Τα Μaine Coon-άκια!!

Χαριζει κανεις maine-coon???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρια εδειξα στον ξαδερφουλη μου το σαιτ σου κι εχει κολλησει με τον Troy.Μιλαμε για ερωτα,αν ερθω το καλοκαιρακι να σας δω θα τον φερω να τον δει απο κοντα να χαζεψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ο Troy δεν ειναι γατι.... Ειναι ΘΕΟΣ.....!!!!!:P:P
Και ο Braveheart ομως δεν παει πισω και ο Valentino.....!!!!Κουκλια ολα τους...!!!:):):)
Για να πω την αληθεια εμενα μου αρεσει καλυτερα ο Βαλεντινο..Εχω τετοιο ερωτα με αυτο το γατι.... Αμα εμενα μονη μου θα τον επερνα... Ειναι πραγματικα σαν λιονταρακι...!!!:redface::redface::redface: Εστι κοκκινος που ειναι και αυτο που με τρελαινει ειναι τα ασπρα του χειλακια....!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ενδιαφερομαι, αν μπορει καποιος να μου χαρισει ενα.

Ενδιαφερομαι, αν μπορει καποιος να μου χαρισει ενα.
Aς επικοινωνησει καποιος απο τους γονεις σου,για να το συζητησουμε:/:

H μητερα θα ηθελε να σας ρωτησει αν αυτες οι γατες κανουν για κηπο(περιφραγμενο) και αν ξερετε καποιον που μπορει να μας χαρισει ενα.

H μητερα θα ηθελε να σας ρωτησει αν αυτες οι γατες κανουν για κηπο(περιφραγμενο) και αν ξερετε καποιον που μπορει να μας χαρισει ενα.
Θα της φτιαξετε σπιτακι για να μενει?η θα μενει μεσα και θα βγαινει που και που εξω για λιγο αερα?

:confused::confused::confused::confused::hmm::/:

Καλημεραααααααα!
Νεκ εχω ηδη αρχισει οφθαλμολουτρο στο σαιτ σου.............

Καλημεραααααααα!
Νεκ εχω ηδη αρχισει οφθαλμολουτρο στο σαιτ σου.............
Και να παραμεινει εκει;)Φτανει!Εκλεισες σαν γατομαμα,τωρα να γινεις μαμα:lol::lol::lol:

Εκει θα παραμεινει σε βεβαιωνω:D:D:D!Τα μικρακια εχουν πλακα,ιδιαιτερα η μικρη που κολλαει τη μουσουδα στα μωρα και απορει:lol::lol::lol::lol:!Αγωνιστικους χαιρετισμους σου στελνουμε και οι 4 μας!!!Καλα τρεξιματα και δυναμη:kiss::kiss:!!!

Θα της φτιαξω σπιτακι.Εχουμε και μεγαλη πιλοτη οπου μπορει να παιζει.:)Στην περιοχη που μενω εχει πολυ ησυχια και ολοι στην γειτονια ειναι πολυ φιλοζωοι.Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν μπορω να βρω τετοια καταπληκτικη γατα που να την χαριζουν.:(Δυστυχως δεν μπορω να αγορασω μια τετοια γατα:(

Εχετε ηδη μια γατουλα στο σπιτι,εχεις κλεισει κι ενα μικρο ακομα,και ψαχνεις κουνακι;Επειδη σε εχω δει να ζητας διαφορα γατακια σε αγγελιες εδω.

Εχετε ηδη μια γατουλα στο σπιτι,εχεις κλεισει κι ενα μικρο ακομα,και ψαχνεις κουνακι;Επειδη σε εχω δει να ζητας διαφορα γατακια σε αγγελιες εδω.

θα μας πει οτι ειναι η ξαδερφη της παλι...:down::down:

Eγω θελω να παρω 2 γατουλες. Εχετε προβλημα????

Αν δεν θελετε να παρω καμια γατα πειτε το μου,να τελιωνουμε.Εχει 20 γατες παλιοτερα.Μετα το θανατο του γατου μου,θελω να αποκτησω 2 γατουλες οχι παραπανο, μονο 2.Δεν μπορω να ζησω χωρις τις γατες.Αν σας ενοχλει που θελω να υιοθετησω 2 γατουλες, πειτε το μου.Και συγνωμη που σας μιλαω αποτομα.

Αν σας ενοχλει που θελω να υιοθετησω 2 γατουλες, πειτε το μου.Και συγνωμη που σας μιλαω αποτομα.

αποφασισε σοβαρα ποιες θες, ποσες θες, και αν θες, και μετα επικοινωνησε. η μαλλον, ας επικοινωνησει η μητερα σου γιατι χωρις την εγκριση της δε νομιζω να παρεις καποια..:|

σορρυ για το οφ, κουνακια..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back