Τα Μaine Coon-άκια!!

Εμ κι εσύ έτσι πως το έγραψες ότι το μόνο που σε στεναχώρησε ήταν ότι δεν ήσουν βαμμένη!!!:PΑπο τη μια σε καταλαβαίνω γιατί το σπίτι σίγουρα ήταν στην τρίχα όπως πάντα...:)
προσεξε Στελλα...αυτο μπορει να παρεξηγηθει:lol:
Γιούλη τί είναι το serox??:hmm:
το οπλο της γοητειας μου:lol:προιον της LR...εσυ εισαι μαλλον μικρη ακομα γι'αυτο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φαίνεται Νεκταρία ότι τα προσέχεις στο είπα κι εγώ βλέποντας το σάιτ, γιατί δεν είναι μόνο το απαραίτητο καθάρισμα ,είναι κι η οργανωτική πρόβλεψη που μαρτυρά ενδιαφέρον κι επαγγελματισμό, αγάπη. είσαι τυχερή που κάνεις κάτι που σ αρέσει τόσο... έστω κι άβαφη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το οπλο της γοητειας μου:lol:προιον της LR...εσυ εισαι μαλλον μικρη ακομα γι'αυτο...:hmm:
Α της LR είναι?θα το ψάξω στον κατάλογο άμα είναι!
Τι μικρή βρε??Τα 36 κλείνω σε ενάμιση μήνα!!!:P

Αχ τώρα το είδα αυτό!!!!
Εσκασα στο γέλιο!!!!:lol::lol::lol:
Ναι όντως,δεν το σκέφτηκα!!!:confused:

εχεις πιο φρεσκο προσωπακι απο εμενα ομως;)ρωτα το Παναγιωτη της Νεκ αν κανει για σενα:)

εχεις πιο φρεσκο προσωπακι απο εμενα ομως;)ρωτα το Παναγιωτη της Νεκ αν κανει για σενα:)
Eγώ χρησιμοποιώ και προιόντα σαν πρόληψη..εφόσον είμαι και στην ηλικία που λίγο ή πολύ θα αρχίσω να σπάω καποια στιγμή καλύτερα να προλάβω κάτι παρά να προσπαθήσω να το διορθώσω...:)

φαίνεται Νεκταρία ότι τα προσέχεις στο είπα κι εγώ βλέποντας το σάιτ, γιατί δεν είναι μόνο το απαραίτητο καθάρισμα ,είναι κι η οργανωτική πρόβλεψη που μαρτυρά ενδιαφέρον κι επαγγελματισμό, αγάπη. είσαι τυχερή που κάνεις κάτι που σ αρέσει τόσο... έστω κι άβαφη
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)Παντως το φχαριστηκα :)

Μηπως να ξεκιναγες με τη σειρα της Iris Bermen:/:

Eγώ χρησιμοποιώ και προιόντα σαν πρόληψη..εφόσον είμαι και στην ηλικία που λίγο ή πολύ θα αρχίσω να σπάω καποια στιγμή καλύτερα να προλάβω κάτι παρά να προσπαθήσω να το διορθώσω...:)
σωστα! Εισαι και αισθητικος και γνωριζεις πολυ καλα το θεμα:)

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)Παντως το φχαριστηκα :)

Μηπως να ξεκιναγες με τη σειρα της Iris Bermen:/:
Ποιά είναι η κυρία?Κι αυτή η σειρά απο την LR είναι,δεν θυμάμαι....:cool:

οχι οτι μου εξαφανιστηκαν οι ρυτιδες, αλλα το προσωπο μου ειναι πιο λαμπερο απο ποτε...να κοιτα...:)
:lol::lol::lol:
δες αυτο;)
https://www.maloevera.gr/Image Aloe Vera/4.pdf

Nεκταρια σου αφιερωνω αυτο το αρωμα! :lol:
και σε μενα το αφιερωνω δηλαδη:lol:

https://e-aroma.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=6_7_38&products_id=60

στο τελος γιατι δε γραφει, γι'αυτο θα μεινει για παντα μπακουρι? :lol::lol:καλα μιλαμε πεθανα στο γελιο:lol:

οχι οτι μου εξαφανιστηκαν οι ρυτιδες, αλλα το προσωπο μου ειναι πιο λαμπερο απο ποτε...να κοιτα...:)
δες αυτο;)
https://www.maloevera.gr/Image Aloe Vera/4.pdf
Πωπω Γιούλη μου,ΛΑΜΠΕΙΣ!!!!!:lol::lol:
Ναι το θυμήθηκα τώρα ποιό είναι!Πρέπει να είναι καλό γιατί έχει και υαλουρονικό οξύ μέσα!!!Κάτι παρόμοιο φοράω κι εγώ εδώ και μήνες αλλά το βάζω μόνο στις ρυτίδες έκφρασης.Στο υπόλοιπο πρόσωπο βάζω 3 κρέμες μαζί!!!Αντιηλιακή,ενυδατική και καθαρή βιταμίνη Α!!!
Δεν ανοίγουμε ένα θεματάκι λέω εγώ να δίνω συμβουλές ομορφιάς online???:D:D

