετε?Εκανα καποιες εργασιες στο σπιτι και θελω να τις δειτε

EL GATO
Διάσημο μέλος
Αχ βρε κοριτσια ,μολις τωρα μπηκα στο φορουμΕιδα τα ονοματα,αλλα τι να πω η καημενη ,φωναζω δυο μερες τωρα.....Πριν τα δω εκανα update
Γιουλη ,Αναστασια (κλπ?) ποτε θα ερθετε?Εκανα καποιες εργασιες στο σπιτι και θελω να τις δειτε![]()
Αρχιζω....
Μαλιστα... μονο κοριτσια "παιζουν" εδω κα Νεκταρια μας? Θα πω και γω στο Βασιλη να κανουμε δικο μας coon-thread και θα μπαινουν μονο αντρες. Θα βρουμε κι αλλους μην ανησυχεις....

Τι εννοεις φωναζεις δυο μερες? Δεν προτειναμε αμεσα ονοματα? Αμα κανεις να μπεις στο thread δυο μερες, ποιος σου φταιει?

Γιουλη, Αναστασια (κλπ?)... Εμεις οι "υπολοιποι" ειμαστε οι "κλπ"?

Αχχχ.... Ετσι ειναι... Νομιζεις οτι ξερεις καποιον.... και ξαφνικα....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σωπω σωπα μη κλαις....και θα σου παρω εγω παιχνιδακιαΑρχιζω....
Μαλιστα... μονο κοριτσια "παιζουν" εδω κα Νεκταρια μας? Θα πω και γω στο Βασιλη να κανουμε δικο μας coon-thread και θα μπαινουν μονο αντρες. Θα βρουμε κι αλλους μην ανησυχεις....
Τι εννοεις φωναζεις δυο μερες? Δεν προτειναμε αμεσα ονοματα? Αμα κανεις να μπεις στο thread δυο μερες, ποιος σου φταιει?
Γιουλη, Αναστασια (κλπ?)... Εμεις οι "υπολοιποι" ειμαστε οι "κλπ"?
Αχχχ.... Ετσι ειναι... Νομιζεις οτι ξερεις καποιον.... και ξαφνικα....
![]()
(απο Ρωσια τα θες ή Ουκρανια αγορακι μου? Η μηπως να τσακιστω να βρω τη Gretel με τα τσοκαρακια)?

Αντε μου το στεναχωρησατε το Παυλη...

Κακια Νεκταρια

Που θες να σε παμε? Στη Σαλαμινα? Στη Σαλαμινα....να σε κερασουμε και ψαρακι? Ο,τι θες...

(αι μαρι...τετοια λενε στους αντρες για να τους "καλμαρουν")

EL GATO
Διάσημο μέλος
Σωπω σωπα μη κλαις....και θα σου παρω εγω παιχνιδακια(απο Ρωσια τα θες ή Ουκρανια αγορακι μου? Η μηπως να τσακιστω να βρω τη Gretel με τα τσοκαρακια)?
Αντε μου το στεναχωρησατε το Παυλη...
Κακια Νεκταρια
Που θες να σε παμε? Στη Σαλαμινα? Στη Σαλαμινα....να σε κερασουμε και ψαρακι? Ο,τι θες...
(αι μαρι...τετοια λενε στους αντρες για να τους "καλμαρουν")
![]()
Ε... ενταξει... αμα με κερασετε ψαρακι... να δωσω τοπο στην οργη.... ας ειναι....
(Α! Οσο για τα παιχνιδακια... Ι' ll settle with anything......)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια...το γλιτωσα το ταξειδι στην Γερμανια...Ε... ενταξει... αμα με κερασετε ψαρακι... να δωσω τοπο στην οργη.... ας ειναι....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πηγα 3 φορες για Βιρμανακια....για γυναικα δεν περιμενα να παω...Ωραια...το γλιτωσα το ταξειδι στην Γερμανια...![]()
Ντροπη μου...αντι να φερω κανεναν βαρβατο βαυαρο κοκκινομουρη με φτερακι στο καπελο 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool