Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter ESTELLE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
To πήρα το αντράκι πριν 3 ώρες περίπου...είναι ψιλοχάλια ο καημένος...:(Κλειδώθηκα κι απο έξω γμτ και αναγκαστικά τον άφησα στη μαμά μου μέχρι να τελειώσω τη δουλειά και να έχει γυρίσει και ο Γιώργος να μου ανοίξει..Πριν καμιά ωρίτσα άρχισε να κινείται λίγο,αλλά κάνει λίγα βηματάκια και πέφτει..Εχει και το στοματάκι του ανοιχτό όλη την ώρα με τη γλωσσίτσα απο έξω...και βρωμοκοπάει αντισηπτικό!Ελπίζω μέχρι το βράδυ να είναι καλύτερα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ειναι μια χαρα Στελλα,το βραδακι καλυτερα και αυριο θα χοροπηδαει και δε θα το πιστευεις οτι σημερα εγχειριστηκε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ειναι μια χαρα Στελλα,το βραδακι καλυτερα και αυριο θα χοροπηδαει και δε θα το πιστευεις οτι σημερα εγχειριστηκε.
Μακάρι Δώρα..έτσι πως τον είδα σήμερα πιάστηκε η ψυχή μου...και η Cammy θα είναι ακόμα χειρότερα φαντάζομαι...αντε να τελειώνει κι αυτή να περάσει η όλη φάση για να ξενιάσω κι εγώ και αυτά...

Ναι η Cammy θα ειναι χειροτερα.Τελικα η ναρκωση ειναι χειροτερη απο τη στειρωση.Εμενα πιο πολυ με στενοχωρει.Ευτυχως ο Σειριος μιση ωρα αφοτου γυρισαμε σπιτι σκαρφαλωσε στο πλεγμα του μπαλκονιου.Κοιτα τι εκανε μολις ηρθαμε:
P9271397-4.jpg

Εντελως στον κοσμο του λεμε!:lol:

Ναι η Cammy θα ειναι χειροτερα.Τελικα η ναρκωση ειναι χειροτερη απο τη στειρωση.Εμενα πιο πολυ με στενοχωρει.Ευτυχως ο Σειριος μιση ωρα αφοτου γυρισαμε σπιτι σκαρφαλωσε στο πλεγμα του μπαλκονιου.Κοιτα τι εκανε μολις ηρθαμε:
P9271397-4.jpg

Εντελως στον κοσμο του λεμε!:lol:
:lol::lol::lol:
Εντελώς στον κόσμο του πάντως!!!
Εμένα δεν του έκανε ένεση για να ξυπνήσει γρήγορα..τον άφησε να συνέλθει μόνος του..ίσως για αυτό να είναι ακόμα έτσι μετά απο 4 ώρες...:hmm:

Ax τα φατσακια μου !!!! Σιδερενια ,περαστικα τους.

Γιατι δεν του εκανε ενεση;:confused:

To πήρα το αντράκι πριν 3 ώρες περίπου...είναι ψιλοχάλια ο καημένος...:(Κλειδώθηκα κι απο έξω γμτ και αναγκαστικά τον άφησα στη μαμά μου μέχρι να τελειώσω τη δουλειά και να έχει γυρίσει και ο Γιώργος να μου ανοίξει..Πριν καμιά ωρίτσα άρχισε να κινείται λίγο,αλλά κάνει λίγα βηματάκια και πέφτει..Εχει και το στοματάκι του ανοιχτό όλη την ώρα με τη γλωσσίτσα απο έξω...και βρωμοκοπάει αντισηπτικό!Ελπίζω μέχρι το βράδυ να είναι καλύτερα...:/:
Στέλλα μου περαστικά στον κούκλο σου.! Σιδερένιος. Μην στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλα. Κι εμένα έτσι ήταν μετά τη στείρωση και τα αγοράκια μου για λίγες ώρες και το Ναλάκι μου. Απο αύριο θα δεις πως όλα θα είναι περασμένα!!! Να μου τον φιλήσεις.:up::)

