Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η Νεκταρια έγραψε: #5.981 13-08-09 14:59 ELVIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η bastet_13: #5.982 13-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Τα MC ειναι μεγαλυτερα απο τα Νορβηγικα. Click για ανάπτυξη... σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:24 Ο EL GATO έγραψε: #5.983 13-08-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Click για ανάπτυξη... Τωρα ακριβως να σου πω δεν ξερω, αλλα, ναι, τα coons ειναι μεγαλυτερα. Οχι και πολυ παντως, μη φανταστεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η bastet_13: #5.984 13-08-09 17:30 κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 19:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.985 13-08-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω... Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η bastet_13: #5.986 13-08-09 21:53 καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ELVIN Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:18 Η bastet_13: #5.982 13-08-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Τα MC ειναι μεγαλυτερα απο τα Νορβηγικα. Click για ανάπτυξη... σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:24 Ο EL GATO έγραψε: #5.983 13-08-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Click για ανάπτυξη... Τωρα ακριβως να σου πω δεν ξερω, αλλα, ναι, τα coons ειναι μεγαλυτερα. Οχι και πολυ παντως, μη φανταστεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η bastet_13: #5.984 13-08-09 17:30 κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 19:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.985 13-08-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω... Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η bastet_13: #5.986 13-08-09 21:53 καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Τα MC ειναι μεγαλυτερα απο τα Νορβηγικα. Click για ανάπτυξη... σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:24 Ο EL GATO έγραψε: #5.983 13-08-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Click για ανάπτυξη... Τωρα ακριβως να σου πω δεν ξερω, αλλα, ναι, τα coons ειναι μεγαλυτερα. Οχι και πολυ παντως, μη φανταστεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η bastet_13: #5.984 13-08-09 17:30 κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 19:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.985 13-08-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω... Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η bastet_13: #5.986 13-08-09 21:53 καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: σοβαρα???????? εγω ειχα την αντιθετη αποψη...οταν λεμε μεγαλυτερα?αρκετα μεγαλυτερα?? Click για ανάπτυξη... Τωρα ακριβως να σου πω δεν ξερω, αλλα, ναι, τα coons ειναι μεγαλυτερα. Οχι και πολυ παντως, μη φανταστεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Η bastet_13: #5.984 13-08-09 17:30 κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 19:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.985 13-08-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω... Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η bastet_13: #5.986 13-08-09 21:53 καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 19:20 Ο EL GATO έγραψε: #5.985 13-08-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω... Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η bastet_13: #5.986 13-08-09 21:53 καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω... Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 21:53 Η bastet_13: #5.986 13-08-09 21:53 καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο EL GATO έγραψε: #5.987 13-08-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: καλα πλακα κανεις???αυτη την φωτο την εχω δει πολλα χρονια πριν...αλλα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι mc....ωραια,,,που βρισκεις ομως τετοιο γατι με τετοια χαρακτηριστικα???αυτο ειναι 3φορες ο μουψης!!! πως γινεται τοσο μεγαλο???ενα τετοιο τεραστιο θελω και εγω!!! Click για ανάπτυξη... Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 09:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.988 14-08-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nομιζω πως αμα τα ταϊζεις συχνα κουκουναρια, ετσι γινονται. Αλλα αντε να πεισεις τον Μουψαρο τωρα να φαει κουκουναρια. Ουτε να τα φτυσει... Βρε συ, εξαρταται απο τους γονεις και απο το ποσο ο καθε εκτροφεας κυνηγα τετοια μεγεθη. Δηλαδη αν ζευγαρωνει αρσενικο και θηλυκο μεγαλοσωμα. Η μανα του Μουψη δεν ειναι και πολυ μεγαλη. Ο πατερας του ψιλοειναι. Ε, τωρα δεν αποκλειεται να βγει και κανα μεγαλο απο το πουθενα. Και οι δυο γονεις του Φασουλα κανονικο υψος εχουν. Αλλα ειδες αυτος πως βγηκε? Click για ανάπτυξη... εγραψες Παυλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 04:26 Η bastet_13: #5.989 15-08-09 04:26 ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ρε γατε..