Τα Μaine Coon-άκια!!

Καταρχην,θα μπορουσες να εισαι λιγο πιο ευγενικη,και να εχεις εναν σεβασμο σε ατομα μεγαλυτερα απο σενα που δε γνωριζεις.Προβλημα δεν εχουμε,αλλα αν θες τοσο πολυ ενα γατακι διαλεξε ποιο σου αρεσει,παρε τηλεφωνο με τη μαμα ή το μπαμπα σου,και κανονισε να το παρεις.Ο κοσμος που εχει αγωνια να δει αν θα βρει ενα σπιτι το γατακι που φιλοξενει,ή επειγεται,δεν ειναι σωστο να εχει ελπιδες επειδη τα ζητας ολα.Εκτος αν μπορεις να παρεις ολα τα γατακια για τα οποια εχεις δηλωσει ενδιαφερον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα θα υιοθετησω ενα γατακι αρσενικο απο την αγγελια του v vag.Kαι αν χαριζει καποιος ενα meine-coon.Μονο αυτα,με τα οποια συμφωνει και η μητερα μου.Και μιλαω σοβαρα,για να μην παρεξηγουμαστε.Οκ????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνωμη για τον τροπο που σας μιλησα,ειλικρινα συγνωμη.Και συγνωμη που χαλασα το θεμα του forum.

Συγνωμη για τον τροπο που σας μιλησα,ειλικρινα συγνωμη.Και συγνωμη που χαλασα το θεμα του forum.

δεκτη η συγνωμη.

Καλησπερα θα συμφωνησω με την moukelis και με την Ιβανα..:)
Ειναι ωραιο εκ μερους σου να θελεις να παρεις γατακια... Θα πρεπει ομως να το συζητησεις με τους γονεις σου, να διαλεξετε μαζι ποια γατακια θελετε και απο εκει και περα να επικοινωνησετε με την εκτροφεα ή με τον ανθρωπο που τα φιλοξενει και να συνεννοειθητε μαζι τους...Αλλα να ειναι ομως κατι σιγουρο...
Οι ανθρωποι που σου μιλησαν το εκαναν για να σε συμβουλεψουν και δεν θα επρεπε να τους μιλησεις ετσι... Γιατι ειναι μεγαλυτεροι απο εσενα και ξερουν καποια πραγματα παραπανω... :/:

Γεια σας,συγνωμη για την συμπεριφορα της κορης μου.Εχετε δικιο για οσα γραφατε.Επισης την μαλωσα για την ασχημη συμπεριφορα της.Η κορη δεν εχει τετοιο χαρακτηρα αλλα εχει νευριασει λιγο γιατι πριν λιγες μερες ειχε βρει μια γατουλη και ηρθε μια κυρια και μας την πηρε μεσα απο την αυλη με τη δικαιολογια οτι ηταν δικια της και την ειχε χασει.Εμεις ρωτησαμε τους γυρω γειτονες και μας ειπαν οτι αυτη η κυρια δεν ειχε ποτε της γατα.Τελοσπαντων,συγνωμη και παλι.Και αν μπορειτε να μας πληροφορησετε για τη ρατσα maine-coon και αν ξερετε καποιον που μπορει να μας χαρισει ενα τετοιο αξιολατρευτο γατακι ανεξαρτητου ηλικιας και φυλου, θα το εκτιμουσαμε πολυ.
Κ.Γιαννα

Γεια σας,συγνωμη για την συμπεριφορα της κορης μου.Εχετε δικιο για οσα γραφατε.Επισης την μαλωσα για την ασχημη συμπεριφορα της.Η κορη δεν εχει τετοιο χαρακτηρα αλλα εχει νευριασει λιγο γιατι πριν λιγες μερες ειχε βρει μια γατουλη και ηρθε μια κυρια και μας την πηρε μεσα απο την αυλη με τη δικαιολογια οτι ηταν δικια της και την ειχε χασει.Εμεις ρωτησαμε τους γυρω γειτονες και μας ειπαν οτι αυτη η κυρια δεν ειχε ποτε της γατα.Τελοσπαντων,συγνωμη και παλι.Και αν μπορειτε να μας πληροφορησετε για τη ρατσα maine-coon και αν ξερετε καποιον που μπορει να μας χαρισει ενα τετοιο αξιολατρευτο γατακι ανεξαρτητου ηλικιας και φυλου, θα το εκτιμουσαμε πολυ.
Κ.Γιαννα
Κριμα για τον γατουλη σας...Την επομενη φορα να το σημανετε με μικροτσιπ,ετσι θα μπορειτε να αποδειξετε οτι ειναι δικο σας το γατακι.:)
Θα μπορουσατε να επικοινωνησετε με την κυρια Νεκταρια που απαντησε πιο πανω,ειναι εκτροφεας της ρατσας και τη γνωριζει σε βαθος.Κατα καιρους δινει καποια ενηλικα γατακια στειρωμενα,που υπηρξαν επιβητορες ή βασιλισσες στο εκτροφειο της,οποτε ισως σταθειτε τυχεροι.:)

