Τα Μaine Coon-άκια!!

Nice going, Στελλα.

Δε μου λες... Στην πρωτη τριαδα, ο Elvin ειναι αυτος?
Οχι η Ice το αλλο αστερι μας
Εδω ειναι ο Elvin:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ELVIN.jpg
    ELVIN.jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • elvin5months (5).JPG
    elvin5months (5).JPG
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 22
attachment.php

λες να αποδειχτει κι αυτος μεγαλο αστερι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο Στελλακι για τις ομορφες φωτογραφιες , σ`ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ποτε θα ξαναρθεις?
Οσο για την ασπρουλα (μολις μπορεσω θα τη βγαλω μια φωτο)αισθανομουν ασχημα γιατι νομιζα οτι θα μου κρατουσε κακια,αλλα τπτα ολα καλα.Παιδια δεν την εχω αγγιξει τη γατουλα και την εβαλα στο κλουβι βαζοντας λιγη κονσερβα μεσα.Ηταν και εγκυος:confused:Φανταζεστε την τυχη των μωρων?Ξερετε ποσα εχουν φολιασει τελευταια?
Nεκταρία μου μακάρι να ήξερα πότε θα ξαναερχόμουν..Αυτή τη φορά δεν εχω τίποτα κανονισμένο..αλλά δεν ξες καμιά φορά!!Ελπίζω μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι να καταφέρω να ξαναέρθω!Ισως έρθω και με τις μικρές μαζί!!:)

Nεκταρία μου μακάρι να ήξερα πότε θα ξαναερχόμουν..Αυτή τη φορά δεν εχω τίποτα κανονισμένο..αλλά δεν ξες καμιά φορά!!Ελπίζω μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι να καταφέρω να ξαναέρθω!Ισως έρθω και με τις μικρές μαζί!!:)
Μακαρι να τα καταφερεις να τις γνωρισω κιολας:)

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!
Νεκταρακι μολις τελειωσα τη βολτα μου στο site σου!!!!!!!!!!!!!!!!Παλι επαθα το ταρακουλο μου με τα μωρα!!!Αλλα,επειδη ημουν κι αγκαλιτσα με τη μικρη,πηγα να δω τις πρωτες της φωτο και κατασυγκινηθηκα.Ρε ακομα δεν πιστευω,οτι αυτα τα πλασματα ειναι μαζι μας....

ευχαριστωωωω

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!
Νεκταρακι μολις τελειωσα τη βολτα μου στο site σου!!!!!!!!!!!!!!!!Παλι επαθα το ταρακουλο μου με τα μωρα!!!Αλλα,επειδη ημουν κι αγκαλιτσα με τη μικρη,πηγα να δω τις πρωτες της φωτο και κατασυγκινηθηκα.Ρε ακομα δεν πιστευω,οτι αυτα τα πλασματα ειναι μαζι μας....

ευχαριστωωωω
Μαρακι μου να ειστε καλα και ευτυχισμενοι και οι τεσσερις:)
Χαιρομαι με τη χαρα σας:)

Καλημέρα κουνάκια. Καλημέρα Νεκταρία μου!!!
ΤΙ ομορφιές είναι αυτές!!!
Για άλλη μια φορά ξετρελάθηκα με την Ice και τα κύπελά της στην φωτο που έχεις στην εισαγωγή σου στο σάιτ σου και επίσης έπαθα με τα μωρά τα νέα. Ξεχώρισα προσωπικά τα: Hippo, Holly, Greta Gordy
Ολα τους είναι υπέροχα αλλα αυτα σουπερ!!!!!!!! Για εμενα πάντα μιλώ. Και αυτος ο Ελβιν τι κουκλος έχει γίνει!!! :up::up:
Περιμένω να ξελασκάρω με τα προβλήματα και με τις εξετάσεις του μικρουκαι θα σε επισκεφτουμε για γατοθεραπεία.