Πωπω Γιούλη μου,ΛΑΜΠΕΙΣ!!!!!:lol::lol:
Ναι το θυμήθηκα τώρα ποιό είναι!Πρέπει να είναι καλό γιατί έχει και υαλουρονικό οξύ μέσα!!!Κάτι παρόμοιο φοράω κι εγώ εδώ και μήνες αλλά το βάζω μόνο στις ρυτίδες έκφρασης.Στο υπόλοιπο πρόσωπο βάζω 3 κρέμες μαζί!!!Αντιηλιακή,ενυδατική και καθαρή βιταμίνη Α!!!
Δεν ανοίγουμε ένα θεματάκι λέω εγώ να δίνω συμβουλές ομορφιάς online???:D:D
ναι!! Ναι!:up: Ανοιξε το εσυ που εισαι και του εμπαγγελματος!:cool: Θελω να ρωτησω ενα σωρο πραγματα:redface::D

στο τελος γιατι δε γραφει, γι'αυτο θα μεινει για παντα μπακουρι? :lol::lol:καλα μιλαμε πεθανα στο γελιο:lol:

Kαλυτερα μπακουρι παρα.............

αν ανοιξεις το παραπανω Link Στελλα, γραφει για ενα αρωμα το εξης:

Για τη γυναίκα που είναι περήφανη για τον εαυτό της και ζει τη ζωή της με τον δικό της προσωπικό τρόπο

αν ανοιξεις το παραπανω Link Στελλα, γραφει για ενα αρωμα το εξης:

Για τη γυναίκα που είναι περήφανη για τον εαυτό της και ζει τη ζωή της με τον δικό της προσωπικό τρόπο

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!Τι γέλιοοοοο!!!!!:lol::lol::lol:
Α ρε Γιούλη!!!!:up::up:

Πριν απο λιγο ειχα μια ξαφνικη επισκεψη απο μια κυρια που ειχε παρει χτες τηλεφωνο και ενδιαφεροταν για κουνακι.Ως εδω ολα καλα θα πειτε:/:
Οπως μου εκμυστηρευτηκε δεν θελει αυτη γατακι αλλα μια φιλη μιας φιλης τηςΕδω λοιπον ηρθε σαν κατασκοπος:cool:για να δει πως ζουν τα γατονια μουΝαι φιλοι και φιλες ακομα γελαω...για το μονο που στεναχωρεθηκα ηταν που με ειδε αβαφτη;)
απορησε που λετε η κυρα-Βαγγελιω και συνεχεια ελεγε οτι "εδω θελει καθε μερα τοση δουλεια" και αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να τα πω γιατι οσοι με ξερουν,ξερουν.
Ειχα και στο παρελθον ενα τετοιο περιστατικο και φυσικα περασα τις εξετασεις με αριστα.Δινω πολυ μεγαλη βαση στην υγιεινη και στη διατροφη των ζωων μου .
ΥΓ
Η επισκεψη δεν προηγηθηκε τηλεφωνηματος;)

Καλά τα πήρα στο κρανίο τώρα... Δεν μου αρεσε αυτο. Αλλα απ΄την άλλη Νεκταράκι μου, αυτο για εσένα ήταν πολύ καλό γιατι η κυρία είδε πραγματικά πως και άνευ ειδοποιήσεως ολα ειναι τέλεια....
Πάλι καλά που ήσουν κ ντυμένη. ΓΙατι εγώ ας πούμε θα ήμουν με τα σωβρακα αν δεν με είχαν ειδοποιήσει, οπως συνηθίζω τις περισσοτερες φορές....:lol::lol::lol::lol:

Γιούλη τί είναι το serox??:hmm:
Στελλα ειναι καταπληκτικό προϊόν όπως και η άλλη κρέμα που σου έγραψε η Νεκταρία. Εγώ χρησιμοποιώ απο τα Χριστουγεννα την Iris berben και πήρα και το serox πριν μια εβδομάδα. ΤΕΛΕΙΑ προϊόντα. Τελικά δεν την αλλάζω με τίποτα την LR. Και πού να δεις την κρέμα σωματος που πήρα για μετά τον ήλιο αλλα εγω χωρίς να έχω κάνει μπάνια την χρησιμοποιώ και μετά το μπάνιο στην μπανιέρα μου. ΕΙναι με αλόη και πολυ δροσερή.:)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου....
Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... :mad::mad::mad::mad:

"Να φυγετε! Να πατε αλλου!"

Μαλλον εχετε μπερδευτει λιγο κυριες μου....
Εδω δεν ειναι το thread του Hondos Center. Τρεις ολοκληρες σελιδες ανουσιες. