Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter vaspai
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ti γίνεται πήγατε όλοι για μπάνιο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0152.jpg
    DSC_0152.jpg
    122,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 1.jpg
    1.jpg
    121,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    133,4 KB · Εμφανίσεις: 30
Αχ καλά θα ήταν να ήμουν σε καμιά παραλία τώρα!!!:(Βασίλη δεν πρέπει να σου έχω ευχηθεί για τη Φοίβη!Να τη χαίρεστε και να περάσετε πολλά πολλά χρόνια παρεούλα!Είναι απίστευτο μωρό!Πανέμορφη!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ Στέλλα και τα δικά σου είναι πολύ όμορφα και έχουν παρέα το ένα το άλλο.
Ξεμπέρδεψες και με τις στειρώσεις.
Η Fivi έχει ακόμη τρεις μήνες περίπου.

Σ΄ευχαριστώ Στέλλα και τα δικά σου είναι πολύ όμορφα και έχουν παρέα το ένα το άλλο.
Ξεμπέρδεψες και με τις στειρώσεις.
Η Fivi έχει ακόμη τρεις μήνες περίπου.
Σε ευχαριστώ Βασίλη!Με την Cammy ακόμα δεν ξεμπέρδεψα..Μάλλον την αλλη βδομάδα θα τη στειρώσω κι αυτή να ησυχάσει..

Αυτη η μικρη γινεται υπεροχη...οσο μεγαλωνει τοσο πιο ομορφη.

Δεν το συζητω ειναι ΚΟΥΚΛΑ...!!! Να την χαιρεσαι...!!:)

Σας ευχαριστεί η Fivi όλους, κι εγώ βέβαια:)

Βασιλη αυτο το βλεμμα της με λιωνει.Θα γινει υπεροχη γατα:down: Μας λειπει και ειδικα της Μια.Απο τοτε που εφυγε ειναι ολο στην κουζινα.Βλεπεις αυτο που την κρατουσε στο δωματιο ηταν μονο η κορη της:(

Bασιλη, στα 'χω ξαναπει. Αψογη. :cool:
Και θα γινει μεγαλη απ' οτι φαινεται.

Kαλημέρα κουνάκια!!! :)
Καλημέρα Νεκταρία μου!!!:)
Καλημέρα κουνομαμάδες και κουνομπαμπάδες!
Ολοι σας έχετε ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ κουνόπουλα!!! Ποιο να πρωτο θαυμάσω!!!!:up:

Βασίλη η Φοιβη είναι μια κουκλάρα και όσο πάει γίνεται και πιο όμορφη!:up:
Νεκταρία μου να σου ζήσουν τα νέα σου μωρα! Αυτο που μοιάζει με τον Τρόυ είναι υπέροχο!!!:up:

Bασιλη η Φοιβη ειναι θεα!!
μα ποσο ακομα θα ομορφηνει αυτη η γατα???

Νεκταρια το ονομα Hippo ποιανου ιδεα ηταν:hmm::lol:

Ti γίνεται πήγατε όλοι για μπάνιο;:hmm:

καλα,τι κουυκλι εχει γινει αυτο το μαμουνακι???:up::up::up::up:

Bασιλη η Φοιβη ειναι θεα!!
μα ποσο ακομα θα ομορφηνει αυτη η γατα???

Νεκταρια το ονομα Hippo ποιανου ιδεα ηταν:hmm::lol:

Κανενος:confused:την ευθυνη την εχω μονο εγω για ολα:/:

Κανενος:confused:την ευθυνη την εχω μονο εγω για ολα:/:
καλα βρε παιδι μου...δεν ηξερες....δε ρωταγες?? :lol::lol:
ελα καλε, πλακα κανω...ολα τα ονοματα ειναι πολυ ομορφα, απλα Hippo σημαινει Ιπποποταμος:)

Ασε...στο Πεντελικον μαλλον αργουν αν απαντησουν γιατι δεν θελουν να την κανουν την εκθεση:/:Ελλας το μεγαλειο σου:down:

Καλησπέρα σε όλους!!:)Τι μου κάνετε?Προχθές είχα την ευκαιρία και την τύχη να βρεθώ στον παράδεισο της καλής μου φίλης Νεκταρίας!!:up:Οπως και αυτή τη φορά η εμπειρία ήταν μοναδική!Είναι το μόνο μέρος που όταν πάω ξεχνάω τα πάντα!!Η Νεκταρία τρομερή οικοδέσποινα όπως ξέρουν όλοι που την έχουν επισκεφτεί!Αλλη μια φορά δεν ήξερα ποιό κουνάκι να πρωτοζουλήξω!!Ετρεχα σαν την τρελή απο δωμάτιο σε δωμάτιο για να τα χορτάσω όλα!!!Τι να πω για τα μωρά!Την υπέροχη μανούλα Justy που είναι παράδειγμα γατομαμάς που με τόσο κόπο μεγαλώνει 7 υπέροχα μωράκια!!!Τον Elvin που έχει γίνει υπέροχος γάτος,επιβλητικός και με υπέροχο χαρακτήρα!Την κουκλίτσα την Elektra που έπαθα πλάκα με τα χρώματα της...Καλά για τον μεγάλο μου έρωτα τον Troy τί να πω..ότι και να πω λίγο θα είναι!Ενα μόνο λέω: Ξάπλωσα με πραγματικό άντρα εδώ και καιρό στο κρεββάτι!!:lol::lol:Κάθε ματιά του με έκανε να λιώνω!!!:inlove:
Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εκείνη τη μέρα ήταν η υπευθυνότητα και η ευσυνειδησία της Νεκταρίας όσον αφορά μια αδέσποτη γατούλα που επισκεπτόταν εδώ και λίγους μήνες την αυλή του σπιτιού της..Την προηγούμενη μέρα με πολύ κόπο λόγω του ότι ήταν αρκετά απόμακρη την έπιασε και την πήγε στην κτηνίατρο της όπου έγινε η στείρωση της!Τη μέρα που πήγα εγώ το απόγευμα πήγαμε και την πήραμε.Η ασπρούλα ήταν μια χαρά,στειρωμένη,εμβολιασμένη και υγιέστατη!!Τη μεταφέραμε ξανά στο σπίτι της όπου την αφήσαμε ελεύθερη.Ενα μεγάλο μπράβο απο μενα στη Νεκταρία και θα ήθελα η πράξη της αυτή θα ήθελα να γίνει παράδειγμα για όλους μας.
Θα βάλω μερικές φωτογραφίες απο τα κουνάκια,όσες πρόλαβα να βγάλω γιατί η μπαταρία της μηχανης τα είχε παίξει!!:P
Συγνώμη για τις στραβές φωτό αλλα το δεξί κλικ του ποντικιού τα έχει παίξει και δεν μπορώ να κάνω περιστροφή!:(

Συνημμένα

• ACDC - NEKTAR 025.jpg
    ACDC - NEKTAR 025.jpg
    106,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ACDC - NEKTAR 032.jpg
    ACDC - NEKTAR 032.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ACDC - NEKTAR 033.jpg
    ACDC - NEKTAR 033.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 19
Τα ψιλοκατάφερα με το ποντίκι!!

Συνημμένα

• ACDC - NEKTAR 036.jpg
    ACDC - NEKTAR 036.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ACDC - NEKTAR 030.jpg
    ACDC - NEKTAR 030.jpg
    84,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • ACDC - NEKTAR 025.jpg
    ACDC - NEKTAR 025.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 42
Ηθελα να προσθέσω ότι η ασπρούλα είναι μια γατούλα ούτε 1 χρόνου και ήταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης...Καταλαβαίνετε ότι αν δεν επέμβαινε η Νεκταρία τί θα γινόταν σε λίγες μέρες...Η γνωστή ιστορία με όλες τις μη στειρωμένες γατούλες και όλα τα άσχημα επακόλουθα που συνεπάγονται...:(
Και μερικές ακόμα φωτό!!Δεν έχει άλλες!Την άλλη φορά θα πάω πιο οργανωμένη!Δεν φταίω εγώ!Ξόδεψα όλη την μπαταρία στη συναυλία των ACDC!!!!:up::P:P

Συνημμένα

• ACDC - NEKTAR 023.jpg
    ACDC - NEKTAR 023.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ACDC - NEKTAR 024.jpg
    ACDC - NEKTAR 024.jpg
    107,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ACDC - NEKTAR 028.jpg
    ACDC - NEKTAR 028.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 41
Μπραβο Στελλακι για τις ομορφες φωτογραφιες , σ`ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ποτε θα ξαναρθεις?
Οσο για την ασπρουλα (μολις μπορεσω θα τη βγαλω μια φωτο)αισθανομουν ασχημα γιατι νομιζα οτι θα μου κρατουσε κακια,αλλα τπτα ολα καλα.Παιδια δεν την εχω αγγιξει τη γατουλα και την εβαλα στο κλουβι βαζοντας λιγη κονσερβα μεσα.Ηταν και εγκυος:confused:Φανταζεστε την τυχη των μωρων?Ξερετε ποσα εχουν φολιασει τελευταια?

Nice going, Στελλα.

Δε μου λες... Στην πρωτη τριαδα, ο Elvin ειναι αυτος?

attachment.php

Εδω η Baby στειρωμενη πια ζητα ενα σπιτι για να περασει το υπολοιπο της ζωης της.
attachment.php

Εlektra: το ανερχομενο αστερι μας:up:
attachment.php

DRAGON το πρωτο μεινκουνακι που ηρθε στη Ελλαδα
attachment.php

Και ο Valentino μας:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back