staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:01 Η staman2 έγραψε: #5.701 23-06-09 11:01 Καλημέρα καλημέρα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απ'ολα εχουμε μην ανησυχεις φιλεναδα...ακομα...(τα ψευτικα σκυλακια μετρανε?) Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μετράνε. Αυτά δεν κατουράνε και δεν θέλουν βόλτες. Αμα ειναι έτσι κι εγώ στον ζωολογικό μου κηπο θα βάλω και κάτι λούτρινα ελεφαντάκια και μυρμηγκοφάγους και ερπετά που έχουν τα παιδιά μου Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Παύλο μου!!! Κι εγώ σε πάω και ευτυχώς είμαστε εδώ γενικώς ένα παρεάκι πολύ όμορφο και αυτο μας ξεκουράζει και μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε απο την καθημερινότητα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Click για ανάπτυξη... Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #5.702 23-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.703 23-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!! Οχι δεν μετράνε. Αυτά δεν κατουράνε και δεν θέλουν βόλτες. Αμα ειναι έτσι κι εγώ στον ζωολογικό μου κηπο θα βάλω και κάτι λούτρινα ελεφαντάκια και μυρμηγκοφάγους και ερπετά που έχουν τα παιδιά μου Σ΄ευχαριστώ Παύλο μου!!! Κι εγώ σε πάω και ευτυχώς είμαστε εδώ γενικώς ένα παρεάκι πολύ όμορφο και αυτο μας ξεκουράζει και μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε απο την καθημερινότητα ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... εγω εχω και ενα γοριλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.704 23-06-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.705 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Παω να τον δω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.706 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα καλημέρα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απ'ολα εχουμε μην ανησυχεις φιλεναδα...ακομα...(τα ψευτικα σκυλακια μετρανε?) Click για ανάπτυξη... Οχι δεν μετράνε. Αυτά δεν κατουράνε και δεν θέλουν βόλτες. Αμα ειναι έτσι κι εγώ στον ζωολογικό μου κηπο θα βάλω και κάτι λούτρινα ελεφαντάκια και μυρμηγκοφάγους και ερπετά που έχουν τα παιδιά μου Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: A ρε Αναστασια! Εισαι ο πιο θετικος ανθρωπος εδω μεσα! Μπραβο σου! Σε παω πολυ! Καλησπερα και σε 'σενα. Καλα ειμαστε... Προσπαθουμε να επιπλευσουμε στα μυρια οσα εχουμε αυτη την εποχη. Εσυ ολα καλα? Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Παύλο μου!!! Κι εγώ σε πάω και ευτυχώς είμαστε εδώ γενικώς ένα παρεάκι πολύ όμορφο και αυτο μας ξεκουράζει και μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε απο την καθημερινότητα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σημερινες! (προ τεταρτου για την ακριβεια) Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Να σου πω την αληθεια, πολυ σπανια. Αλλα φροντιζει να βρεχεται μονος του. Παει κατω απο το νιπτηρα και κουνα τη βρυση και πεφτει λιγο νερο. Εχτες του εβαλα δυο παγακια στο νερο του και του φανηκε περιεργο. Προσπαθησε να τα βγαλει πριν πιει. Αλλα μολις καταλαβε τι ηταν, ηπιε κανονικα νερο. Click για ανάπτυξη... Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Ο EL GATO έγραψε: #5.702 23-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.703 23-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!! Οχι δεν μετράνε. Αυτά δεν κατουράνε και δεν θέλουν βόλτες. Αμα ειναι έτσι κι εγώ στον ζωολογικό μου κηπο θα βάλω και κάτι λούτρινα ελεφαντάκια και μυρμηγκοφάγους και ερπετά που έχουν τα παιδιά μου Σ΄ευχαριστώ Παύλο μου!!! Κι εγώ σε πάω και ευτυχώς είμαστε εδώ γενικώς ένα παρεάκι πολύ όμορφο και αυτο μας ξεκουράζει και μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε απο την καθημερινότητα ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... εγω εχω και ενα γοριλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.704 23-06-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.705 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Παω να τον δω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.706 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.703 23-06-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!! Οχι δεν μετράνε. Αυτά δεν κατουράνε και δεν θέλουν βόλτες. Αμα ειναι έτσι κι εγώ στον ζωολογικό μου κηπο θα βάλω και κάτι λούτρινα ελεφαντάκια και μυρμηγκοφάγους και ερπετά που έχουν τα παιδιά μου Σ΄ευχαριστώ Παύλο μου!!! Κι εγώ σε πάω και ευτυχώς είμαστε εδώ γενικώς ένα παρεάκι πολύ όμορφο και αυτο μας ξεκουράζει και μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε απο την καθημερινότητα ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... εγω εχω και ενα γοριλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.704 23-06-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.705 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Παω να τον δω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.706 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!! Οχι δεν μετράνε. Αυτά δεν κατουράνε και δεν θέλουν βόλτες. Αμα ειναι έτσι κι εγώ στον ζωολογικό μου κηπο θα βάλω και κάτι λούτρινα ελεφαντάκια και μυρμηγκοφάγους και ερπετά που έχουν τα παιδιά μου Σ΄ευχαριστώ Παύλο μου!!! Κι εγώ σε πάω και ευτυχώς είμαστε εδώ γενικώς ένα