Τα Μaine Coon-άκια!!

Δεν καταλαβες καλα.... Η μπλε ταμπιτσα μοιαζει του Μουψη. Οριστε μας...

Που ειναι η Νεκταρια αληθεια?:hmm:
Τι με θελεις κυριε Παυλο,εδω ειμαι:cool: Απλα κατεβαζω ενα photoshop και παει σερνοντας:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ένα από αυτά θα μοιραστεί το σπίτι μας! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι με θελεις κυριε Παυλο,εδω ειμαι:cool: Απλα κατεβαζω ενα photoshop και παει σερνοντας:rolleyes:

Πως "τι σε θελω" κα Νεκταρια? Σου βαζω φωτογραφιες του παιδιου για να το δεις και δεν κανεις ουτε ενα σχολιο. Καλα, θα ξαναβαλω εγω... Περιμενε...:mad:

ευτυχως εγω ακομα δεν εχω πει σε γατο "Θελω να σε παντρευτω"...ακομα:/::lol::lol:

κακως!!!
πολυ κακως!!:confused::confused:θα επρεπε Γιουλη..

Καταφερα και τον εβγαλα δυο τρεις: (στην τελευταια με βαρεθηκε και προσπαθησε να κρυφτει)

καλα...ειναι πολυυυυυ ομορφος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Παυλο να σου ζησει και να τον χαιρεσαι!!
και να βαζεις και πιο συχνα φωτογραφιες...:rolleyes:

Και ένα από αυτά θα μοιραστεί το σπίτι μας! :up:

Μπορω να πω οτι ειστε πολυ τυχεροι!!!με το καλο!!:up::up:

καλα...ειναι πολυυυυυ ομορφος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Παυλο να σου ζησει και να τον χαιρεσαι!!
και να βαζεις και πιο συχνα φωτογραφιες...:rolleyes:

Mα δεν καθεται ο κερατας να τον βγαζω!

Thnx, Γιαννα μου!

Πως "τι σε θελω" κα Νεκταρια? Σου βαζω φωτογραφιες του παιδιου για να το δεις και δεν κανεις ουτε ενα σχολιο. Καλα, θα ξαναβαλω εγω... Περιμενε...:mad:
Eιναι κουκλος και μη ξεχνας κατι οτι ηταν η αδυναμια μου,και το ξερεις πολυ καλα αυτο κυριε Παυλο μου;)

Eιναι κουκλος και μη ξεχνας κατι οτι ηταν η αδυναμια μου,και το ξερεις πολυ καλα αυτο κυριε Παυλο μου;)

Ναι, το ξερω!

Καλα, τι κανεις τετοια ωρα μεσα?

Ναι, το ξερω!

Γιατί,εγώ τί κάνω;:P:lol::lol: Μου είπε η μαμά να πράσω στον υπολογιστή κάτι φωτό,και κόλλησα εδώ...πάλι!:lol:

Ναι, το ξερω!

ειχαμε παει στους κουμπαρους μας που ειχαν επετειο και ξεφυγα του ωραριου:lol::lol: Εσυ παντα αυτη την ωρα εισαι μεσα?

001.jpg

002.jpg

Παρακαλω ενα ονοματακι γι`αυτο το αγορακι:rolleyes:
Νονοι, νονες σπευσατε:kiss:

ειχαμε παει στους κουμπαρους μας που ειχαν επετειο και ξεφυγα του ωραριου:lol::lol: Εσυ παντα αυτη την ωρα εισαι μεσα?

Εγω διαβαζω, γι' αυτο ειμαι μεσα.

001.jpg

002.jpg

Παρακαλω ενα ονοματακι γι`αυτο το αγορακι:rolleyes:
Νονοι, νονες σπευσατε:kiss:

Δικο σου ειναι αυτο? Φατσας ειναι! Ονομασε τον Cloud (Κλαουντ) = Συννεφο.

Δικο σου ειναι αυτο? Φατσας ειναι! Ονομασε τον Cloud (Κλαουντ) = Συννεφο.
Πολυ ομορφο ονομα:):)του ταιριαζει!!

Πολυ ομορφο ονομα:):)του ταιριαζει!!

Αλλο,αλλο? για να υπαρχουν επιλογες;) Φευγω για Αθηνα ....αντε οταν γυρισω να δω πολλα:lol:

Εκτος απο τα ωραια βαθυγαλανα ματια εχει και ωραια γουνα, και πολυ κουτσομπολης:lol::lol::lol:
Εεεετσι μπράβο!!!! Να ακούω ομορφα σχόλια για τον άγγελο αυτόν!:up:

Μπραβοοοοο!!!! Γουστάρω να ανάψουν τα αίματα!!! Αμ πώς???? Ωπα!!! Ακούμε και δηλώσεις περι αδυναμίας??? χιχιχιχιχι:lol::lol::lol:

Νεκταρία το σκυλάκι είναι κουκλί!!!! Δικό σου??? Πόσων ημερών είναι το ζουζουνι?
Μου αρέσει πολύ αυτο που σου πρότεινε ο Παύλος αλλα αφου θες κι άλλα, προτείνω: Εκτορας, Ραμόν, Αρίων, Πάρης

