Τα Μaine Coon-άκια!!

πηγα 3 φορες για Βιρμανακια....για γυναικα δεν περιμενα να παω...
:redface:Ντροπη μου...αντι να φερω κανεναν βαρβατο βαυαρο κοκκινομουρη με φτερακι στο καπελο :lol::lol:

Decadence!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε καλε....στο κρεβατι δεν ειπαμε ειναι ολοι ιδιοι/ιδιες?
Εσενα Γερμανιδα δεν ηταν η Gretel?
Aμεσως εσυ:P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε καλε....στο κρεβατι δεν ειπαμε ειναι ολοι ιδιοι/ιδιες?
Εσενα Γερμανιδα δεν ηταν η Gretel?
Aμεσως εσυ:P:lol::lol::lol:

Παλι μονοι μας μιλαμε, ε?

Αρχιζω....

Μαλιστα... μονο κοριτσια "παιζουν" εδω κα Νεκταρια μας? Θα πω και γω στο Βασιλη να κανουμε δικο μας coon-thread και θα μπαινουν μονο αντρες. Θα βρουμε κι αλλους μην ανησυχεις....:cool:
Τι εννοεις φωναζεις δυο μερες? Δεν προτειναμε αμεσα ονοματα? Αμα κανεις να μπεις στο thread δυο μερες, ποιος σου φταιει? :hmm:
Γιουλη, Αναστασια (κλπ?)... Εμεις οι "υπολοιποι" ειμαστε οι "κλπ"? :mad:

Αχχχ.... Ετσι ειναι... Νομιζεις οτι ξερεις καποιον.... και ξαφνικα....:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σκασιλα μας... Αφου δε μας καταδεχονται οι αλλοι....

Εχουμε και δουλειες:|δεν καθομαστε ολοι πισω απο ενα γραφειο:P

Εχουμε και δουλειες:|δεν καθομαστε ολοι πισω απο ενα γραφειο:P

Που βεβαια, αυτο απαντα μονο στο δευτερο σκελος αυτων που παρεθεσες.... Τα πρωτα καναμε πως δεν τα ειδαμε...:rolleyes::P

Που βεβαια, αυτο απαντα μονο στο δευτερο σκελος αυτων που παρεθεσες.... Τα πρωτα καναμε πως δεν τα ειδαμε...:rolleyes::P
Βρε ολα τα βλεπω εγω,χρονο δεν εχω:(νασαι απο μια μερια να δεις τι γινεται εδω μεσα:confused:θα πεις..ΕΛΕΟΣ:blink:

Βρε ολα τα βλεπω εγω,χρονο δεν εχω:(νασαι απο μια μερια να δεις τι γινεται εδω μεσα:confused:θα πεις..ΕΛΕΟΣ:blink:
οπως στρωνει ο καθενας καλη μου...κοιμαται...:P
αντε μη γκρινιαζεις...:lol:θα'΄ρθουμε να σου βαλουμε ταξη:P

οπως στρωνει ο καθενας καλη μου...κοιμαται...:P
αντε μη γκρινιαζεις...:lol:θα'΄ρθουμε να σου βαλουμε ταξη:P
Οταν εστρωσα καλη μου ημουν 10 χρονια νεοτερη;)Any way,welcome!!!

Μολις τωρα πηρα μια μεγαλη στενοχωρια.Τηλεφωνησα να ευχηθω χρονια πολλα σε καποιον που ειχε παρει ενα γατακι απο τη Μυτηλινη.Ο γατος τωρα θα κοντευε 2 χρονων και πριν 5 μηνες περιπου μαλλον του τον κλεψανε:hmm:
δεν σ`ακουσα που μου ταλεγες,ειπε.Τον εβγαζε στην αυλη,πηγαινε και παρα περα ομως.....ψαξανε μα δεν τον βρηκαν.Ευτυχως ηταν στειρωμενος.Εγω την πικρα την πηρα και τα γραφω αυτα για να με ακουσουν ΟΛΟΙ οσοι εχουν κουνακια και μη,να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!Εχει μαλιασει η γλωσσα μου να τα λεω,νομιζουν οτι ξερουν το γατακι τους και τη συμπεριφορα τους αλλα τους εξηγω δεν ειναι ετσι οι γατες.Μα εγω τη γατα που ειχα δεν εκανε τετοια,λενε.Γατα με γατα διαφερει,οπως και οι ανθρωποι,λεω.
Εχετε αυλη και θελετε να το βγαζετε που και που εξω?Φτιαξτε ενα χωρο -οχι απαραιτητα μεγαλο-κατι σαν ενα μεγαλο κλουβι που θα μενει καποιες ωρες .Και δεν θα εχετε αγχος και το κεφαλι σας θα ειναι ησυχο.
Το να πεθανει ενα ζωακι απο φυσικο θανατο ,το καταλαβαινω,να "φυγει" ομως απο ανθρωπινη αμελεια,το καταδικαζω.Ειναι ακριβως οπως να αδιαφορεις για το παιδι σου.
Θα πω μια υπομενη φραση..."οποιος καταλαβε ,καταλαβε"
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Κριμα για τον γατουλη...Ελπιζω να ειναι καλα τουλαχιστον και να μην εχει παθει κατι.

