Τα Μaine Coon-άκια!!

Χαιρετώ το θέμα με τα maine coon-άκια.

Είχα γραφτεί στο φόρουμ πριν καιρό, ψάχνωντας γατάκι για τη μάνα μου και από τότε παρακολουθώ τα ωραία θέματα και τις φωτό που αναρτώνται.
Τελικά μας χάρισαν μια πανέμορφη maine coon δύο ετών. Δεν ήξερα αυτή τη ράτσα, και δεν ξέρω αν η δική μας είναι καθαρόαιμη, αλλά πραγματικά είναι από τις πιο εντυπωσιακές!

Η φώτο δεν είναι πολύ καλή γιατί είναι από κινητό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• nefeli.jpg
    nefeli.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 36
Στελλα απο το δρομο τα μαζεψες κι εσυ? Εγω ουτε που να το σκεφτω να δωσω το μπεμπη.Απλα δεν ξερω αν θα ειναι μαζι με τ αλλα μεσα στο σπιτι ή κατω στην αυλη μαζι με τα σκυλακια μου.Αυτο που θα καθορισει τον τοπο διαμονης του ειναι η υγεια του και το τι θα πουν οι αντρες του σπιτιου. Εκει θα εχω ενα προβληματακι.Ας ειναι ο μικρουλης καλα και για ολα θα βρεθει λυση. :up:
Τα παράτησε η μάνα τους στην αυλή ενός γείτονα ο οποίος επικοινώνησε με τη γατο ομάδα εδώ και τα βρήκα μέσω αγγελίας στο site εδώ!!
Δυστυχώς και η μπεμπούλα κατέληξε χθες το απόγευμα...:(στεναχωρέθηκα πάρα μα πάρα πολύ..δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε..ήταν μια χαρά χθες το πρωί..μεχρι και λίγη κονσερβούλα έφαγε...τι να πω...
Καλό της ταξίδι,εύχομαι η ζωή της στον γατοπαράδεισο να είναι πολύ πιο όμορφη απο αυτή που γνώρισε μόλις άνοιξε τα ματάκια της...
Θα μου λείψεις μικρούλα μου....:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα παράτησε η μάνα τους στην αυλή ενός γείτονα ο οποίος επικοινώνησε με τη γατο ομάδα εδώ και τα βρήκα μέσω αγγελίας στο site εδώ!!
Δυστυχώς και η μπεμπούλα κατέληξε χθες το απόγευμα...:(στεναχωρέθηκα πάρα μα πάρα πολύ..δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε..ήταν μια χαρά χθες το πρωί..μεχρι και λίγη κονσερβούλα έφαγε...τι να πω...
Καλό της ταξίδι,εύχομαι η ζωή της στον γατοπαράδεισο να είναι πολύ πιο όμορφη απο αυτή που γνώρισε μόλις άνοιξε τα ματάκια της...
Θα μου λείψεις μικρούλα μου....:bye:
Το ποσο εχω πονεσει ολα αυτα τα χρονια , κανενας δεν εχει:(
Τις περισσοτερες φορες η φυση κανει τη "δουλεια" της κι ας μη το καταλαβαινουμε:(
Καλο ταξιδι ψυχουλα μου:bye:

Κριμα για τα μωρακια. Ποσο ημερων ηταν ? Εφυγαν ετσι Χωρις κανενα συμπτωμα ανησυχιας?

Κριμα για τα μωρακια. Ποσο ημερων ηταν ? Εφυγαν ετσι Χωρις κανενα συμπτωμα ανησυχιας?
Ηταν 3 μωράκια,το ένα δεν το είδα καθόλου,του κανάνε ευθανασία γιατί ήταν άρρωστο.Τα άλλα 2 όταν μου τα φέρανε ήταν σε μαύρο χάλι,το ένα ήταν φουλ στην ψώρα,αδύνατο,το οποίο έφυγε μέσα σε 3 μέρες απο όταν το πήρα.Οταν έπινε γάλα του έβγαινε το μισό απο τη μυτούλα του..Το άλλο που έμεινε είχε πάρει πολύ τα πάνω του τις τελευταίες μέρες για αυτό παραξενεύτηκα που πέθανε έτσι ξαφνικά..Πρέπει να ήταν 20 ημερών τα μικρούλια..

