Τα Μaine Coon-άκια!!

Ευχαριστω Αναστασια μου(ελπιζω να θυμαμαι σωστα το ονομα σου):rolleyes:.Εχω αρκετες φωτο απο τα γατοπαιδακια μου αλλα το κινητο μου ειναι μια μπακατελα:down: :mad:και καποιος απο τα δυποδα σκατοπαιδακια μου πρεπει να τις μεταφερει σε αλλη συσκευη που να εχει προσβαση στο pc. Δυστυχως μεχρι σημερα κανεις δεν εχει ασχοληθει με το θεματακι . Που θα παει ομως ....:hmm: θα τους δωροδοκησω και ισως κατι γινει....:):rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω Αναστασια μου(ελπιζω να θυμαμαι σωστα το ονομα σου):rolleyes:.Εχω αρκετες φωτο απο τα γατοπαιδακια μου αλλα το κινητο μου ειναι μια μπακατελα:down: :mad:και καποιος απο τα δυποδα σκατοπαιδακια μου πρεπει να τις μεταφερει σε αλλη συσκευη που να εχει προσβαση στο pc. Δυστυχως μεχρι σημερα κανεις δεν εχει ασχοληθει με το θεματακι . Που θα παει ομως ....:hmm: θα τους δωροδοκησω και ισως κατι γινει....:):rolleyes:
αααα αυτό ξαναπές το. Πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να τους δωροδοκήσεις και να κάθεσαι και κότα για οσο διάστημα θες να πετύχεις να σου κάνουν τη χάρη οι μεγάαααλοι πασάδες και να σε εξυπηρετήσουν .:lol::lol: Και θα τα ακους κι όλας πως είσαι και χαζή.:lol::lol::lol:Εγώ τουλάχιστον το εισέπραξα καλά αυτο και απο τα δυο μου τα αγόρια. Μόνον η κόρη μου ήταν πιο καταδεχτική αλλα ΟΠΟΤΕ ήταν στο σπίτι..δηλ. σπάνια...

Ναι καλά θυμάσαι το όνομάμου.:) Και πάλι να τα χαίρεσαι τα υπέροχα γατάκια σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Αναστασουλα μου πως με καταλαβαινεις!!!! Οχι απλα χαζη ...πανηληθια νοιωθω καποιες φορες. Προσπαθω καθε φορα που ασχολουνται με τις φωτο στο pc μηπως και καταλαβω τη διαδικασια. Το χειριζονται ομως τοσο γρηγορα που μενω Μαλακας...;):mad:Καλα...ενοητε οτι ο χρονος τους ειναι περιορισμενος και εγω χοντροκεφαλη. Αυτη ειναι η μεγα δικαιολογια.... Υπομενω και επιμενω.Που θα παει θα τα καταφερω...:up:

Αληθεια , μηπως κανεις εχει μεγαλωσει μπεμπακι γατακι? Πως μπορω να βρω περιπου την ηλικια του? τα ματακια του ανοιξαν εντελως το Σαββατο.Ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες τις κτηνιατρου μου και ολα μεχρι σημερα ειναι τελεια.Αν ολα πανε καλα θα το παω για το πρωτο εμβολιο τελος του μηνα, και επαναληπτικο στο μπισκοτακι. Ειναι αρκετα μακρια η γιατρος μας και δεν θελω να ταλαιπωρουντε χωρις σημαντικο λογο.

Αν ανοιξαν εντελως τα ματακια του πριν μερικες μερες,ειναι 10-15 ημερων μαλλον.Ο,τι αλλο χρειαστεις,υπαρχει ειδικο αρθρο για τα ορφανα γατακια και το μεγαλωμα τους στην ενοτητα articles.:)

Ευχαριστω Δωρα μου . Το διαβασα. Το μικρο μεχρι και χθες (που ειχα αδεια) ετρωγε σε σταθερα γευματα .Απο σημερα ομως ειμαι στη δουλεια και χανει καποια γευματα. Παιρνει στις 8 π.μ. και το αλλο ειναι στις2.30μ.μ. Το πρωινο ηταν 10 ml,αλλα στο μεσημεριανο δε χορταινε με τιποτα . Πηρε 20 ml για να χορτασει. Μηπως η ποσοτητα αυτη δημιουργησει καποιο προβλημα?

Δε νομιζω,το πολυ πολυ να του κανει καποια μικρη διαρροια.

Καιρο ειχα να βαλω φωτογραφιες, ε?

Συνημμένα

• IMG_2727.jpg
    IMG_2727.jpg
    531,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_2728.jpg
    IMG_2728.jpg
    515,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_2737.jpg
    IMG_2737.jpg
    531,9 KB · Εμφανίσεις: 29
...μερικες ακομα....

Συνημμένα

• IMG_2743.jpg
    IMG_2743.jpg
    537 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG_2745.jpg
    IMG_2745.jpg
    535,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • IMG_2746.jpg
    IMG_2746.jpg
    498,9 KB · Εμφανίσεις: 32
...και οι τελευταιες.

Συνημμένα

• IMG_2749.jpg
    IMG_2749.jpg
    504,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_2755.jpg
    IMG_2755.jpg
    530,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Βρε τι γατες βγαζει το Νektarcats:up::up::up::up:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μα ειμαι στ'αληθεια ερωτευμενη daddy,κι εσυ μας κρατας χωρια!:mad:

Μα ειμαι στ'αληθεια ερωτευμενη daddy,κι εσυ μας κρατας χωρια!:mad:

Δε φταιω εγω... η κακουργα η κοινωνια....

Ναι ετσι το λεμε τωρα...Ατιμε daddy,την επομενη φορα θα δωσω εντολη στο λουσιφερογατο να σε φαει.

Ναι ετσι το λεμε τωρα...Ατιμε daddy,την επομενη φορα θα δωσω εντολη στο λουσιφερογατο να σε φαει.

Βρες κατι αλλο. Με το Σειριονι συνεννοουμαστε εμεις. Υπαρχει αμοιβαια συμπαθεια.

Οοοοοοοχι,αμα του πει η μανουλα θα σε φαει!Να,ετσι.
P8050119.jpg

Ουπς! Το πιασα... Στο εξης θα ειμαι ησυχο παιδακι και θα το τρωω το φαϊ μου...:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back