Γιατι δεν του εκανε ενεση;:confused:
Του το είπα το πρωί που τον πήγα αν θα του κάνει ένεση για να ξυπνήσει γρήγορα και μου είπε αφού θα έρθεις να τον πάρεις το μεσημέρι δεν είναι ανάγκη...και ότι κοστίζει πολύ αυτή η ένεση και θα πρέπει να χρεώνει τη στείρωση περίσσοτερο..ξέρω γω βρε Δώρα μου,τι να πω....:|

Τι να χρεωνει περισσοτερο,το αντιδοτο της ναρκωσης ειναι,σε μας που ειναι και παραμεθοριος και υπαρχει μια κτηνιατρος ολη κι ολη,μου πηρε 80 ευρω για τη στειρωση,δεν φαινοταν τιποτα απολυτως,τα ραμματα (του εκανε δυο του μισου χιλιοστου γιατι ειναι ζωηρος γενικα) ηταν απορροφουμενα,ενεσιμη αντιβιωση,και αντιδοτο.Αυτο που χρεωνεται εκτρα το αντιδοτο και ειναι μαλιστα και πολυ πιο ακριβο πρωτη φορα το ακουω.Και την μικρη σου εκει θα την πας;Δε ρωτας σε κανεναν αλλο;

Τι να χρεωνει περισσοτερο,το αντιδοτο της ναρκωσης ειναι,σε μας που ειναι και παραμεθοριος και υπαρχει μια κτηνιατρος ολη κι ολη,μου πηρε 80 ευρω για τη στειρωση,δεν φαινοταν τιποτα απολυτως,τα ραμματα (του εκανε δυο του μισου χιλιοστου γιατι ειναι ζωηρος γενικα) ηταν απορροφουμενα,ενεσιμη αντιβιωση,και αντιδοτο.Αυτο που χρεωνεται εκτρα το αντιδοτο και ειναι μαλιστα και πολυ πιο ακριβο πρωτη φορα το ακουω.Και την μικρη σου εκει θα την πας;Δε ρωτας σε κανεναν αλλο;
Καλημέρα!Τι να πω ρε Δώρα....Εμένα μου πήρε 50 ευρώ,ράμματα μου είπε ότι έχει απορροφούμενα εσωτερικά,ενέσιμη αντιβίωση αλλά όχι αντίδοτο.Για την Cammy του είπα ότι θέλω να της κάνει αντίδοτο γιατί δεν θέλω να τη βλέπω για ώρες να σέρνεται και είπε οκ..Την Cammy θα την εγχειρήσει μαζί με έναν άλλο ο οποίος είναι ειδικός στις στειρώσεις ιδίως σε θηλυκά που είναι πιο δύσκολα..
Ο Ντουράν έφαγε χθες το βράδυ αν και ήταν κάπως ζαλισμένος ακόμα,σήμερα το πρωί είναι μια χαρά!!Εφαγε πάλι,ήπιε νεράκι,τρέχει,παίζει..!!:up:Αλλά χθες τον λυπήθηκα πολύ τον καημένο μωρέ..Να ήξερα ότι θα αργούσε τόσο να συνέλθει θα επέμενα για το αντίδοτο απο την αρχή...:/:

Ναι μωρε,καλυτερα...Ειδες που σημερα ειναι μια χαρα,στο ειπα.Απλα στη μικρη σου να κανεις αντιδοτο,πονανε πιο πολυ και θα ειναι πιο αργη η αναρρωση.Με τις υγειες σας!

ΒιντεοΜουψης! Μυγα για μυγα δεν αφηνει σπιτι...

https://www.youtube.com/watch?v=HY9f87B5MdQ&feature=channel_page

Αφιερωμενο στην Δωρα! (Ξερει εκεινη γιατι...)