Οταν εστρωσα καλη μου ημουν 10 χρονια νεοτερη;)Any way,welcome!!!
Και τώρα νεότατη είσαι Νεκταρία μου!!! Κι έχεις και πολύ κουράγιο και το λέει η ψυχή σου!:up:
Μολις τωρα πηρα μια μεγαλη στενοχωρια.Τηλεφωνησα να ευχηθω χρονια πολλα σε καποιον που ειχε παρει ενα γατακι απο τη Μυτηλινη.Ο γατος τωρα θα κοντευε 2 χρονων και πριν 5 μηνες περιπου μαλλον του τον κλεψανε
δεν σ`ακουσα που μου ταλεγες,ειπε.Τον εβγαζε στην αυλη,πηγαινε και παρα περα ομως.....ψαξανε μα δεν τον βρηκαν.Ευτυχως ηταν στειρωμενος.Εγω την πικρα την πηρα και τα γραφω αυτα για να με ακουσουν ΟΛΟΙ οσοι εχουν κουνακια και μη,να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!Εχει μαλιασει η γλωσσα μου να τα λεω,νομιζουν οτι ξερουν το γατακι τους και τη συμπεριφορα τους αλλα τους εξηγω δεν ειναι ετσι οι γατες.Μα εγω τη γατα που ειχα δεν εκανε τετοια,λενε.Γατα με γατα διαφερει,οπως και οι ανθρωποι,λεω.
Εχετε αυλη και θελετε να το βγαζετε που και που εξω?Φτιαξτε ενα χωρο -οχι απαραιτητα μεγαλο-κατι σαν ενα μεγαλο κλουβι που θα μενει καποιες ωρες .Και δεν θα εχετε αγχος και το κεφαλι σας θα ειναι ησυχο.
Το να πεθανει ενα ζωακι απο φυσικο θανατο ,το καταλαβαινω,να "φυγει" ομως απο ανθρωπινη αμελεια,το καταδικαζω.Ειναι ακριβως οπως να αδιαφορεις για το παιδι σου.
Θα πω μια υπομενη φραση..."οποιος καταλαβε ,καταλαβε"
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Τι κρίμα για τον γατουλη....:(
Εχεις τόσο δίκιο Νεκταρία μου!!! Απόλυτα κατανοητό!
Κι όσο για το ότι λένε: Εμένα η γάτα μου δεν εκανε τέτοια κτλ. Ας σκεφτουμε ότι τα ζώα ΓΕΝΙΚΩΣ είναι απρόβλεπτα! Μπορει η ίδια γάτα που μέχρι αυτη τη στιγμή να μην κανει κάτι,την απόμενη ακριβώς να το κάνει και να της στοιχίσει την ιδια της τη ζωή. Και ειναι κρίμα να χαθει ένα ζώο απο δική μας απερισκεψία...
:(

Κριμα για τον γατουλη...Ελπιζω να ειναι καλα τουλαχιστον και να μην εχει παθει κατι.
Θα είναι καλά Δώρα μου μόνον αμα τον έχει βρει κάποιος... Διαφορετικά λυπάμαι που θα το πω, προσωπικά πιστεύω πως ένα γατί που έχει συνηθίσει μέσα σε σπίτι και δεν ξέρει να κυνηγά και να προφυλαχθει και είναι στειρωμένο και άμαθο γενικως στη φύση, μάλλον θα έχει πάθει κάτι... Κρίμα... Μακάρι να τον έχει βρει κάποιος:(:hmm:

Πάει το γατάκι και ποιος ξέρει που ειναι και αν είναι καλά....Τόσο μικρο κιόλας που ναχει μαθει...Σπίτι και πάλι σπιτι... Και ο δικός μου έβγαινε έξω αλλα μονο όταν έιχε κλεισει τα 4! Δε του έφθανε η βεράντα ήθελε την βόλτα του ο κύριος αν και μετα το κόψαμε κι αυτο γιατι κοντέψαμε να την πάθουμε κι εμεις...

Ναι, θελουν προσοχη κατι τετοια....:rolleyes::(

Κατα τα αλλα, τι κανουμε?

Ναι, θελουν προσοχη κατι τετοια....:rolleyes::(

Κατα τα αλλα, τι κανουμε?

Μια χαρα Παυλακο μου;) Και που εισαι! Οταν θα αρχισουν να περπατανε (τα 7διμα) εκει να δεις πως θαμαι:lol::lol: Δεν παιρνεις καμμια αδεια για να γινεις εθελοντης?:P:lol:

Μια χαρα Παυλακο μου;) Και που εισαι! Οταν θα αρχισουν να περπατανε (τα 7διμα) εκει να δεις πως θαμαι:lol::lol: Δεν παιρνεις καμμια αδεια για να γινεις εθελοντης?:P:lol:

Αυτα θελουν να εχεις δυο ζευγαρια ματια για να τα παρακολουθεις.

Σημερα ηταν εδω η Κωνσταντινα.Εδωσα την Queen:( Τα παει απιστευτα καλα με τον Lovely:)

Αυτο ειναι παρα πολυ καλο! Αντε, Κωνσταντινα περιμενουμε φωτογραφιες.

(Εγραψα το 5000στο post του thread)

Αυτο ειναι παρα πολυ καλο! Αντε, Κωνσταντινα περιμενουμε φωτογραφιες.

(Εγραψα το 5000στο post του thread)

Εσενα ποτε να σε περιμενουμε?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back