Τα Μaine Coon-άκια!!

Ο δικος μου συνεχιζει και δαγκωνει με το ιδιο παθος! Ηρεμοι γιγαντες και κουραφεξαλα!
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία είναι τέλειος!!!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι!:up:

Καλημέρα Παυλάκο!!! :)
Και καλά κάνει.! Να συνεχίσει να δαγκώνει με το ίδιο πάθος.!!! Ειναι τέλειος γάταρος με προσωπικότητα όπως ο Τιμάκος μου!!!Ααα Παύλο χθες στη Νεκταρία -που παρεμπιπτόντως περάσαμε υπέροχα όπως πάντα- μέτραγα τις ουρές του Έλβιν που είναι υπέροχη και της Ηλέκτρας, και του Μούψη βέβαια δεν την έφταναν. Την θυμάμαι στην έκθεση αυτη την υπέροχη ουρά.!!! και τώρα που τον ξαναείδα στο βίντεο που έχεις βάλει έχει γίνει άλλο πράγμα και η ουρά και όλος μπροστα σαν λιοντάρι έχει γίνει το αγόρι σου!!!! :up:
Κάποια στιγμη χθες που η Νεκτ. κράταγε αγκαλιά την Ηλέκτρα και είχε γύρω απο τα χερια της την ουρά της, πραγματικά την μπέρδεψα με γουναρικό.... Υπέροχο χρώμα και τοσο φουντωτή που έπαθα....
:lol::)
Ευχαριστουμε Αναστασια!!!Κι εσυ να χαιρεσαι την ανθρωπογατοσκυλοοικογενεια σου!:kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νέο φωτορεπορτάζ Duran!!!:)

Συνημμένα

• γατούλες 031.jpg
    γατούλες 031.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • γατούλες 028.jpg
    γατούλες 028.jpg
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • γατούλες 025.jpg
    γατούλες 025.jpg
    104,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Kαι εδώ το χαρτόμουτρο Cammy!!!:P

Συνημμένα

• γατούλες 008.jpg
    γατούλες 008.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • γατούλες 024.jpg
    γατούλες 024.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • γατούλες 019.jpg
    γατούλες 019.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 29
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ο χαλβας της οικογενειας κοιμαααααται...

...και χαλαρωωωνει στην αγαπημενη του σταση!!!
Καλά εντελώς αρνί και ο δικός σου Μαράκι!!!Τέλειος!!!:up:Στις ίδιες στάσεις βρίσκεται και ο αδελφούλης του συνέχεια!!!Μοιάζουν παρα πολύ!!Την κυρια δεν θα την βάλεις καμιά φωτό να την θαυμάσουμε?H δεν έχει τόσο φωτογένεια κι αυτή σαν τη δικιά μου?Πάντως κακά τα ψέμματα τρελαινομαι να βγάζω φωτογραφίες τον Ντουράν!Τον θέλει πολύ ο φακός και ας είναι κι αυτός χαλβάς!!!:lol:

Στελλακι μου ειναι κουκλια και τα δυο:inlove::inlove::inlove::inlove:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χατζηχαλβας καααθεται για φωτογραφιες,το παλιοκοριτσακι μας δε μπορει να κατσει,αφου κυνηγαει σαν αφιονισμενο το λουρι της καμερας:rolleyes::lol:....

Καλά εντελώς αρνί και ο δικός σου Μαράκι!!!Τέλειος!!!:up:Στις ίδιες στάσεις βρίσκεται και ο αδελφούλης του συνέχεια!!!Μοιάζουν παρα πολύ!!Την κυρια δεν θα την βάλεις καμιά φωτό να την θαυμάσουμε?H δεν έχει τόσο φωτογένεια κι αυτή σαν τη δικιά μου?Πάντως κακά τα ψέμματα τρελαινομαι να βγάζω φωτογραφίες τον Ντουράν!Τον θέλει πολύ ο φακός και ας είναι κι αυτός χαλβάς!!!:lol:

Αντρες...Τς τς τς:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Κουνάκια!!!!!!!!!!:)
Νέο φωτορεπορτάζ Duran!!!:)

