Τα Μaine Coon-άκια!!

Ε δε νομιζω να σηκωθει πουρνο πουρνο να παει στις Βρυξελλες να στειλει τα γατια μου.

Μη το λες αυτο Δωρα μου,ολα παιζουν, αναλογα τη πτηση κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,την αλλη φορα που ειχε παει ταξιδι μου το ειχε πει.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη το λες αυτο Δωρα μου,ολα παιζουν, αναλογα τη πτηση κλπ
Δε μενει Βρυξελλες,εχει και ταξιδι να κανει,γι'αυτο το υπεθεσα.;)

Οχι,την αλλη φορα που ειχε παει ταξιδι μου το ειχε πει.:hmm:
δεν την παιρνεις ενα τηλεφωνο σε καμια βδομαδα αν δεν εχεις ακομα νεα?

Μωρε δε θελω να την πρηζω,γιατι ψιλοσπαστηκε και με τα χρηματα...Θα της στειλω ενα μειλ το Σαββατοκυριακο μαλλον και βλεπουμε.

πτήσεις 15/7 από Βρυξέλλες για Ελ.Βενιζέλο :rolleyes:

αργά τα βλέπω τα μωρά να σκάνε... :rolleyes:

10:55 am Depart Brussels (BRU)
Arrive Athens (ATH) 3:10 pm Wed 15-Jul
Duration: 3hr 15mn
Aegean Airlines Aegean Airlines 621

Brussels Airlines

12:30 pm Depart Brussels (BRU)
Arrive Athens (ATH) 4:40 pm Wed 15-Jul
Duration: 3hr 10mn
Olympic Olympic 146

3:05 pm Depart Brussels (BRU)
Arrive Athens (ATH) 7:25 pm Wed 15-Jul
Duration: 3hr 20mn
Aegean Airlines 3249 operated by Brussels Airlines3249

Brussels Airlines Brussels Airlines 3249

7:45 pm Depart Brussels (BRU)
Arrive Athens (ATH) 11:55 pm Wed 15-Jul
Olympic Olympic 148

Μωρε δε θελω να την πρηζω,γιατι ψιλοσπαστηκε και με τα χρηματα...Θα της στειλω ενα μειλ το Σαββατοκυριακο μαλλον και βλεπουμε.
τι εγινε με τα χρηματα?

πτήσεις 15/7 από Βρυξέλλες για Ελ.Βενιζέλο :rolleyes:

αργά τα βλέπω τα μωρά να σκάνε... :rolleyes:

Aegean Airlines Aegean Airlines 621

Brussels Airlines

12:30 pm Depart Brussels (BRU)
Arrive Athens (ATH) 4:40 pm Wed 15-Jul
Olympic Olympic 146

Aegean Airlines 3249 operated by Brussels Airlines3249

Brussels Airlines Brussels Airlines 3249

7:45 pm Depart Brussels (BRU)
Arrive Athens (ATH) 11:55 pm Wed 15-Jul
Olympic Olympic 148
Αυτο θα πει αντρας με οργανωση! :up::lol:

Ευχαριστουμε Νικο!:)
Τιποτα δεν εγινε με τα χρηματα,της εχω δωσει προκαταβολη και για τα δυο,κι επειδη θελει να μου τα στειλει πιο νωρις απο οτι υπολογιζα,την ενημερωσα οτι ειχα κανονισει η τελευταια δοση να ειναι πρωτη Αυγουστου (ενα πολυ μικρο ποσο που απομενει τελος παντων).Το θεμα ειναι οτι εγω πληρωνομαι στις 16 του μηνα κι αυτη στελνει τις γατες στις 15.Της ειπα να της τα βαλω σπαστα,δλδ ενα αρκετα μεγαλο ποσο πριν τα στειλει κι ενα ακομα στις 16,που θα τα εχω παραλαβει,και ψιλοστραβωσε.Αφενος νομιζω οτι δεν ειναι τραγικο να της τα μοιρασω με μια μερα διαφορα,αφετερου νομιζω οτι οπως θελει αυτη να εχει καποια εγγυηση,ετσι θελω κι εγω να παραλαβω πρωτα τα γατακια και μετα να της βαλω τα υπολοιπα χρηματα.Ειναι τοσο λαθος η σκεψη μου;

Ευχαριστουμε Νικο!:)
Τιποτα δεν εγινε με τα χρηματα,της εχω δωσει προκαταβολη και για τα δυο,κι επειδη θελει να μου τα στειλει πιο νωρις απο οτι υπολογιζα,την ενημερωσα οτι ειχα κανονισει η τελευταια δοση να ειναι πρωτη Αυγουστου (ενα πολυ μικρο ποσο που απομενει τελος παντων).Το θεμα ειναι οτι εγω πληρωνομαι στις 16 του μηνα κι αυτη στελνει τις γατες στις 15.Της ειπα να της τα βαλω σπαστα,δλδ ενα αρκετα μεγαλο ποσο πριν τα στειλει κι ενα ακομα στις 16,που θα τα εχω παραλαβει,και ψιλοστραβωσε.Αφενος νομιζω οτι δεν ειναι τραγικο να της τα μοιρασω με μια μερα διαφορα,αφετερου νομιζω οτι οπως θελει αυτη να εχει καποια εγγυηση,ετσι θελω κι εγω να παραλαβω πρωτα τα γατακια και μετα να της βαλω τα υπολοιπα χρηματα.Ειναι τοσο λαθος η σκεψη μου;
πολυ σωστη σε βρισκω...απλα εγω δεν εχω αναλογη εμπειρια γιατι οι καταλινες δινουν επι τοπου γατα και παιρνουν χρηματα...:P