Καλημέρα κουνάκια. Καλημέρα Νεκταρία μου!!!
ΤΙ ομορφιές είναι αυτές!!!
Για άλλη μια φορά ξετρελάθηκα με την Ice και τα κύπελά της στην φωτο που έχεις στην εισαγωγή σου στο σάιτ σου και επίσης έπαθα με τα μωρά τα νέα. Ξεχώρισα προσωπικά τα: Hippo, Holly, Greta Gordy
Ολα τους είναι υπέροχα αλλα αυτα σουπερ!!!!!!!! Για εμενα πάντα μιλώ. Και αυτος ο Ελβιν τι κουκλος έχει γίνει!!! :up::up:
Περιμένω να ξελασκάρω με τα προβλήματα και με τις εξετάσεις του μικρουκαι θα σε επισκεφτουμε για γατοθεραπεία.
Καλη επιτυχια στις εξετασεις.Σε περιμενουμε οταν το αποφασισεις με μεγαλη χαρα Αναστασακο μου.:)

Τι ομορφα γατονια!Να τα χαιρονται οι νεοι τους γατογονεις και η Νεκταρια η κουνομαμα τους!

Γεια σας!!Θα είμαι και εγώ μια νέα γατογονέας των κουνακίων της Νεκταριας!!!
Ανυπομονώ να ρθει εκείνη η ώρα....

Γεια σας!!Θα είμαι και εγώ μια νέα γατογονέας των κουνακίων της Νεκταριας!!!
Ανυπομονώ να ρθει εκείνη η ώρα....
Καλώς μας ήρθες!!!:up:
Με το καλό σου εύχομαι να πάρεις το μικρό σου και να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια χαράς και ευτυχίας.
Ποιο με το καλό θα πάρεις απο τα κουκλάκια?
:D:)

Καλως να το δεχτεις!
Τελικα απο exotic,μακρυτριχο γενικα και βιρμανιας κατεληξες σε κουνακι;Ποιο απο τα μικρα θα παρεις;

Τελικά ναι!!Άρεσαν πολύ στον φίλο μου ε και είπα να μην του χαλάσω χατίρι...(γιατι εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου:cool::P ).Αν και αργότερα θα κοιτάξω και για ένα Βιρμανίας(αν μπορέσω να βρω).
Αν δεν μου τον πάρουν τελικά θα ήθελα πάρα πολυ τον hippo.Αλλιώς μάλλον τον gordy!:D

Τελικά ναι!!Άρεσαν πολύ στον φίλο μου ε και είπα να μην του χαλάσω χατίρι...(γιατι εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου:cool::P ).Αν και αργότερα θα κοιτάξω και για ένα Βιρμανίας(αν μπορέσω να βρω).
Αν δεν μου τον πάρουν τελικά θα ήθελα πάρα πολυ τον hippo.Αλλιώς μάλλον τον gordy!:D
Α νομιζα οτι ειχες κλεισει ηδη καποιο γατακι ετσι οπως το ειπες.Γινονται τεραστια τα κουνακια,φανταζομαι το εχετε υποψιν σας.

Δωρα μου θα σε μαλωσω!!!!Ε,οχι και τεραστια,απλως γομαρακια:blink::lol::lol::lol::up::up::up:!Αν και εβλεπα τα πατουσια των Breena και Yogi και εχω την υποψια,οτι θα κανουμε κοντρες για τις μεγαλυτερες γατοφορους.....;):D

Ναι το ξέρω ότι γίνονται τεράστια!Γι αυτό μας άρεσαν κιόλας...περιμένω να δω τι θα γίνει με τον hippo και γι αυτο δεν το έκλεισα ακόμα.Το σαβ/κο θα σας πω την τελική απόφαση!!

Ναι και τα δικα μου θα γινουν αρκετα μεγαλα,ειδικα η Breena,ειναι μεγαλοι οι προγονοι της.Αφου κοιταζω τις τελευταιες φωτο του Yogi και δε μπορω να πιστεψω οτι ειναι μολις δυομισι μηνων.:lol:

Εγω εχω ενθουσιαστει με το Yogi,o Γιαννης ομως εμεινε ξερος μολις ειδε τη Breena!Δε σε "συμπαθει" καθολου,λεει (αλλα απλα κανει σαν ερωτευμενος χανος καθε φορα που του δειχνω τις φωτογραφιες της...:rolleyes::lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back