Τα Μaine Coon-άκια!!

GLORY
glory11weeks3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν σας θυμιζει τη Φοιβη?
holly7w2.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα:)Ωραια μερα εε:)Φυσαει λιγουλακι;)

Παυλο ο Μουψης ολα τα λεφτα:up::up::up:

Μου ειπε να σε ευχαριστησω!
Δως του και ενα μεγαααααααααααααλο φιλακι.....και που εισαι....περιμενω...αντε μια αποφαση ειναι μωρε;)

Δως του και ενα μεγαααααααααααααλο φιλακι.....και που εισαι....περιμενω...αντε μια αποφαση ειναι μωρε;)

Θα του δωσω!

Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα... οσο μια αποφαση. :/:

Για προσεξε μας ...εκει αριστερα;)

Παύλοοοοοοοοοοοοοο!!!:)
ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ !!! Είμαστε στην κουζίνα τώρα εδώ εγω, Βασιλική και Ηλίας και είδαμε το βίντεο του Μούψη. :)
ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ με την ομορφιά του!!! Εχει γίνει ΘΕΟΣ!!:up::up:
ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ του συνεχώς γίνεται και πιο όμορφη και πλουμιστή. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αντικρύσει τέτοια ουρά. Καλά είναι υπέροχος. ΟΛΟΙ αυτο λέμε τώρα και επιβλητικός και πανέμορφος και πρωταθληταράς ΟΥΡΑΣ!!!!:up:
Να τον χαίρεσαι Παύλο μου.
:up:

Παύλοοοοοοοοοοοοοο!!!:)
ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ !!! Είμαστε στην κουζίνα τώρα εδώ εγω, Βασιλική και Ηλίας και είδαμε το βίντεο του Μούψη. :)
ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ με την ομορφιά του!!! Εχει γίνει ΘΕΟΣ!!:up::up:
ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ του συνεχώς γίνεται και πιο όμορφη και πλουμιστή. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αντικρύσει τέτοια ουρά. Καλά είναι υπέροχος. ΟΛΟΙ αυτο λέμε τώρα και επιβλητικός και πανέμορφος και πρωταθληταράς ΟΥΡΑΣ!!!!:up:
Να τον χαίρεσαι Παύλο μου.
:up:

Παντα τα πιο ενθουσιωδη μηνυματα ποσταρεις Αναστασια. Σας ευχαριστω και τους τρεις!

Για προσεξε μας ...εκει αριστερα;)
Νεκταρία μου σε ευχαριστούμε για την σημερινή μέρα. Αλλη μια φορά απολαύσαμε την συντροφιά σου!!!:)
Καλά στο αβάταρ ειναι η Holly? Ειναι υπέροχη! Κι από κοντά ακόμη πιο ομορφη.:up:
Να σου πω Νεκταρία, μίλησα με την Ελενα, και ειπαμε να σου θυμίσουμε στην επόμενη κατηγορία στα γατοκαλλιστεία, 5-και άνω, να βάλεις να συμμετάσχουν και το Ιβάν και ο Μπλάκυ που είναι η αδυναμία μας. Μην το ξεχάσεις !
:):):)

Παντα τα πιο ενθουσιωδη μηνυματα ποσταρεις Αναστασια. Σας ευχαριστω και τους τρεις!
Μα το ΕΝΝΟΩ!!! Πάθαμε πλάκα σου λεω όταν είδαμε την ουρά να ανεμίζει και τον Μούψη να είναι διπλός σε μήκος. Αυτός και άλλος τόσος η ουρά του!!! Σου λέω σαν αλεπουδίσια είναι!!!
Παύλο σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φωτο. ΤΙς βλέπω λιγες λίγες και ομολογώ πως είναι ΤΕΛΕΙΕΣ

Μα το ΕΝΝΟΩ!!! Πάθαμε πλάκα σου λεω όταν είδαμε την ουρά να ανεμίζει και τον Μούψη να είναι διπλός σε μήκος. Αυτός και άλλος τόσος η ουρά του!!! Σου λέω σαν αλεπουδίσια είναι!!!
Παύλο σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φωτο. ΤΙς βλέπω λιγες λίγες και ομολογώ πως είναι ΤΕΛΕΙΕΣ

Υπερβολες, αλλα σε ευχαριστω!

Νεκταρία μου σε ευχαριστούμε για την σημερινή μέρα. Αλλη μια φορά απολαύσαμε την συντροφιά σου!!!:)
Καλά στο αβάταρ ειναι η Holly? Ειναι υπέροχη! Κι από κοντά ακόμη πιο ομορφη.:up:
Να σου πω Νεκταρία, μίλησα με την Ελενα, και ειπαμε να σου θυμίσουμε στην επόμενη κατηγορία στα γατοκαλλιστεία, 5-και άνω, να βάλεις να συμμετάσχουν και το Ιβάν και ο Μπλάκυ που είναι η αδυναμία μας. Μην το ξεχάσεις !:):):)
Να ειστε καλα ολοι που ερχεστε και γινομαι αλλος ανθρωπος με τη συντροφια σας.Σας ευχαριστω:)

Α δεν παιζω εγω δεν εχω λαβει καμμια:mad:Παυλοοοοοοοοο θα σε δειρω:lol:

Νεκταρία δεν μου απάντησες θα βάλεις υποψηφιους τους περσικούς σου στην επόμενη κατηγορία των καλλιστείων???:):hmm:Τους περιμένουμε να τους θαυμάσουμε εμεις οι φαν των περσικων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυρια Νεκταρια τα γατια σας ειναι κουκλια επαθα πλακα στις φωτογραφιες που τα ειδα...:inlove: Να τα χαιρεστε και ευχομαι τα μωρακια να πανε σε καλες και σωστες οικογενειες που θα τα αγαπανε...!:D

Και βεβαια ειδα και τον Μουψη στο βιντεο οπου κοντεψα να πεσω κατω απο την ομορφια του και ειδικα απο την ουρα του η οποια δεν περιγραφεται....:inlove: Δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλα Maine-coon που να εχουν αυτη την υπεροχη πλουμιστη ουρα...Και αμα υπαρχουν μονο της Νεκταρια θα μπορουσαν να ειναι..Γιατι παντα εχει καταπληκτικα γατια...!:up::D

ο μουψης,,,,δεν υπαρχει!!!ειναι πανεμορφος!!!!!η ουρα του ειναι οσο και το σωμα του!!!το ερωτευτηκα...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back