Τα Μaine Coon-άκια!!

Χαιρομαι που συνεννοουμαστε!:cool:
Καλο βραδυ απο ολη τη φαμιλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΟΚ!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
ειναι καταπληκτικος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
α ρε Παυλε με το πανεμορφο αιλουροειδες!!!(γιατι σκετη γατα δεν λεγεται..)
Να σου πω εκει πανω που ανεβαινει δεν του λες να κανει λιγο και τις γωνιες??
με τετοια ουρα θα τα μαζευει ολα με την μια!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...μερικες ακομα....
Kαλά Παύλο είναι θεός ο Μουψης!!!Τι χαίτη είναι αυτή,τι ουρά!!Η δικιά μου γιατί δεν έχει τέτοια γούνα γμτ?:hmm:Είναι κοριτσάκι για αυτό φαντάζομαι...

ΣΟΚ!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:
ειναι καταπληκτικος!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
α ρε Παυλε με το πανεμορφο αιλουροειδες!!!(γιατι σκετη γατα δεν λεγεται..)
Να σου πω εκει πανω που ανεβαινει δεν του λες να κανει λιγο και τις γωνιες??
με τετοια ουρα θα τα μαζευει ολα με την μια!!:lol::lol::lol::lol:

Βρε, γιατι νομιζεις τον ανεβαζω εκει πανω? Ας κανει και καμια δουλεια. :lol:

Kαλά Παύλο είναι θεός ο Μουψης!!!Τι χαίτη είναι αυτή,τι ουρά!!Η δικιά μου γιατί δεν έχει τέτοια γούνα γμτ?:hmm:Είναι κοριτσάκι για αυτό φαντάζομαι...

Ναι, αλλα ο Duran θα ειναι πιο φουντωτος απο την Cammy φανταζομαι, ε?

Ρε συ Στελλα, ξερεις τι σκεφτομουν? Αν το αλλο αδερφακι εχει γινει σα τον Μουψη. Βεβαια, αυτο μονο η Νεκταρια μπορει να μας το πει. Αν εχει καθολου νεα του ή καμια φωτο. :hmm:

:lol::lol::lol::lol:
ε βεβαια!!!τσαμπα τον ταιζεις και τον χτενιζεις????:lol::lol:

ΠΩ ΠΩ !!!!! τΙ ΓΑΑΑΑΤΑΡΟΣ εγινε ο Μουψακος!!!!!!!!!!!!!Φτου Φτου !!!! Παυλο μοιαζει παρα πολυ με την QUEEN μου, μηπως τελικα ειναι παιδι της???????? Αυτο μονο η Νεκταρια μπορει να μας το πει. Στελλα μην βιαζεσαι θα μεγαλωσει και το κοριτσακι σου. Η Queen μας αν και ενηλικη(4 χρονων περιπου) μεσα σε 4 μηνες εχει παρει 1.50 κιλο και το τριχωμα της εχει γινει διπλασιο.

ΠΩ ΠΩ !!!!! τΙ ΓΑΑΑΑΤΑΡΟΣ εγινε ο Μουψακος!!!!!!!!!!!!!Φτου Φτου !!!! Παυλο μοιαζει παρα πολυ με την QUEEN μου, μηπως τελικα ειναι παιδι της???????? Αυτο μονο η Νεκταρια μπορει να μας το πει. Στελλα μην βιαζεσαι θα μεγαλωσει και το κοριτσακι σου. Η Queen μας αν και ενηλικη(4 χρονων περιπου) μεσα σε 4 μηνες εχει παρει 1.50 κιλο και το τριχωμα της εχει γινει διπλασιο.

Thnx Κωνσταντινα.
Ειδα πως μεγαλωσε η φαμιλια σας, ε? Πως το δεχτηκαν το μικρο τα αλλα?

Ναι, αλλα ο Duran θα ειναι πιο φουντωτος απο την Cammy φανταζομαι, ε?
Ναι ο Ντουράν είναι πολύ φουντωτός!!Και η ουρά του είναι πολύ φουντωτή και η χαίτη του!!:up:Και είναι και πολύ βαρύς!Φτάσαμε τα 6 κιλά τώρα!!Ολόκληρο αρνί έγινε!!:D

Ρε συ Στελλα, ξερεις τι σκεφτομουν? Αν το αλλο αδερφακι εχει γινει σα τον Μουψη. Βεβαια, αυτο μονο η Νεκταρια μπορει να μας το πει. Αν εχει καθολου νεα του ή καμια φωτο. :hmm:
Ούτε ξέρω αν έχει καμιά φωτό του για να συγκρίνουμε με τον Μούψη..Θα μας πει η ίδια καλυτερα...

Ναι ο Ντουράν είναι πολύ φουντωτός!!Και η ουρά του είναι πολύ φουντωτή και η χαίτη του!!:up:Και είναι και πολύ βαρύς!Φτάσαμε τα 6 κιλά τώρα!!Ολόκληρο αρνί έγινε!!:D

6 κιλα? :blink::blink::blink::blink:
Στελλα, ο Μουψης δε ζυγιζει τοσο. Βεβαια, μπορει να παρει αποτομα καποια στιγμη. Ποιος ξερει....