Kαι εδώ το χαρτόμουτρο Cammy!!!:P
Στέλλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο!!! Εριξα τέτοιο γέλιο με τις φωτο της Cammy και το σχόλιο για το χαρτόμουτρο.... Πέθανα. :lol::up:

Ο χατζηχαλβας καααθεται για φωτογραφιες,το παλιοκοριτσακι μας δε μπορει να κατσει,αφου κυνηγαει σαν αφιονισμενο το λουρι της καμερας:rolleyes::lol:....
Κουκλάκια ειναι τα γατάκια σου Μαρία. Καλα το σχόλιο με πέθανε. Το χρησιμοποιω κι εγώ το συνθετικό "χατζη-" μπροστά απο τις λέξεις και μ΄αρέσει πάρα πολύ....:lol:

Καλημέρα Κουνάκια!!!!!!!!!!:)

Στέλλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο!!! Εριξα τέτοιο γέλιο με τις φωτο της Cammy και το σχόλιο για το χαρτόμουτρο.... Πέθανα. :lol::up:

Κουκλάκια ειναι τα γατάκια σου Μαρία. Καλα το σχόλιο με πέθανε. Το χρησιμοποιω κι εγώ το συνθετικό "χατζη-" μπροστά απο τις λέξεις και μ΄αρέσει πάρα πολύ....:lol:

Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου!!!Ναι πολύ φάση η Cammy με τη μικρή μου που παίζουν χαρτιά!!!Εχει μερικές μέρες που το κάνουν και να δεις πως κάθεται η κυρία και βλέπει τη μικρή που της ρίχνει τα χαρτιά!!Προσπαθεί και να τα πιάσει!!!:DΤί κάνουν τα δικά σου τα μωράκια?Εσείς είστε καλά?Aνυπομονώ για την επόμενη έκθεση να σας δω γιατί τότε με βλέπω να ξανακατεβαίνω Αθήνα....

Kοιτα... Μη σου δινω και γω ανυποστατες πληροφοριες. Ετσι νομιζω...
Για δες ενα MC αρκετα μεγαλο.

coonbig.jpg
χθες μια κοπέλλα απ το γραφείο είδε μια τέτοια γάτα στο πάτημα χαλανδρίου, αφού λόγω των πυρκαγιών με πήρε τηλέφωνο μπας και είναι αλεπού απ την πεντέλη. την έχει κάποιο μέλος του φόρουμ? είναι κοκκινότριχο τιγρέ. αφού ο σάκης που φαίνεται στην υπογραφή μου είναι τεράστιος και μου είπε οτι ήταν τριπλάσιο και πολύ ψηλό

Ποιος ξερει:hmm:Μαρια δεν μιλω μονο για μειν κουν αλλα και για οποιαδηποτε γατα.Μερικοι εχουν την εντυπωση οτι τη "δικη τους" γατα ΠΟΤΕ δεν θα τη χασουν.Οταν δινω τα γατακια μου η γλωσσα μου μαλλιαζει με τις συμβουλες που τους δινω.
Αν θες βαλε αγγελια στο strays help με τη περιγραφη της γατας.Ισως κατι να γινει:/:

δεν ξέρουμε αν ήταν χαμένο, μάλλον όχι γιατί το παρακολούθησαν τα παιδιά και καθόταν αμέριμνο και ήσυχο προφανώς ανήκει σε κάποιον γειτονά τους και το αφήνει ψιλοελεύθερο.
επ ευκαιρία μπηκα στο σαιτ σου τι υπεροχα γατιά είναι αυτά? και πόσο φροντισμένα τα διατηρεις! μπράβο σου.