...cloud :P:lol:

προτεινω κατι ελληνικο οπως...μπουκλας!!! η εστω αν τ θες και στα αγγλικα... curly!!:P

Χμμμ... όλα τα παρακάτω σημαίνουν 'άσπρο/κρεμ' ή κάτι τέτοιο παρεμφερες σε διάφορες γλώσσες, και είναι πραγματικά ονόματα:

Μπάι (στα Κινέζικα)
Άλμπερτ / Άλμπυ (στα Ουαλέζικα)
Άοντιν (στα Ιρλανδέζικα)
Μπέλομπογκ (Στα Ινδικά, σημαίνει 'λευκός θεός')
Μπλέικ (αρχαίο Αγγλικό)
Νταβάλ (Ινδικά, σημαίνει 'αγνό άσπρο')
Φιν (Ιρλανδικά, 'άσπρο')
Χότα (Ινδιάνικο)
Σκά (των Ινδιάνων Σιού)
Ζούρι (των Βάσκων)
---

Δείτε και αυτα:

Άτζο (Αιγυπτιακό, σημαίνει 'θησαυρός')
Κιφ (Ιρλανδικό, 'ομορφούλης και αγαπητός')
Τάφυ (ουαλέζικο, 'αγαπητός')
Άλκης ('δυνατός')
Κέιλ (Ιρλανδικό, σημαίνει 'κουτάβι/σκύλος')
Κόλιν (Αγγλικό, 'σκύλος')
Κάτμιρ (Αρχαίος αιγυπτιακός σκυλο-ήρωας!)
Κέιντ (Αγγλικό/ ιρλανδικό, 'στρογγυλούλης')
Σαμίρ (Αραβικό 'διασκεδαστής, σύντροφος')
Γιόι (Κινέζικο 'φιλαράκος')
Άλεκ(Σκωτσέζικο 'προστάτης των ανθρώπων')
Μπάο (βιετναμέζικο 'προστάτης')
Αίμων ('προστάτης της ευτυχίας')

---

Αυτά για τώρα... εάν μου πείτε κανένα χαρακτηριστικό του μπέμπη, θα σας πω και άλλα ονοματάκια. ;)

Χμμμ... όλα τα παρακάτω σημαίνουν 'άσπρο/κρεμ' ή κάτι τέτοιο παρεμφερες σε διάφορες γλώσσες, και είναι πραγματικά ονόματα:

Μπάι (στα Κινέζικα)
Άλμπερτ / Άλμπυ (στα Ουαλέζικα)
Άοντιν (στα Ιρλανδέζικα)
Μπέλομπογκ (Στα Ινδικά, σημαίνει 'λευκός θεός')
Μπλέικ (αρχαίο Αγγλικό)
Νταβάλ (Ινδικά, σημαίνει 'αγνό άσπρο')
Φιν (Ιρλανδικά, 'άσπρο')
Χότα (Ινδιάνικο)
Σκά (των Ινδιάνων Σιού)
Ζούρι (των Βάσκων)
---

Δείτε και αυτα:

Άτζο (Αιγυπτιακό, σημαίνει 'θησαυρός')
Κιφ (Ιρλανδικό, 'ομορφούλης και αγαπητός')
Τάφυ (ουαλέζικο, 'αγαπητός')
Άλκης ('δυνατός')
Κέιλ (Ιρλανδικό, σημαίνει 'κουτάβι/σκύλος')
Κόλιν (Αγγλικό, 'σκύλος')
Κάτμιρ (Αρχαίος αιγυπτιακός σκυλο-ήρωας!)
Κέιντ (Αγγλικό/ ιρλανδικό, 'στρογγυλούλης')
Σαμίρ (Αραβικό 'διασκεδαστής, σύντροφος')
Γιόι (Κινέζικο 'φιλαράκος')
Άλεκ(Σκωτσέζικο 'προστάτης των ανθρώπων')
Μπάο (βιετναμέζικο 'προστάτης')
Αίμων ('προστάτης της ευτυχίας')

---

Αυτά για τώρα... εάν μου πείτε κανένα χαρακτηριστικό του μπέμπη, θα σας πω και άλλα ονοματάκια. ;)
Σ`ευχαριστω Τανια μου πολυ ωραια ολα τα ονοματα καθως και των αλλων.
Δεν θα σου πω κανενα χαρακτηριστικο του μπεμπη,την Κυριακη που θα τον δεις απο κοντα θα τον "ψυχολογισεις" και που ξερεις μπορει να γινεις και νονα:confused::lol::lol:

Δεν θα σου πω κανενα χαρακτηριστικο του μπεμπη,την Κυριακη που θα τον δεις απο κοντα θα τον "ψυχολογισεις" και που ξερεις μπορει να γινεις και νονα:confused::lol::lol:

Κι άλλο σασπένς;;; Δεν θα κρατήσω μέχρι τηνΚυριακή, και έχωτόσες συνεδρίες και εγώ και η μαμά μου!!!!! :cat::cat::cat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back