ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.741 23-06-09 13:37 ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα. Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης... Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωραεκτος αν εχεις αντιρρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.742 23-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα. Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης... Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωραεκτος αν εχεις αντιρρηση Click για ανάπτυξη... Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.743 23-06-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Click για ανάπτυξη... (εισαι απλα ευγενης) αντε καλα θα σου φερω μια μικρη ξανθια barbie να περασεις ακομα καλυτερα... Δωρα...για ποτε ακριβως το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #5.744 23-06-09 13:44 Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 23-06-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #5.746 23-06-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα. Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης... Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωραεκτος αν εχεις αντιρρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:40 Ο EL GATO έγραψε: #5.742 23-06-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα. Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης... Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωραεκτος αν εχεις αντιρρηση Click για ανάπτυξη... Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.743 23-06-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Click για ανάπτυξη... (εισαι απλα ευγενης) αντε καλα θα σου φερω μια μικρη ξανθια barbie να περασεις ακομα καλυτερα... Δωρα...για ποτε ακριβως το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #5.744 23-06-09 13:44 Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 23-06-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #5.746 23-06-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ερχεται η Δωρα Αθηνα μαζι με το Δημητρη να παραλαβουν Νορβηγακια για μια μερα. Λεμε να βρεθουμε ολοι μαζι, η Δωρα φοβαται μην σε πιασει κανενας οιστρος και θες να τη παρεις στα γονατα σου ως Daddy και παθει εμφραγμα ο Δημητρης... Ανελαβα λοιπoν να σε απασχολησω εγω εκεινη την ωραεκτος αν εχεις αντιρρηση Click για ανάπτυξη... Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.743 23-06-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Click για ανάπτυξη... (εισαι απλα ευγενης) αντε καλα θα σου φερω μια μικρη ξανθια barbie να περασεις ακομα καλυτερα... Δωρα...για ποτε ακριβως το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #5.744 23-06-09 13:44 Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 23-06-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #5.746 23-06-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Απολυτως καμια αντιρρηση! Και για ποτε ειναι το meeting? Click για ανάπτυξη... (εισαι απλα ευγενης) αντε καλα θα σου φερω μια μικρη ξανθια barbie να περασεις ακομα καλυτερα... Δωρα...για ποτε ακριβως το meeting? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:44 Η moukelis έγραψε: #5.744 23-06-09 13:44 Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 23-06-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #5.746 23-06-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.745 23-06-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #5.746 23-06-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 13:49 Ο EL GATO έγραψε: #5.746 23-06-09 13:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη Τριτη! Οκ, αφου το λεμε απο τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:02 Η staman2 έγραψε: #5.747 23-06-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Μόιρα πάλι οπως την αφησεις ετσι μενει...κυριολεκτικα.Προχτες εμεινε ενα πενταλεπτο με το πατουσι στον αερα,μαλλον κατι θα θυμηθηκε. Γιουλη αν θες να δεις πως ειναι πραγματικα τα χαζα γατια,ελα να γνωρισεις τη Μόιρα.Χτες ενα τεταρτο προσπαθουσε να βγει απο την κουρτινα στο παραθυρο.Τι περιφραξεις και βλακειες... Click για ανάπτυξη... Μην το κακολογεις το κορίτσι μας! Αντε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως!! εμενα ο Μορφεας οταν θελει κατι, παιρνει αυτη τη φατσα Click για ανάπτυξη... Παλληκάρι μου εσύ!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα καλα σταματαω.Ξερουμε καλε οτι εκανες πλακα.Κανονισες με την ψωριαρα τη συμπεθερα μου να σε δουμε τωρα που θα ερθουμε; Click για ανάπτυξη... Πθωριάρα να πεις την κούτρα σου εντάκθει? Αντε.! Παύλο μου θα γίνει εκείνες τις ημέρες η συνάντησή μας με το στριγγλάκι μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Ο drf έγραψε: #5.748 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι το δικο μου μονο το ονομα εχει... Click για ανάπτυξη... μπά.. μάλλον το δικό σου έχει τη χάρη και η δικιά μου το όνομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:38 Η Νεκταρια έγραψε: #5.749 23-06-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελεγα να σου΄ρθω καμια μερα για μπανακικαι μετα ουζακι κλπ Click για ανάπτυξη... Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γυριζουμε 13 προς 14 και θα παραλαβω τα μωρα στις 15. Click για ανάπτυξη... Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ωρα??? Θελω να ερθω κι εγω στο αεροδρομιο!μαζι με τους δημοσιογραφους Click για ανάπτυξη... Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.750 23-06-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για να δω θα ακυρωσεις και για μενα τα παντα? Και γω θα την εχω αγκαζε ολη εκεινη τη βδομαδα Ουπςθα δειτε πρωτοι τα νορβηγακια και ελεγα πως θα ειχα τη πρωτια Click για ανάπτυξη... εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Νεκταρια έγραψε: #5.751 23-06-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω εσενα μαρη Νεκταρια σε φαντασιωνομουν στο αεροδρομιο...τι με λες τωρα Click για ανάπτυξη... μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.752 23-06-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μερα και ωρα Ελα τωρα που γυριζει Click για ανάπτυξη... καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #5.753 23-06-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν στο ειπα προχθες? Εκανα ενα συντομο ταξειδι με αεροπλανο και ονειρευομουν να ειμασταν μαζι και με την Αναστασια και να πηγαινουμε σε εκθεση γατας στο εξωτερικο...Δεν παω καλα το ξερω Click για ανάπτυξη... Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Η moukelis έγραψε: #5.754 23-06-09 15:17 Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.755 23-06-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μαρη αυτο το καταλαβα Εσυ δεν καταλαβες το "μερα και ωρα" Ποτε θαρθεις? για μπανακι και ουζακι? Click για ανάπτυξη... α...θα σε πω συντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.756 23-06-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Γιουλη φαντασιωνεται Νεκταρια...Θυμιστε μου να παω οσο πιο μακρια σας στην επομενη εκθεση εκφυλες... Ωρα που θα τα παραλαβουμε δεν ξερω ακομα,δεν μου ειπε η Ρενε. Click για ανάπτυξη... μακαρι να ειναι απογεματινη ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Η moukelis έγραψε: #5.757 23-06-09 15:26 Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.758 23-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου. Click για ανάπτυξη... αντε καλα...πες μας οταν μαθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:31 Η moukelis έγραψε: #5.759 23-06-09 15:31 Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 286 287 288 289 290 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 288 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.760 23-06-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα φροντισει να μου πει κι εμενα...Εχει χαθει τωρα τελευταια,ουτε φωτο βαζει,εχω να δω το κοριτσι μου ενα μηνα... Click για ανάπτυξη... μηπως πηγε κανενα ταξειδι, διακοπες, εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.