EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #5.681 22-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Click για ανάπτυξη... Aυτο θελει και κοπο και τροπο... Ωστοσο, θα κανω μια προσπαθεια καποια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #5.682 22-06-09 15:30 Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.683 22-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... απ'ολα εχουμε μην ανησυχεις φιλεναδα...ακομα...(τα ψευτικα σκυλακια μετρανε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 17:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.684 22-06-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.685 22-06-09 18:38 Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2202.jpg 465,8 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2206.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2197.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #5.686 22-06-09 18:41 ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ηταν ωραιο να εβγαζες αν τα καταφερνες μια φωτο το Μουψη απο μπροστα ορθιο με την ουρα πανω..... Click για ανάπτυξη... Aυτο θελει και κοπο και τροπο... Ωστοσο, θα κανω μια προσπαθεια καποια στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #5.682 22-06-09 15:30 Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.683 22-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... απ'ολα εχουμε μην ανησυχεις φιλεναδα...ακομα...(τα ψευτικα σκυλακια μετρανε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 17:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.684 22-06-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.685 22-06-09 18:38 Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2202.jpg 465,8 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2206.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2197.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #5.686 22-06-09 18:41 ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.683 22-06-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... απ'ολα εχουμε μην ανησυχεις φιλεναδα...ακομα...(τα ψευτικα σκυλακια μετρανε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 17:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.684 22-06-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.685 22-06-09 18:38 Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2202.jpg 465,8 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2206.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2197.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #5.686 22-06-09 18:41 ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... απ'ολα εχουμε μην ανησυχεις φιλεναδα...ακομα...(τα ψευτικα σκυλακια μετρανε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 17:17 Ο EL GATO έγραψε: #5.684 22-06-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.685 22-06-09 18:38 Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2202.jpg 465,8 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2206.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2197.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #5.686 22-06-09 18:41 ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα παιδάκια και γατουνάκια και σκυλάκια και πουλάκια... Δεν ξέρω αν ξέχασα τίποτα. (Εγώ πάντως εχω απ΄όλα αυτά που ανέφερα γι αυτο...) Νεκταρία είναι κουκλος ο Ζαν και πολύ ναζιάρης. Καλέ τον είδα παρέα με την γάτα (δεν κατάλαβα ποια απ΄όλες!!!) Τον δέχθηκαν καλά τον ζουζουνο? Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ είναι σαν λούτρινος ψευτικος! Φαντάζομαι πως το Χριστινάκι θα έχει ξετρελλαθει. Click για ανάπτυξη... A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.685 22-06-09 18:38 Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_2202.jpg 465,8 KB · Εμφανίσεις: 27 IMG_2206.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 32 IMG_2197.jpg 463,2 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #5.686 22-06-09 18:41 ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #5.686 22-06-09 18:41 ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:43 Ο EL GATO έγραψε: #5.687 22-06-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Α, σε ευχαριστω γι' αυτο Δωρα μου! Και ειναι τσαλακωμενος απο τον υπνο. Ειπα να μη τον βουρτσισω και φυγει. Τωρα ξαναπεσε για υπνο. Εχει λιωσει απο τη ζεστη ο ερμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:45 Η moukelis έγραψε: #5.688 22-06-09 18:45 Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:52 Ο EL GATO έγραψε: #5.689 22-06-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το λεω επειδη ετσι μου φαινεται,εχω που εχω μια λοξα με τα μπλε,αυτος ο γατος για μενα ειναι τελειος! Ναι μωρε εδω ζεσταινονται τα δικα μου,που δεν εχουν και τοσο μαλλι.Τον βρεχεις καθολου; Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:55 Η moukelis έγραψε: #5.690 22-06-09 18:55 Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 18:57 Η marzep έγραψε: #5.691 22-06-09 18:57 Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:02 Ο EL GATO έγραψε: #5.692 22-06-09 19:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω τους βαζω παγακια,αν και δε βολευει να γεμιζεις τις παγοκυστες με το μπουκαλι,γκρρρ... Μπορεις να του βρεξεις και μια πετσετουλα και να τη στρωσεις στο μπανιο,ο Σειριος το απολαμβανει. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Θα το δοκιμασω Δωρα. Thnx! Αρχική Δημοσίευση από marzep: Κουυυυυυκλοοοοοοοοοος!!!! Μπραβο Παυλο και για το μικρο Θεο (και για τις φωτογραφιες) Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω Μαρια! Ειδες? Μου ειπες να βαζω πιο συχνα και οριστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:06 Η marzep έγραψε: #5.693 22-06-09 19:06 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:40 Η Luna έγραψε: #5.694 22-06-09 19:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 19:41 Ο EL GATO έγραψε: #5.695 22-06-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΟΥΑΟΥ!!!!! ειναι καταπληκτικος!!! Click για ανάπτυξη... Thnx, Γιαννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.696 22-06-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΜΩΡΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Παυλο ειναι τελειος,ο πιο ομορφος μεην κουνος που εχω δει! Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:36 Ο EL GATO έγραψε: #5.697 22-06-09 20:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου Δωρα.... συνδιαζει την αρχοντια σε ενα απαλο συννεφενιο τιγρε περιβλημα... Click για ανάπτυξη... Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.698 22-06-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ποιος αλλος θα μπορουσε να κανει τετοιο σχολιο! Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:51 Ο EL GATO έγραψε: #5.699 22-06-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 283 284 285 286 287 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 285 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η βλαμμενη ρομαντικη του φορουμ... Click για ανάπτυξη... Συ ειπας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:38 Ο EL GATO έγραψε: #5.700 23-06-09 10:38 Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.