μην κοροιδευεις!! αντι να κοροιδυεισ να μου κανεις ενα τετοιο σαν της φωτογραφιας....δωρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 17:57 Η staman2 έγραψε: #5.990 15-08-09 17:57 Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κουνάκια!!! Για όσους γιορτάζουν σήμερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Και... Νεκταρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυο και καλα να περνατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:20 Η Ceres Victoria: #5.991 15-08-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: κοιτα...εχω ενα dvd για τις nfc και εκει λεει πως οι καλυτερες μορφολογικα γατες αυτης της ρατσας μποροθν να φτασουν και στα 2 μετρα..υπολογιζοντας και την ουρα μαζι..δλδ...1 μετρο το σωμα και αλλο ενα η ουρα..2..και μου φανηκε..τρελο!!!!γι'αυτο κιολασ θεωρησα οτι ειναι μακραν το μεγαλυτερο γατι..δλδ το κουνακι ξεπερναει αυτο???? δν ξερω..ισως και να εχεις δικιο..και να μου φαινεται ετσι to nfc λογω τριχωματος???ειναι πιο λιονταρισιο... Click για ανάπτυξη... οι mc φτανουν το 1 μετρο μαζι με την ουρα, υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια οπως αυτο στην φωτο ασχετο, ο δικος μου ειναι 90 εκατοστα, 7.5 κιλα, παιζει να εχει γονιδια mc; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:39 Η bastet_13: #5.992 15-08-09 18:39 απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο οτι ενημωθηκα οσον αφορα το μεγεθος...καποια mc ειναι οντος μεγαλυτερα απο τα nfc..σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον στο ιδιο μεγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:51 Η ESTELLE έγραψε: #5.993 15-08-09 18:51 Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 012.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 45 cammy and duran 003.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 29 cammy and duran 007.jpg 89,4 KB · Εμφανίσεις: 27 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:54 Η ESTELLE έγραψε: #5.994 15-08-09 18:54 Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 001.jpg 95,6 KB · Εμφανίσεις: 32 cammy and duran 015.jpg 98,5 KB · Εμφανίσεις: 25 cammy and duran 019.jpg 104 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι μερικές ακόμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 18:56 Η ESTELLE έγραψε: #5.995 15-08-09 18:56 Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cammy and duran 018.jpg 100,3 KB · Εμφανίσεις: 36 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Η Νεκταρια έγραψε: #5.996 15-08-09 19:24 καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:27 Η Νεκταρια έγραψε: #5.997 15-08-09 19:27 Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοιτατε τουφες,σαν του Λυγκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:29 Η ESTELLE έγραψε: #5.998 15-08-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: καλα ε απαιχτα τα κουνακια ΣτελλαΟχι δλδ που ειναι δικα μου αλλα πως να το κανουμε αυτη η ρατσα εκπεμπει μια μεγαλοπρεπεια Καλα λεω οτι η καλυτερη διαφημηση γινεται εδω.Ο κοσμος τα βλεπει απο μικρα που καταληγουν σε γιγαντεςΚαι απο χαρακτηρα? Ε εκει ειναι που δεν παιζονται Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 19:35 Η Νεκταρια έγραψε: #5.999 15-08-09 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ετσι είναι Νεκταρία μου!!!Είναι γάτες που όποιος τις δει τις θαυμάζει!!!Καλά,για πότε μεγάλωσε έτσι ο Ντουράν χαμπάρι δεν πήρα!!! Η Cammy έχει χάσει αρκετή απο τη γούνα της τώρα το καλοκαίρι ενώ ο Ντουράν όχι.Το χειμώνα φαντάζομαι θα την καμαρώνω φουντωτή φουντωτή πάλι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο δεν παιζει στα κουνακια τελικα.Δεν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι να χανουν ολα τη γουνα τους.Για παραδειγμα Angel,Luna,Crema και ειδικα ο Mauro εχουν κανει μια χαιτη αλλο πραγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 20:52 Η staman2 έγραψε: #6.000 15-08-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Και για να δείτε πόσο μεγάλωσε το αντράκι μου να και μια φωτό με την μικρή μου την κόρη!!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα έπαθα πλάκα!! Τεράστιος έχει γίνει!!! ΝΑ τα χαίρεσαι παιδάκια και γατάκια. Η κορουλα σου ειναι κουκλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!! Χρόνια πολλά και απο την Cammy και τον Duran!!! Click για ανάπτυξη... Μεγάλωσαν πάρα πολύ Στέλλα μου!!! Κουκλάκια. κι αυτη η Κάμυ είναι μια κουκλάρα. Αυτα΄τα αφτάκια της άλλο πράγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.