Σας ευχαριστω για την πληροφορια.Εχω μπει στην ιστοσελιδα της κ.Νεκταριας και εχει πολυ ομορφα γατακια.Σκεφτομαι να βαλω μικροτσιπ στις 2 γατουλες που θα εχουμε.Θα εβαζα και σε αυτη τη γατουλα μικροτσιπ αλλα την ειχαμε μονο 1 ημερα για την ακριβεια την βρικαμε αυτη την πεμπτη και χθες ηρθε και μας τη πηρε:(.Μηπως μπορειτε να με πληροφορησετε σχετικα με τις αναγκες μιας γατας maine-coon?Δηλαδη αν μπορει να ζησει αρμονικα με ενα γατακι αλλης ρατσας???Στη γειτονια μου υπαρχουν πολλες σπιτικες γατουλες που περνανε μεσα απο την πιλοτη μου και γενικα κοβουν βολτες, σε μια maine-coon θα αρεσε να κανει παρεα με αλλες γατουλες και να κανουν βολτουλες μαζι σαν φιλαρακια???Τι τροφη τρωνε??? κ.α

η κυρια Νεκταρια, ή οποιοσδηποτε αλλος εκτροφεας ή ιδιωτης, δεν θα εδινε γατακι ή γατα εαν προκειται να ζησει εκτος σπιτιου...η φυλη αυτη οπως και οι περισσοτερες πρεπει αυστηρα να ζουνε μεσα στο σπιτι ή σε απολυτα προστατευμενο κηπο...

Aρα καλυτερα να παρουμε ενα κεραμιδογατακι το οποιο κανει για κηπο:)Σας ευχαριστω που απαντησατε στις αποριες μου.Τελικα θα υιοθετησουμε μονο 1 γατακι απο την αγγελια που ανεφερε η κορη μου πριν(για να μην γινονται και παρεξηγησεις:))

η κυρια Νεκταρια, ή οποιοσδηποτε αλλος εκτροφεας ή ιδιωτης, δεν θα εδινε γατακι ή γατα εαν προκειται να ζησει εκτος σπιτιου...η φυλη αυτη οπως και οι περισσοτερες πρεπει αυστηρα να ζουνε μεσα στο σπιτι ή σε απολυτα προστατευμενο κηπο...
τα ΜΑΙΙΝ ΚΟΥΝ ειναι πολλυ καλα και συνβιονουν αριστα με τα αλλα γατακια Εγω εχω 3 και ειμαι τρελη και παλαβη μαζι τουσ Ολα απο την Νεκταρια .Εχω την Μπιζου,τον Λεο ,και το τελεφταιο αποκτημα μου ο Ντομινο. παιδια ειναι τελεια ταμωρακια μου Νεκταρια ευχαριστω που μου γνωρισεσ τα μειν κουνακια μας:P:P:P

Αυτα θελουν να εχεις δυο ζευγαρια ματια για να τα παρακολουθεις.
Και όχι μόνον!!! Και να είσαι χταπόδι για να τα μαζεύεις :lol::lol::lol:

Συμφωνώ απόλυτα Γιουλη μου!!! Και ετσι πρέπει να γίνεται πάντα!:)

τα ΜΑΙΙΝ ΚΟΥΝ ειναι πολλυ καλα και συνβιονουν αριστα με τα αλλα γατακια Εγω εχω 3 και ειμαι τρελη και παλαβη μαζι τουσ Ολα απο την Νεκταρια .Εχω την Μπιζου,τον Λεο ,και το τελεφταιο αποκτημα μου ο Ντομινο. παιδια ειναι τελεια ταμωρακια μου Νεκταρια ευχαριστω που μου γνωρισεσ τα μειν κουνακια μας:P:P:P
Να τα χαίρεσαι τα κουνάκια σου τα υπεροχα!!!:up:

Κουνογονεις καλησπερα σας!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι εχει περασει πολυς καιρος απο την τελευταια φορα που σας εγραψα και ευχομαι να μην μας εχετε ξεχασει:redface:Απο χθες ειμαι διπλα χαρουμενη και αυτη τη χαρα θελω να τη μοιραστω μαζι σας. Ο Lovely εχει επιτελους το παρεακι του:up:την λενε Queen και ειναι μια κουκλιτσα χαδιαρα μινιατουριτσα .Χθες ειπαμε " εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος". Σημερα το μεσημερι ειχε παρει θεση στην ακρη του κρεβατιου και την περιμενε να βγει να της σβουρηξει πατουσια. Τωρα κοιμουνται διπλα διπλα σε ξεχωριστα σπιτακια σαν αγγελουδια. Τα μωρακια μου..... ειναι τοσο ομορφα:rolleyes::rolleyes:Που με χανεις που με βρισκεις ξαπλα στη μοκετα να βλεπω τα γατοφατσακια τους να τους μιλω χαμηλοφωνα κι αυτα να γουργουριζουν , να κανουν πατουσακια στο μαξιλαρακι τους , να τεντωνουν τα ποδαρακια τους . Νομιζω πως ειμαι μια πολυ τρελαμενη γατομανα...:up: Συντομα θα εχω και φωτο, ισως και βιντεακι.

Σήμερα περάσαμε αλλη μια υπέροχη μέρα με την Νεκταρία μας!!! :up:
Πήγαμε με τη Γιάννα το μεσημεράκι και φύγαμε το απόγευμα!!:D
Χορτάσαμε ηρεμία ομορφη παρεουλα και κάναμε γατοθεραπεία με τα υπέροχα αυτά ζωάκια που έχει η Νεκταρία!!:up:
Υπεροχη μανουλα η Τζάστυ με τα 7 ζουζουνια της. Σκέτα θρεφτάρια!:up:
Ολα τους τα γατουνια ήταν υπεροχα όπως πάντα. Δεν ξέραμε ποιο να πρωτο χαϊδεψουμε και να πάρουμε αγκαλιά.:):up:Και η φιλοξενία της φίλης μας Νεκταρίας όπως πάντα υπέροχη. Σ΄ευχαριστουμε Νεκταρίνι μου για την υπέροχη ημέρα. :up::up:
Εβγαλα πολλές φωτογρφίες αλλα δυστυχώς σχεδόν όλες κουνημένες... Σας παραθέτω μερικές φωτο του αγαπημένου μου Υβάν (του περσικού γατούλη της του πρωταθλητή) και κάποιων απο τα σκυλάκια της και άλλων κουνακίων.

Εγω ευχαριστω για την αγαπη και τη φροντιδα που δινετε στα Μεινκουνακια μου.

Κουνογονεις καλησπερα σας!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι εχει περασει πολυς καιρος απο την τελευταια φορα που σας εγραψα και ευχομαι να μην μας εχετε ξεχασει:redface:Απο χθες ειμαι διπλα χαρουμενη και αυτη τη χαρα θελω να τη μοιραστω μαζι σας. Ο Lovely εχει επιτελους το παρεακι του:up:την λενε Queen και ειναι μια κουκλιτσα χαδιαρα μινιατουριτσα .Χθες ειπαμε " εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος". Σημερα το μεσημερι ειχε παρει θεση στην ακρη του κρεβατιου και την περιμενε να βγει να της σβουρηξει πατουσια. Τωρα κοιμουνται διπλα διπλα σε ξεχωριστα σπιτακια σαν αγγελουδια. Τα μωρακια μου..... ειναι τοσο ομορφα:rolleyes::rolleyes:Που με χανεις που με βρισκεις ξαπλα στη μοκετα να βλεπω τα γατοφατσακια τους να τους μιλω χαμηλοφωνα κι αυτα να γουργουριζουν , να κανουν πατουσακια στο μαξιλαρακι τους , να τεντωνουν τα ποδαρακια τους . Νομιζω πως ειμαι μια πολυ τρελαμενη γατομανα...:up: Συντομα θα εχω και φωτο, ισως και βιντεακι.