Ηταν 3 μωράκια,το ένα δεν το είδα καθόλου,του κανάνε ευθανασία γιατί ήταν άρρωστο.Τα άλλα 2 όταν μου τα φέρανε ήταν σε μαύρο χάλι,το ένα ήταν φουλ στην ψώρα,αδύνατο,το οποίο έφυγε μέσα σε 3 μέρες απο όταν το πήρα.Οταν έπινε γάλα του έβγαινε το μισό απο τη μυτούλα του..Το άλλο που έμεινε είχε πάρει πολύ τα πάνω του τις τελευταίες μέρες για αυτό παραξενεύτηκα που πέθανε έτσι ξαφνικά..Πρέπει να ήταν 20 ημερών τα μικρούλια..
Κι ο μπεμπης μου 15 -20 ημερων ειναι.Παει στην αμμο για τσισακια οταν δεν τον προλαβαινω , οσο για τα κακακια του τον βοηθω. Του δινω γαλα για μωρα γατακια, αλλα τις περισοτερες φορες μου κανει διαρροια. Η γιατρος μου ειπε οτι εχει μαμουνακια και του εχω παρει την παστουλα.Του εδωσα πολυ λιγη την Δευτερα. Κατα τα αλλα ειναι ζωηρο και μετα το φαγητο παιζουμε.Ελπιζω να τα καταφερει.Εχει κατι εκφραστικες ματαρες........... με κοιταζει και κοβομαι στα δυο.Τα δοντακια του τωρα αρχιζουν να γινονται εμφανη.Δαγκωνει τα μπιμπερο και τα δαχτυλα μου.Εχει αρχισει και να καθαριζεται ο παστρικοδουλης.Μουτρακια πατουσακια ολα λαμπουν. Καθε μερα που περνα λεω:'' Μπραβο μπεμπακο μου , τα καταφεραμε και σημερα". Αχ!! να περασει ο μηνας να κανουμε το εμβολιο .

Είχα γραφτεί στο φόρουμ πριν καιρό, ψάχνωντας γατάκι για τη μάνα μου και από τότε παρακολουθώ τα ωραία θέματα και τις φωτό που αναρτώνται.
Τελικά μας χάρισαν μια πανέμορφη maine coon δύο ετών. Δεν ήξερα αυτή τη ράτσα, και δεν ξέρω αν η δική μας είναι καθαρόαιμη, αλλά πραγματικά είναι από τις πιο εντυπωσιακές!

Γεια σου Mixalaki!!! καλως ορισες στην παρεα μας. Καλοριζικη η κουκλιτσα σας. Ειναι πανεμορφη!!!

Νεκταρινι, η Queen ειναι μαμα του Μουψακου?????

Welcome!

Μιλα με τη Νεκταρια. Στειλε της πμ και θα σε βοηθησει.

Γεια σου Κωνσταντινα.
Οχι. Η Angel ειναι.

H Angel ειναι η μαμα του:)

Welcome!

Μιλα με τη Νεκταρια. Στειλε της πμ και θα σε βοηθησει.

Εχουμε μιλησει, αλλα δεν ξερει και πολλα ,θα μαθει και θα μου πει:hmm:

Χαιρετε:rolleyes::rolleyes:

λαλιστατοι κι οι δυο μας ε? :lol:
θελω Μουψοφατσα να δω:)

Ε, πηγαινε μερικες σελιδες πισω και δες. ;)

Ε, πηγαινε μερικες σελιδες πισω και δες. ;)
Δεν υπαρχει ομορφοτερος Μαιην Κουν...το εννοω...

Δεν υπαρχει ομορφοτερος Μαιην Κουν...το εννοω...

Υπερβαλλετε κα Γιουλη! Το λετε επειδη μας αγαπατε!

Μουψης

Γεια σας και απο μενα:)ειστε καλα πως τα περασατε στην εξοχη;)

Γεια σας και απο μενα:)ειστε καλα πως τα περασατε στην εξοχη;)

Kαλα τα περασαμε στας εξοχας της Ελλαδος. Παλι Αθηνα τωρα.

Υπερβαλλετε κα Γιουλη! Το λετε επειδη μας αγαπατε!

Μουψης + Παυλος
τωρα μαλιστα:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back