Τα Μaine Coon-άκια!!

Ωραια ιδεα,να γινει διασημο το αγορι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρααααα!!!!
Και ναι είναι κούκλος ο Μουψης Παύλο. Σ΄όλες τις φωτο ειναι πραγματι για καρτ ποστάλ:up:
:up:

Καλημερα Αναστασια!

Ωραια, ενισχυεται η ιδεα. :lol:

Ολα καλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε Νικο!:)
Τιποτα δεν εγινε με τα χρηματα,της εχω δωσει προκαταβολη και για τα δυο,κι επειδη θελει να μου τα στειλει πιο νωρις απο οτι υπολογιζα,την ενημερωσα οτι ειχα κανονισει η τελευταια δοση να ειναι πρωτη Αυγουστου (ενα πολυ μικρο ποσο που απομενει τελος παντων).Το θεμα ειναι οτι εγω πληρωνομαι στις 16 του μηνα κι αυτη στελνει τις γατες στις 15.Της ειπα να της τα βαλω σπαστα,δλδ ενα αρκετα μεγαλο ποσο πριν τα στειλει κι ενα ακομα στις 16,που θα τα εχω παραλαβει,και ψιλοστραβωσε.Αφενος νομιζω οτι δεν ειναι τραγικο να της τα μοιρασω με μια μερα διαφορα,αφετερου νομιζω οτι οπως θελει αυτη να εχει καποια εγγυηση,ετσι θελω κι εγω να παραλαβω πρωτα τα γατακια και μετα να της βαλω τα υπολοιπα χρηματα.Ειναι τοσο λαθος η σκεψη μου;
Δωρακι εχω αγορασει αρκετες φορες γατακια και ΠΑΝΤΑ το καπαρωνω και λιγες μερες πριν ερθει στα χερια μου γινεται η εξοφληση.Δεν τους παιρνει να κανουν παγαποντια γιατι με ενα μειλ που κανει τον γυρο του κοσμου μπαινει στη black list.

Δεν ειναι οτι θα κανει παγαποντια,αλλα ταξιδι ειναι Νεκταρια μου,θελω να ειμαι σιγουρη οτι ειναι ολα ενταξει.Εξαλλου τι εγινε αν θα πληρωθει μια μερα αργοτερα;

Δεν ειναι οτι θα κανει παγαποντια,αλλα ταξιδι ειναι Νεκταρια μου,θελω να ειμαι σιγουρη οτι ειναι ολα ενταξει.Εξαλλου τι εγινε αν θα πληρωθει μια μερα αργοτερα;
Σε καταλαβαινω και εχεις δικιο αλλα πιστεψε με δεν γινονται ετσι τα πραγματα.Δεκα χρονια ειμαι εκτροφεας.Θα τα δεις στη πορεια.

Καλημερα Αναστασια!

Ωραια, ενισχυεται η ιδεα. :lol:

Ολα καλα?
Ολα καλά Παύλο μου. Πώς πήγες στο μάθημα? Ή δεν το έδωσες ακόμα?

Ολα καλά Παύλο μου. Πώς πήγες στο μάθημα? Ή δεν το έδωσες ακόμα?

Το απογευμα! :(

Σε καταλαβαινω και εχεις δικιο αλλα πιστεψε με δεν γινονται ετσι τα πραγματα.Δεκα χρονια ειμαι εκτροφεας.Θα τα δεις στη πορεια.
Δεν αμφιβαλλω,κι εγω ομως υπολογιζα αργοτερα την παραλαβη και δε γινεται επειδη θελει να παει διακοπες να εμφανιστουν τα χρηματα νωριτερα...:(Λες να καταλαβει το ελληνικο δημοσιο και να με πληρωσει νωριτερα;Τελος παντων επειδη ειναι γενικα λιγο αργη με τα μειλ μπορει να μην εχει γινει και τιποτα και να ειναι ιδεα μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!:)

Ευχαριστω!

(δεν ειμαι καλα διαβασμενος, ομως...:down:)

παρα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες Παυλο...και καλη επιτυχια σημερα...

παρα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες Παυλο...και καλη επιτυχια σημερα...

Σε ευχαριστω!
Πλακωνομαι στα διαβασματα τελευταιας στιγμης. :down:

Σε ευχαριστω!
Πλακωνομαι στα διαβασματα τελευταιας στιγμης. :down:
ελα...το τελευταιο ειναι...

Παυλακο μου η θετικη σκεψη ολων μας ειναι μαζι σου:)
Καλη επιτυχια αγορι μου:)

Παύλο μου καλή επιτυχία κι απο μένα!!!:)Καλά οι φωτό του Μούψη ΤΕΛΕΙΕΣ!!!..Μοιάζει πολύ με το Cammaki μου αλλά η δικιά μου είναι μισή!!!Αντιθέτως ο Ντουράν έχει γίνει σαν αρνί!!Φτάσαμε τα 5 κιλά 7,5 μηνών!!!:up:Θα σας βάλω φωτό μόλις μπορέσω!

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!

Μακαρι να πανε ολα καλα!

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!

Μακαρι να πανε ολα καλα!

καλή επιτυχία και από μένα mr apprentice :D:D:D

Και παλι σας ευχαριστω ολους!

Καλα πηγε σημερα! :)

Και παλι σας ευχαριστω ολους!

Καλα πηγε σημερα! :)
Μπράβο Παύλο μου!!!Δε νομίζω να έκανες καμιά μαμουνιά και να έκλεψες!!!:P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back