Ειλικρινα δεν περιμενα τοσο γρηγορη προσαρμογη.Περιμενουμε φωτο συντομα,αντε και το βιντεακι.;)

Σήμερα περάσαμε αλλη μια υπέροχη μέρα με την Νεκταρία μας!!! :up:
Πήγαμε με τη Γιάννα το μεσημεράκι και φύγαμε το απόγευμα!!:D
Χορτάσαμε ηρεμία ομορφη παρεουλα και κάναμε γατοθεραπεία με τα υπέροχα αυτά ζωάκια που έχει η Νεκταρία!!:up:
Υπεροχη μανουλα η Τζάστυ με τα 7 ζουζουνια της. Σκέτα θρεφτάρια!:up:
Ολα τους τα γατουνια ήταν υπεροχα όπως πάντα. Δεν ξέραμε ποιο να πρωτο χαϊδεψουμε και να πάρουμε αγκαλιά.:):up:Και η φιλοξενία της φίλης μας Νεκταρίας όπως πάντα υπέροχη. Σ΄ευχαριστουμε Νεκταρίνι μου για την υπέροχη ημέρα. :up::up:
Εβγαλα πολλές φωτογρφίες αλλα δυστυχώς σχεδόν όλες κουνημένες... Σας παραθέτω μερικές φωτο του αγαπημένου μου Υβάν (του περσικού γατούλη της του πρωταθλητή) και κάποιων απο τα σκυλάκια της και άλλων κουνακίων.

Πουντες καλε:hmm::hmm::hmm:να τις δω?

Παιδια κι εγω περασα υπεροχα χθες. Ενα σπιτι μια αγκαλια!!!! Τι να πω για τη fivi . Σκεφτηκα φευγοντας να την βαλω κατα λαθος στην τσαντα μου και να κανω τη κινεζα!!!!!!!!!!! Κι εκεινα τα επταδιμα .. δεν ειχα δει ποτε απο κοντα τοσο μωρα γατακια. Τοσο μικρα ,τοσο ευθραυστα. Νεκταρινι μου το κοριτσακι μας το ταισε ο μικρος μου γιος το μεσημερακι και το βραδυ κροκετουλες μια μια απο τα χερακια του. Βλεπεις .. το πρωτο γατοπαιδι μας το εχω κακομαθει τοσο πολυ που τα θελει οοοοοοοοολα δικα του. Ετσι κανει και με το φαγητο.Οταν υποψιαστει πως η μικρη θελει να φαει, κατασκηνωνει μπροστα στο πιατο της. Να σκεφτεις οτι στο σκιπερ του εχει να μπει απο περυσι γιατι ισα που τον περνει.Ειδε τη μικρη μεσα και ξαφνικα το αγαπησε παραφορα. Εχουμε ηπιες αναμενομενες μικροζηλιες.Τον καταλαβαινω ομως.Μπορει να νομιζει οτι τωρα θα τον αγαπω λιγοτερο . Με το χρονο θα καταλαβει οτι δεν υπαρχει αγαπη μιση. Θα κρατησω καλα τις ισοροπιες και σε πολυ λιγο χρονο την αγαπη που θα τους δωσω θα μπορεσουν να την μοιραστουν.

O Yvan
DSC02091.jpg

DSC02105.jpg

Τα σκυλάκια...
DSC02088.jpg

DSC02089.jpg

Μέιν κουν
DSC02090.jpg

DSC02096.jpg

Καλημερα και απο εμενα!!!
Χθες πηγα με την Αναστασια οπως αναφερει πιο πανω,για πρωτη φορα στο Νεκταρινοκουνοσπιτο!!!!
και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!:rolleyes::rolleyes:
Αρχικα η Νεκταρια ειναι υπεροχη!!!το σπιτι της ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και τα γατουνια μεσα σ'αυτο ειναι ολα ενα κι ενα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
κι εγω ηθελα το Fivaki να το βαλω μεσα στην τσαντα μου...:whistle:
και πραγματικα εχω να πω οτι δεν εχω δει πιο χαδιαρικα γατια!!!τετοιο τριψιμο και γουργουρισμα και ομιλητικοτητα δεν εχω ξαναδει!!
επιανες το ενα,ερχοταν το αλλο,τους εσπρωχνε το 3ο!!ενας χαμος!!επισης εχω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη με αλλα δυο αρσενικα..
Τον ΤΡΟΟΟΥΥΥΥΥ και το Valentinaako με τα υπεροχα αυτια!!!
εχω βγαλει κι εγω φωτογραφιες και θα τις περασω σε λιγο να τις δουμε ολοι!!!:up::up::up::up:

Αν κ εδώ είναι ο χώρος των Κουνακίων θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτό το υπέροχο πλάσμα τον Ιβάν. Τέλειος Νεκταρία μου:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back