Υ.Γ. Αν πατησετε κατω δεξια το κουμπακι "HD" θα το δειτε σε υψηλη αναλυση!

Παυλο εισαι τρισαθλιος και χρησιμοποιεις δολια μεσα!:P
Παρολα αυτα εεεεεεεελιωσα με το μωρο μου...Καλε τι γαταρος εχει γινει;Και τι απιστευτη ουρα...

Παυλο εισαι τρισαθλιος και χρησιμοποιεις δολια μεσα!:P
Παρολα αυτα εεεεεεεελιωσα με το μωρο μου...Καλε τι γαταρος εχει γινει;Και τι απιστευτη ουρα...

Ειδες? Ξερω εγω.... Καλα, ποτε προλαβες και το ειδες? :blink:

Τρισιμισι λεπτα ειναι αγαπητε,γραφω πολυ πολυ γρηγορα.

Τρισιμισι λεπτα ειναι αγαπητε,γραφω πολυ πολυ γρηγορα.

Ναι, το καταλαβα...:lol:

Θες να ξαναθυμωσω και να τρεχεις για βιντεοσκοπηση;Μη με ταραζεις,γραφω τα κειμενακια για το site του εκτροφειου και ταυτοχρονα ξεκατινιαζομαι,να πως θα φτασω τα 20000,δε μ'αφηνουν ν'αγιασω!

ΒιντεοΜουψης! Μυγα για μυγα δεν αφηνει σπιτι...

https://www.youtube.com/watch?v=HY9f87B5MdQ&feature=channel_page

Αφιερωμενο στην Δωρα! (Ξερει εκεινη γιατι...)

Υ.Γ. Αν πατησετε κατω δεξια το κουμπακι "HD" θα το δειτε σε υψηλη αναλυση!
Παύλο!!! Τέλειος ο Μουψης!!! Εγινε γάταρος!! :up:Αυτή η ουρά είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!! Και τι έκφραση έχουν οι ματάρες του!!! Πάντως πολύ κυνηγιάρης και πολύ προσεκτικός κι αθόρυβος στις κινήσεις. Τον συνέκρινα με τον Σεβάχ, που δεν έχει και τόση ευλυγισία και ξεράθηκα στο γελιο!!! Γατος με τα όλα του. Να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου!:up::up::up:

Καλημέρα!Τι να πω ρε Δώρα....Εμένα μου πήρε 50 ευρώ,ράμματα μου είπε ότι έχει απορροφούμενα εσωτερικά,ενέσιμη αντιβίωση αλλά όχι αντίδοτο.Για την Cammy του είπα ότι θέλω να της κάνει αντίδοτο γιατί δεν θέλω να τη βλέπω για ώρες να σέρνεται και είπε οκ..Την Cammy θα την εγχειρήσει μαζί με έναν άλλο ο οποίος είναι ειδικός στις στειρώσεις ιδίως σε θηλυκά που είναι πιο δύσκολα..
Ο Ντουράν έφαγε χθες το βράδυ αν και ήταν κάπως ζαλισμένος ακόμα,σήμερα το πρωί είναι μια χαρά!!Εφαγε πάλι,ήπιε νεράκι,τρέχει,παίζει..!!:up:Αλλά χθες τον λυπήθηκα πολύ τον καημένο μωρέ..Να ήξερα ότι θα αργούσε τόσο να συνέλθει θα επέμενα για το αντίδοτο απο την αρχή...:/:

Ναι μωρε,καλυτερα...Ειδες που σημερα ειναι μια χαρα,στο ειπα.Απλα στη μικρη σου να κανεις αντιδοτο,πονανε πιο πολυ και θα ειναι πιο αργη η αναρρωση.Με τις υγειες σας!
Μπραβο στο Duran Στελλα! Συνηλθε γρηγορα...
Να ζητησω κι εγω το αντιδοτο δηλ. κοριτσια ε για το Καλυψακι μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back