Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:41 Η Νεκταρια έγραψε: #5.601 18-06-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και να!!! Σας παρουσιάζω τον υπέροχο γλυκό μου Ιβάν. Την αγάπη την πρώτη της αγαπημένης μας Νεκταρίας!! Τον Ιβάν τον κούκλο ! Ενα περσάκι λοιπόν ο Ιβάν, ο πρωτος με τον οποιο ξεκίνησε και μοιράστηκε μαζί του η Νεκταρία εμπειρίες τρελες και απίθανες. Απολαύστε τον. Click για ανάπτυξη... Την επομενη φορα που θα τον βγαλεις φωτογραφια, να του εχω καθαρισει καλα τα ματια καθ`οτι περσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.602 18-06-09 09:42 Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.603 18-06-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.604 18-06-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... Το "ψωναρα" κοριτσια δεν ειναι βρισιαΜακαρι την ψωναρα που εχουμε εμεις να την ειχαν ολοι.ο κοσμος θα ηταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:50 Η marzep έγραψε: #5.605 18-06-09 09:50 Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Νεκταρια έγραψε: #5.606 18-06-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Και να!!! Σας παρουσιάζω τον υπέροχο γλυκό μου Ιβάν. Την αγάπη την πρώτη της αγαπημένης μας Νεκταρίας!! Τον Ιβάν τον κούκλο ! Ενα περσάκι λοιπόν ο Ιβάν, ο πρωτος με τον οποιο ξεκίνησε και μοιράστηκε μαζί του η Νεκταρία εμπειρίες τρελες και απίθανες. Απολαύστε τον. Click για ανάπτυξη... Την επομενη φορα που θα τον βγαλεις φωτογραφια, να του εχω καθαρισει καλα τα ματια καθ`οτι περσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:42 Η moukelis έγραψε: #5.602 18-06-09 09:42 Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.603 18-06-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.604 18-06-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... Το "ψωναρα" κοριτσια δεν ειναι βρισιαΜακαρι την ψωναρα που εχουμε εμεις να την ειχαν ολοι.ο κοσμος θα ηταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:50 Η marzep έγραψε: #5.605 18-06-09 09:50 Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Νεκταρια έγραψε: #5.606 18-06-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.603 18-06-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.604 18-06-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... Το "ψωναρα" κοριτσια δεν ειναι βρισιαΜακαρι την ψωναρα που εχουμε εμεις να την ειχαν ολοι.ο κοσμος θα ηταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:50 Η marzep έγραψε: #5.605 18-06-09 09:50 Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Νεκταρια έγραψε: #5.606 18-06-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... ερχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:47 Η Νεκταρια έγραψε: #5.604 18-06-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... Το "ψωναρα" κοριτσια δεν ειναι βρισιαΜακαρι την ψωναρα που εχουμε εμεις να την ειχαν ολοι.ο κοσμος θα ηταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:50 Η marzep έγραψε: #5.605 18-06-09 09:50 Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Νεκταρια έγραψε: #5.606 18-06-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειμαι ψωναρα,εχω απλα αυτογνωσια.Γιουληηηηη παω να σου βαλω ασπρομαυρα. Click για ανάπτυξη... Το "ψωναρα" κοριτσια δεν ειναι βρισιαΜακαρι την ψωναρα που εχουμε εμεις να την ειχαν ολοι.ο κοσμος θα ηταν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 09:50 Η marzep έγραψε: #5.605 18-06-09 09:50 Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Νεκταρια έγραψε: #5.606 18-06-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Νεκταρια έγραψε: #5.606 18-06-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Καλημερα!!!!!!! Νεκταρακι,το εστειλα το mail.Οταν μπορεσω θα σου στειλω κι αλλο:kiss:. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μαρακι, ευχαριστω το ελαβα.Φιλακια στα γατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:18 Η staman2 έγραψε: #5.607 18-06-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δικια μας Δωρακι μου,δικια μας Θαρθει κατα το φθινοπωρο. απο τη πρωτη στιγμη μας εκανε το κλικ Δες τα μωρα αυτης της γεννας και ειδικα την αδελφη της, και πες μου τη γνωμη σου. https://wojcik.bnet.pl/kittyumekotango.html[/quote] Τέλεια η μικρούλα με το καλό να την υποδεχτειτε Νεκταρία μου!!! Με το καλό. Και είναι η πιο όμορφη απ΄όλα. Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοιτα την Ελεκτρα Η φωτο ειναι απο τον κρυφο φωτογραφο μας τον Παυλο Click για ανάπτυξη... Θεά. Νεκταρία είναι η ομορφότερή σου γάτα λέω εγώ!Για εμένα ομορφότερη και απο τον Τρόυ Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η Ευρωπαικη μας σ`αρεσει? Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα μου!!!! Θυμάμαι ακόμα τα χουρχουρητά της και τα χάδια της!!! Η γάτα! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτη εχει πολυ πλακα! Αυτο ειναι που λενε "Σε κοιτω στο στομα"! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτος ειναι ο περιβοητος Gonzo Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:21 Η staman2 έγραψε: #5.608 18-06-09 11:21 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.609 18-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... εχει πανεμορφο χρωμα ματιων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #5.610 18-06-09 14:47 Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2189.jpg 531,3 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2192.jpg 489 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2194.jpg 502,4 KB · Εμφανίσεις: 32 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.611 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η staman2 έγραψε: #5.612 18-06-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: Click για ανάπτυξη... Παύλο είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Σαν λιονταράκι είναι η όψη του. Το βλέμμα του έχει σοβαρέψει και είναι ένας άντρακλας πλέον. Και η ουρά...!!!Ολα τα λεφτα! Παρεπιπτόντως διάβαζα χθες το κεφάλαιο σχετικά με τον χαμό του γάτου "Μούψη" του Ν. Δήμου και πραγματικά ειναι τέλεια η επιλογή του ονόματος για τον Μούψη σου. ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για αυτο θα έβγαζα τον γάτο μου έτσι. Γιατι με συγκίνησε πολύ.... Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:00 Ο EL GATO έγραψε: #5.613 18-06-09 15:00 Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο EL GATO έγραψε: #5.614 18-06-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει παρα πολυ με τη μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.615 18-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας... Που ειναι η Νεκταρια αληθεια? Click για ανάπτυξη... το αλλαξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο EL GATO έγραψε: #5.616 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την εχει τεραστια Παυλο την ουρα του και μοιαζει η μπλε ταμπιτσα της Νεκταριας με το Μουψη σου Click για ανάπτυξη... Τhats better! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Η moukelis έγραψε: #5.617 18-06-09 15:39 Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.618 18-06-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κουκλος ειναι Παυλο,μεγαλωσε πολυ! Click για ανάπτυξη... Aφου τρωει 15 φορες τη μερα και κοιμαται αλλες 15. Πως να μη γινει θρεφταρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:40 Η Νεκταρια έγραψε: #5.619 18-06-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 279 280 281 282 283 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 281 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Περίμενα να δω τα σχόλιά σας για τον κούκλο Ιβάν!!!Αλλα εσείς τίποτα!!! Αίσχος και ντροπή.!!! Εγώ θύμωσα και γι΄αυτο πάω σε άλλο καφέ .... ΕΛΕΝΑΑΑΑΑ πού είσαι να θαυμάσουμε τον αγόραρό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Click για ανάπτυξη... Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.620 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης Click για ανάπτυξη... Καλε ναι...σου πιανει κανονικα τη κουβεντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.