Σοβαρά Κωνσταντίνα μου?Μπράβο!!Αντε να δω και τη δικιά μου τί θα κάνει!:happy:

Thnx Κωνσταντινα.
Ειδα πως μεγαλωσε η φαμιλια σας, ε? Πως το δεχτηκαν το μικρο τα αλλα?
Δεν τα εχω μαζι ακομη,ουτε καν στον ιδιο χωρο.Ο μαλλον μπεμπης ειναι σε ενα δωματιο στον κατω οροφο. Τον μαζεψα στην κυριολεξια απο το δρομο και αυτο μπορει να ειναι τραγικα επικινδυνο για τα αλλα. Μ εχουν φαει οι δρομοι , πανω κατω στις σκαλες και τα ξενυχτια. Εχω ξεπετσιαστει απο τα πλυσηματα και τα μικροβιοκτονα. Περιμενω πως και πως την ημερα του εμβολιου του και μηπως τοτε μπορεσω να του κανω αιματολογικες . Μεχρι τοτε ....ψυχραιμια , μεγαλη προσοχη και υπομονη.........:):confused::rolleyes: Ειναι ωρα που πρεπει να ταισω το μπεμπη!!!!!!!Καληνυχτα !!!!!!!!

Δεν τα εχω μαζι ακομη,ουτε καν στον ιδιο χωρο.Ο μαλλον μπεμπης ειναι σε ενα δωματιο στον κατω οροφο. Τον μαζεψα στην κυριολεξια απο το δρομο και αυτο μπορει να ειναι τραγικα επικινδυνο για τα αλλα. Μ εχουν φαει οι δρομοι , πανω κατω στις σκαλες και τα ξενυχτια. Εχω ξεπετσιαστει απο τα πλυσηματα και τα μικροβιοκτονα. Περιμενω πως και πως την ημερα του εμβολιου του και μηπως τοτε μπορεσω να του κανω αιματολογικες . Μεχρι τοτε ....ψυχραιμια , μεγαλη προσοχη και υπομονη.........:):confused::rolleyes: Ειναι ωρα που πρεπει να ταισω το μπεμπη!!!!!!!Καληνυχτα !!!!!!!!
Κωνσταντίνα σε καταλαβαίνω απολύτως!Κι εγώ τα ίδια περνάω απο την Κυριακή το βράδυ που φιλοξενούσα 2 μωράκια 2 εβδομάδων..Το ένα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχω αφοσιωθεί στο ένα τώρα..Το έχω σε γατοφόρο στο γκαράζ και είμαι κάθε 2 με 3 ώρες εκεί για τάισμα..Τα χέρια μου απο τα απολυμαντικά θα λιώσουν σε λίγο!Ασε που την ημέρα το παίρνω μαζί μου στη δουλειά για να μην χάσει γεύματα.Εγω φυσικά δεν θα το κρατήσω,μόλις πάρει λίγο τα πάνω του θα βάλω αγγελία να βρεθεί κάποιος να το υιοθετησει αφού φυσικά κάνει και το πρώτο του εμβόλιο..Είναι θηλυκό κάλικο και πολύ όμορφο!Σήμερα το τάιζα και για πρώτη φορά γουργούριζε!!Εχω βάλει φωτό στο θεματάκι "Mωράκια θα πεθάνουν,επειγόντως φιλοξενία".Σας αφήνω κι εγώ τώρα,πάω να ταίσω τη μικρή!!

Στελλα απο το δρομο τα μαζεψες κι εσυ? Εγω ουτε που να το σκεφτω να δωσω το μπεμπη.Απλα δεν ξερω αν θα ειναι μαζι με τ αλλα μεσα στο σπιτι ή κατω στην αυλη μαζι με τα σκυλακια μου.Αυτο που θα καθορισει τον τοπο διαμονης του ειναι η υγεια του και το τι θα πουν οι αντρες του σπιτιου. Εκει θα εχω ενα προβληματακι.Ας ειναι ο μικρουλης καλα και για ολα θα βρεθει λυση. :up:

6 κιλα? :blink::blink::blink::blink:
Στελλα, ο Μουψης δε ζυγιζει τοσο. Βεβαια, μπορει να παρει αποτομα καποια στιγμη. Ποιος ξερει....
Ο Μουψης είναι Silver; :hmm:Γιατί αν είναι έτσι ίσως να είναι όπως κ στα περσικά που τα Silver βγαίνουν πιο μινιατούρες κ στο βάρος κ γενικά στην ανάπτυξη

...και οι τελευταιες.
Καλησπέρα καληνύχτα!!!!
Παύλο οπως πάντα ο Μούψης με άφησε άναυδη με την ομορφιά του.!!!!!! Να τον χαίρεσαι!
:up:
Οοοοοοοχι,αμα του πει η μανουλα θα σε φαει!Να,ετσι.
P8050119.jpg
Καλά ο Σείριος εδώ είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!
Τι υπέροχη πετυχημένη φωτο είναι αυτή!!!
Κι έτσι όπως φαινεται το λουράκι του στον λαιμό του μοιάζει να είναι κανονικό μακρύ λουρί και αυτος σαν γατομπουλντοκάκι:lol::lol:
:lol::lol:

Ακου εκει γατομπουλντοκακι...lol

Ο Μουψης είναι Silver; :hmm:Γιατί αν είναι έτσι ίσως να είναι όπως κ στα περσικά που τα Silver βγαίνουν πιο μινιατούρες κ στο βάρος κ γενικά στην ανάπτυξη

O Moυψης ειναι Blue με υποψια να εχει και Silver. Αλλα, κατα βαση, ειναι Blue.

Καλησπέρα καληνύχτα!!!!
Παύλο οπως πάντα ο Μούψης με άφησε άναυδη με την ομορφιά του.!!!!!! Να τον χαίρεσαι!
:up:

Σας ευχαριστουμε πολυ κυρια μου. Μας κολακευετε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back