Τα Μaine Coon-άκια!!

Elvin003.JPG

ELVIN

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Τα MC ειναι μεγαλυτερα απο τα Νορβηγικα.
σοβαρα????????:confused::confused::confused:
εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σοβαρα????????:confused::confused::confused:
εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα??

Τωρα ακριβως να σου πω δεν ξερω, αλλα, ναι, τα coons ειναι μεγαλυτερα. Οχι και πολυ παντως, μη φανταστεις...

κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο????
δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο...

κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο????
δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο...

Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω...
Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο.

coonbig.jpg

καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!!
πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!!:P:P

καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!!
πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!!:P:P

Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε?

Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε?
εγραψες Παυλο:up::lol:

ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!!:(
αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!!

:P

Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!
Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε!:up:
:up::up:

οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο :P

ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; :hmm:

απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος...

Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!
Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!!

Συνημμένα

• cammy and duran 012.jpg
    cammy and duran 012.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • cammy and duran 003.jpg
    cammy and duran 003.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • cammy and duran 007.jpg
    cammy and duran 007.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 27
Kαι μερικές ακόμη!!

Συνημμένα

• cammy and duran 001.jpg
    cammy and duran 001.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • cammy and duran 015.jpg
    cammy and duran 015.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • cammy and duran 019.jpg
    cammy and duran 019.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 31
Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!!:P

Συνημμένα

• cammy and duran 018.jpg
    cammy and duran 018.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 36
καλα ε απαιχτα τα κουνακια Στελλα:up:Οχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια;)
Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντες:up:Και απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται:)

Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα:confused:
attachment.php

καλα ε απαιχτα τα κουνακια Στελλα:up:Οχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια;)
Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντες:up:Και απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται:)
Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!!:up:
Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!!:P

Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!!:up:
Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!!:P

Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα:up:

Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!!:P
Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα!:up:

Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!
Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!!
Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back