Πριν απο λιγο ειχα μια ξαφνικη επισκεψη απο μια κυρια που ειχε παρει χτες τηλεφωνο και ενδιαφεροταν για κουνακι.Ως εδω ολα καλα θα πειτε:/:
Οπως μου εκμυστηρευτηκε δεν θελει αυτη γατακι αλλα μια φιλη μιας φιλης της:hmm:Εδω λοιπον ηρθε σαν κατασκοπος:cool:για να δει πως ζουν τα γατονια μου:lol::lol::lol:Ναι φιλοι και φιλες ακομα γελαω...για το μονο που στεναχωρεθηκα ηταν που με ειδε αβαφτη;)
απορησε που λετε η κυρα-Βαγγελιω και συνεχεια ελεγε οτι "εδω θελει καθε μερα τοση δουλεια" και αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να τα πω γιατι οσοι με ξερουν,ξερουν.
Ειχα και στο παρελθον ενα τετοιο περιστατικο και φυσικα περασα τις εξετασεις με αριστα.Δινω πολυ μεγαλη βαση στην υγιεινη και στη διατροφη των ζωων μου .;)
ΥΓ
Η επισκεψη δεν προηγηθηκε τηλεφωνηματος;)

ρε την ατιμη...μου την εσπασε τωρα αυτη...
Ακου εκει χωρις να σε παρει ενα τηλ. πριν...
αυτο το φιλες και φιλοι μου θυμιζει το Βεφα:lol::lol::lol:

Πριν απο λιγο ειχα μια ξαφνικη επισκεψη απο μια κυρια που ειχε παρει χτες τηλεφωνο και ενδιαφεροταν για κουνακι.Ως εδω ολα καλα θα πειτε:/:
Οπως μου εκμυστηρευτηκε δεν θελει αυτη γατακι αλλα μια φιλη μιας φιλης της:hmm:Εδω λοιπον ηρθε σαν κατασκοπος:cool:για να δει πως ζουν τα γατονια μου:lol::lol::lol:Ναι φιλοι και φιλες ακομα γελαω...για το μονο που στεναχωρεθηκα ηταν που με ειδε αβαφτη;)
απορησε που λετε η κυρα-Βαγγελιω και συνεχεια ελεγε οτι "εδω θελει καθε μερα τοση δουλεια" και αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να τα πω γιατι οσοι με ξερουν,ξερουν.
Ειχα και στο παρελθον ενα τετοιο περιστατικο και φυσικα περασα τις εξετασεις με αριστα.Δινω πολυ μεγαλη βαση στην υγιεινη και στη διατροφη των ζωων μου .;)
ΥΓ
Η επισκεψη δεν προηγηθηκε τηλεφωνηματος;)
Aρα Νεκταρία μου ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας??:hmm:
Και να μην περιμένεις ποτέ κανέναν εσύ πάντα θα πρέπει να βάφεσαι!!!:lol:

Aρα Νεκταρία μου ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα της όλης ιστορίας??:hmm:
Και να μην περιμένεις ποτέ κανέναν εσύ πάντα θα πρέπει να βάφεσαι!!!:lol:

Στελλα εγραψες:up::lol::lol::lol:

ρε την ατιμη...μου την εσπασε τωρα αυτη...
Ακου εκει χωρις να σε παρει ενα τηλ. πριν...
αυτο το φιλες και φιλοι μου θυμιζει το Βεφα:lol::lol::lol:

Ρε φιλεναδα τελικα εγω χαρηκα ;)

και να μη "ξεκουραζεται" ποτε το γλυκο σου προσωπακι? :/::)
καλα το serox εχει κανει θαυματα...θα με δεις και θα καταλαβεις Νεκταρ και με το gym και τη διαιτουλα..:redface::cool::P

Εμ κι εσύ έτσι πως το έγραψες ότι το μόνο που σε στεναχώρησε ήταν ότι δεν ήσουν βαμμένη!!!:PΑπο τη μια σε καταλαβαίνω γιατί το σπίτι σίγουρα ήταν στην τρίχα όπως πάντα...:)

και να μη "ξεκουραζεται" ποτε το γλυκο σου προσωπακι? :/::)
καλα το serox εχει κανει θαυματα...θα με δεις και θα καταλαβεις Νεκταρ και με το gym και τη διαιτουλα..:redface::cool::P
Γιούλη τί είναι το serox??:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back