παρεάκι πολύ όμορφο και αυτο μας ξεκουράζει και μας κάνει λίγο να ταξιδεύουμε απο την καθημερινότητα ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Τι γάταρος θεϊκός!!! Τι ομορφιά έχει το βλέμμα του Παύλο!!! Στην μεσαία φωτο η ουρά του είναι το κάτι άλλο!!!! "Ο ΓΑΤΟΣ"! Να τον χαίρεσαι Παύλο μου! Καλά το παιδί είναι και πανέξυπνο!!! Ξεράθηκα με την περιγραφή. Ενώ ας πούμε εμένα η Νάλα, ανεβαίνει στον νιπτήρα, και επειδή ξέρει οτι απο τη βρύση κυλάει το νερό, την κοιτά και περιμένει ως δια μαγείας να ανοίξει η βρύση απο μόνη της. Click για ανάπτυξη... εγω εχω και ενα γοριλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #5.704 23-06-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.705 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Παω να τον δω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.706 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Βασιλη που χαθηκες? Βαλε καμια φωτογραφια τη Φοιβη να τη δουμε. Click για ανάπτυξη... Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #5.705 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Παω να τον δω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.706 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Παω να τον δω....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.706 23-06-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.707 23-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... δεν τον βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:12 Ο EL GATO έγραψε: #5.708 23-06-09 11:12 Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια, η αντιθεση ειναι απιστευτη. Εκει που ειναι ενα μωρο, ξαφνικα φαινεται ενας γαταρος. Αντε να πιστεψει κανεις οτι ειναι ο ιδιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Ο EL GATO έγραψε: #5.709 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τον βρηκα Click για ανάπτυξη... https://www.nektarcats.com/cimbersphotos.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #5.710 23-06-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω και ενα γοριλα Click για ανάπτυξη... Θύμισέ μου να σας πω την ιστορία με το γοριλάκι που είχε ο Κώστας στο σπίτι του στην Αφρική πριν χρόνια. Τους το πήγε για δώρο νεογέννητο να το φάνε ένας πελάτης του πατέρα του κι η μάννα του Κώστα τρελάθηκε και το μεγάλωσε σαν μωρό της έως 4 μηνών οπου έγινε τεράστιος και τον έστειλαν σε πάρκο μετά. Εχει ενδιαφέρον . Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλημερα Παυλη με τον ομορφοτερο γατο.You can see him on my site-Gallery Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Νεκταράκι μου!!! Πάω κι εγώ να δω τον Μούψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.711 23-06-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα πεθανω!! Τωρα ειδα το photo by Paul!!! Καλα Παυλο σε φανταζομαι αργοτερα να τραβας και μοντελα... Click για ανάπτυξη... Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η staman2 έγραψε: #5.712 23-06-09 11:19 Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ΄αρχήν είναι ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτογραφίες. Η φωτο της Ηλέκτρας στην αρχή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και το photo by Paul !!!!!!!! ΟΣΟ για τον ΜΟΥΨΗ ενας κούκλος! Και είναι καταπληκτική η διαφορά απο μικρούλης σε γάταρο!! Συγκινήθηκα βρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.713 23-06-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη κρυφο ταλεντο ο φιλος μας Πηγαινε Gallery και βρες τους γονεις Angel Face-Valentino Click για ανάπτυξη... ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #5.714 23-06-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστω, τον βρηκα Νεκταρια, για κανενα μπανακι πατε? Click για ανάπτυξη... OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.715 23-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: OXI.....γιατι? αστο να παει Εσυ? Θα φυγω τωρα σε εξωτερικες δουλειες θα τα πουμε αργοτερα. Click για ανάπτυξη... ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.716 23-06-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.717 23-06-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καταρχην, για αλλη μια φορα, ευχαριστω για τα σχολια. Μπα, ο Μουψης παει απο κατω και αρχιζει και νιαουριζει μεχρι να παει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... εμενα ειναι χαζα τα δικα μου...τιποτε δεν κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #5.718 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Το αγόρι μου!!!! Κι ο Τίμυ χτυπάει με το πατουσι του την πόρτα για να πάει τουαλέτα το βράδυ αν θέλει κι έχω κλειστή την μπαλκονόπορτα επειδη η τουαλέτες είναι έξω. Τα άλλα στεκονται εμπρός απο την μπαλκονόπορτα και περιμένουν στωικά να ανοιξει....αλλο πράγμα τα κεραμυδια τελικώς. Οφείλω να το ομολογήσω (οσον αφορά τις διεργασίες του εγκεφάλου τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Ο EL GATO έγραψε: #5.719 23-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Σειριος χτυπαει με το πατουσι του τη βρυση να την ανοιξεις. Click για ανάπτυξη... Μα ειναι εξυπνο το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 12:53 Η moukelis έγραψε: #5.720 23-06-09 12:53 Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.