πολυ σωστη σε βρισκω...απλα εγω δεν εχω αναλογη εμπειρια γιατι οι καταλινες δινουν επι τοπου γατα και παιρνουν χρηματα...:P
Δεν δινεις προκαταβολη;:hmm:

Δεν δινεις προκαταβολη;:hmm:
οχι...απο κανεναν δεν παιρνουν...πας εκει και πληρωνεις ολο το ποσο παιρνοντας το γατακι...ειναι περιπτωση ομως αυτες...ολοι ζητουν προκαταβολη...μιλα και με το Διονυση αν θες...
στη Γερμανια που πηγα για τα γατια της Δαναης και του Βασιλη τους εδωσα την εξοφληση και τα πηρα...

οχι...απο κανεναν δεν παιρνουν...πας εκει και πληρωνεις ολο το ποσο παιρνοντας το γατακι...ειναι περιπτωση ομως αυτες...ολοι ζητουν προκαταβολη...μιλα και με το Διονυση αν θες...
στη Γερμανια που πηγα για τα γατια της Δαναης και του Βασιλη τους εδωσα την εξοφληση και τα πηρα...
Εγω εδωσα προκαταβολη,και ηταν να τα δωσω ολα μαζι τα χρηματα στην παραδοση.Αλλα υπολογιζα να μου τα στειλει αρχες Αυγουστου κι αυτη θελει να φυγει.Οποτε της προτεινα επειδη θα εχει κι εξοδα ταξιδιου κτλ να της τα στειλω σε σπαστες δοσεις.Μπερδεμενη κατασταση...Τελος παντων απλα δε νομιζω πια να χρειαζεται να πικαρεται καποιος για μια μερα.Δηλαδη στις δεκαπεντε αν ειχα τα χρηματα,θα ετρεχα απο το αεροδρομιο στην τραπεζα με τα γατια για να της τα κανω εμβασμα;:/:

Εγω εδωσα προκαταβολη,και ηταν να τα δωσω ολα μαζι τα χρηματα στην παραδοση.Αλλα υπολογιζα να μου τα στειλει αρχες Αυγουστου κι αυτη θελει να φυγει.Οποτε της προτεινα επειδη θα εχει κι εξοδα ταξιδιου κτλ να της τα στειλω σε σπαστες δοσεις.Μπερδεμενη κατασταση...Τελος παντων απλα δε νομιζω πια να χρειαζεται να πικαρεται καποιος για μια μερα.Δηλαδη στις δεκαπεντε αν ειχα τα χρηματα,θα ετρεχα απο το αεροδρομιο στην τραπεζα με τα γατια για να της τα κανω εμβασμα;:/:
ναι..κι εμενα μια χαρα μου ακουγεσαι...απλα ειναι παρα πολυ τυπικοι καποιοι ευρωπαιοι...

Γιούλη όμως πώς διασφαλίζετε σε τέτοιες περιπτώσεις ότι δε θα πετύχετε σε κάποιον απατεών; αγοράζετε μόνο από εκτροφεία που έχουν αγοράσει φίλοι σας ή έχετε αγοράσει απλά επειδή είδατε κάτι όμορφο στo site τους; :hmm:

Τελος παντων,θα κοιταξω τι μπορω να κανω μηπως και της τα βαλω οντως πιο πριν...

Έκτακτο παράρτημα

Ανεβηκε στη βιβλιοθηκη να διαβασει το παιδι. Προτιμησε τον τομεα της Φιλοσοφιας.

Συνημμένα

• IMG_2226.jpg
    IMG_2226.jpg
    618,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_2222.jpg
    IMG_2222.jpg
    605,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG_2230.jpg
    IMG_2230.jpg
    542,2 KB · Εμφανίσεις: 21
Η πρωτη φωτο ειναι για καρτ ποσταλ.Τι γατος...

Η πρωτη φωτο ειναι για καρτ ποσταλ.Τι γατος...

Φανταζεσαι Δωρα να βγαλω μερικες φωτο και να τις πουλανε τα περιπτερα του Συνταγματος? "American cats from Greece". :lol::lol::lol::lol:

Ανεβηκε στη βιβλιοθηκη να διαβασει το παιδι. Προτιμησε τον τομεα της Φιλοσοφιας.

Φανταζεσαι Δωρα να βγαλω μερικες φωτο και να τις πουλανε τα περιπτερα του Συνταγματος? "American cats from Greece". :lol::lol::lol::lol:
Καλημέρααααα!!!!
Και ναι είναι κούκλος ο Μουψης Παύλο. Σ΄όλες τις φωτο ειναι πραγματι για καρτ ποστάλ:up:
:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back