Τα Μaine Coon-άκια!!

ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα.
Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης...
Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωρα:)εκτος αν εχεις αντιρρηση:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα.
Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης...
Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωρα:)εκτος αν εχεις αντιρρηση:lol:

Απολυτως καμια αντιρρηση!

Και για ποτε ειναι το meeting?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απολυτως καμια αντιρρηση!

Και για ποτε ειναι το meeting?
(εισαι απλα ευγενης) αντε καλα θα σου φερω μια μικρη ξανθια barbie να περασεις ακομα καλυτερα...;):P
Δωρα...για ποτε ακριβως το meeting?:hmm:

Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15.

τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους:P

Δηλαδη Τριτη!
Οκ, αφου το λεμε απο τωρα.

Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε.:hmm::lol:
Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες...
:lol::lol::lol::lol:Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε!:mad:

ακριβως!! :lol:
εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα:lol::lol::lol:

CIMG2485.JPG

Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!!
:rolleyes:

Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε;
Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.!:lol::mad:

Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! :lol:

Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει...:lol::lol::lol:

μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. :D:D

ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακι:)και μετα ουζακι κλπ:redface:
Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα?;)

Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα:up:

τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους:P
Ουπς:|θα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια:confused: και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια:/:

Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα?;)

Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα:up:

Ουπς:|θα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια:confused: και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια:/:
εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα:lol::lol::lol:

εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα:lol::lol::lol:
μερα και ωρα:P Ελα τωρα που γυριζει:lol:

μερα και ωρα:P Ελα τωρα που γυριζει:lol:
καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω:redface::lol:

καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω:redface::lol:
Μαρη αυτο το καταλαβα;) Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα":confused:
Ποτε θαρθεις?;) για μπανακι και ουζακι?

Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες...:P
Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε.

Μαρη αυτο το καταλαβα;) Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα":confused:
Ποτε θαρθεις?;) για μπανακι και ουζακι?
α...:redface::redface:θα σε πω συντομα;)

Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες...:P
Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε.
μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα...

Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου.

Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου.
αντε καλα...πες μας οταν μαθεις...

Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα...:(

Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα...:(
μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back