Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΒιντεοΜουψης! Μυγα για μυγα δεν αφηνει σπιτι...

https://www.youtube.com/watch?v=HY9f87B5MdQ&feature=channel_page

Αφιερωμενο στην Δωρα! (Ξερει εκεινη γιατι...)

Υ.Γ. Αν πατησετε κατω δεξια το κουμπακι "HD" θα το δειτε σε υψηλη αναλυση!
Εντάξει, best tail ever!:up: Kαι μια φατσούλα, divine!:rolleyes:(το αγγλικό με μάρανε!:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παύλο!!! Τέλειος ο Μουψης!!! Εγινε γάταρος!! :up:Αυτή η ουρά είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!! Και τι έκφραση έχουν οι ματάρες του!!! Πάντως πολύ κυνηγιάρης και πολύ προσεκτικός κι αθόρυβος στις κινήσεις. Τον συνέκρινα με τον Σεβάχ, που δεν έχει και τόση ευλυγισία και ξεράθηκα στο γελιο!!! Γατος με τα όλα του. Να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου!:up::up::up:

Σε ευχαριστω Αναστασια μου. Παντα με τον καλο τον λογο.
Μπορει να εχει μεγαλωσει, αλλα εγω θα ηθελα να μεγαλωσει κι αλλο σε μεγεθος. Θα δειξει...

(Παντως, η ουρα του ειναι, σχεδον, οσο ο υπολοιπος....:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει, best tail ever!:up: Kαι μια φατσούλα, divine!:rolleyes:(το αγγλικό με μάρανε!:lol:)

Σε ευχαριστω πολυ! :up:

Σε ευχαριστω Αναστασια μου. Παντα με τον καλο τον λογο.
Μπορει να εχει μεγαλωσει, αλλα εγω θα ηθελα να μεγαλωσει κι αλλο σε μεγεθος. Θα δειξει...

(Παντως, η ουρα του ειναι, σχεδον, οσο ο υπολοιπος....:lol:)
:lol::lol::lol::lol:καλόοοο
Θα μεγαλώσει βρε κι άλλο και πολυ μάλιστα! Κάθε γατουνι βεβαια έχει και τον δικό του σωματότυπο!!! :up::up:

:lol::lol::lol::lol:καλόοοο
Θα μεγαλώσει βρε κι άλλο και πολυ μάλιστα! Κάθε γατουνι βεβαια έχει και τον δικό του σωματότυπο!!! :up::up:

Ναι, ετσι πιστευω... Θα δειξει, παντως.

Παυλο θες να σου στειλω την κοντη να σου φαινεται γιγαντας ο Μούψης;:P

Παυλο θες να σου στειλω την κοντη να σου φαινεται γιγαντας ο Μούψης;:P

Και δε την στελνεις? Θα κανουν και παρεα! :cool:

Σκεψη:
(OMG :blink:! Ξεπερασε τα 20000 μηνυματα. Αλλα δε θα το αναφερω καν, για να μη μου κραταει παλι μουτρα.)

Παυλο γιατι θελεις να μεγαλωσει κι άλλο ο Μουψης?
(θυμασαι τον απιστευτο στειρωμενο γιγαντα στην εκθεση??);)
Δεν μπορω να δω ακομα το video...ειναι ο boss εδω και με κατασκοπευει...:(

Παυλο...:mad:Στην επομενη Εκθεση αν συνεχισεις ετσι θα πω να σε βαλουν διπλα σε μενα και τη Breena,κανονισε.:P

Παυλο...:mad:Στην επομενη Εκθεση αν συνεχισεις ετσι θα πω να σε βαλουν διπλα σε μενα και τη Breena,κανονισε.:P

Τελος οι εκθεσεις για 'μενα και τον Μουψη. Αρα...

(Μονο σας επισκεπτης...)

Ρε δώρα τι κούκλα ειναι η Breena , επαθα!!!Πολύ αιλουροειδές βρε παιδι μου!!! Να τη χαιρεσαι την βασίλισσα σου!!:)

Ενταξει,τοτε θα ενημερωσω οτι ΑΥΤΟΣ ο επισκεπτης θα καθεται ΔΙΠΛΑ μας.:mad:
Σε ευχαριστουμε Arfic,μπορεις να τη δεις και σε μερικες ακομα φωτο εδω.:)

Παρακαλώ!:happy: Πόσο μήκος έχει η ουρά;:hmm:(ερώτηση τώρα!:lol:)

Χμμμ...:hmm:
Δεν το χω σκεφτει αυτο... Ποιος ξερει...:lol:

Να της ανοίξεις σύντομα θεματάκι!!!Είναι απο το εκτροφείο η φωτο, ε? Εχει τρομερή αύρα σε μαγνητίζει...φαντάζομαι τι θα πάθεις όταν θα την προτοκρατήσεις αγκαλιά!!!!

Να της ανοίξεις σύντομα θεματάκι!!!Είναι απο το εκτροφείο η φωτο, ε? Εχει τρομερή αύρα σε μαγνητίζει...φαντάζομαι τι θα πάθεις όταν θα την προτοκρατήσεις αγκαλιά!!!!
Ναι μολις κανονισουμε τα διαδικαστικα θα ανοιξω θεματακι γενικοτερα για τη μικρη και το εκτροφειο.Απο την εκτροφεα της ειναι οι φωτο,κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτο το μωρο,εχει κατι ξωτικισιο που λεει και η Γιουλη!:lol:Οταν θα την πρωτοκρατησω αγκαλια,θα χρειαστει καποιος αμεσα να κρατησει κι εμενα αγκαλια!:lol:

Ναι μολις κανονισουμε τα διαδικαστικα θα ανοιξω θεματακι γενικοτερα για τη μικρη και το εκτροφειο.Απο την εκτροφεα της ειναι οι φωτο,κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτο το μωρο,εχει κατι ξωτικισιο που λεει και η Γιουλη!:lol:Οταν θα την πρωτοκρατησω αγκαλια,θα χρειαστει καποιος αμεσα να κρατησει κι εμενα αγκαλια!:lol:

Πέφτεις και κοματάκι μακριά για να σπεύσουμε!!!:P:lol:

Παυλο....παρε χαρακα και μετρα γρηγορα:P:P
Δωρα το Breena ειναι Νορβηγικης προελευσης ονομα και προφερεται "Μπρινα" ?

Οταν θα την παρω θα ειμαι κοντα.;)
Το Breena ειναι κέλτικης προέλευσης με γαλατικές ρίζες και ναι,διαβάζεται μπρίνα.

η μακρυτερη, ωραιοτερη και πιο φουντωτη ουρα γατιου στο κοσμο:):)

Κατα τη γνωμη μου η Νεκταρ πρεπει να βαλει Updated φωτο στο site της...και να γραφει ετσι πρεπει να ειναι η ουρα των Κουν...:P:lol:

Παυλη, μαθε το ζουμ γιατι νομιζα οτι χανω το φως μου...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back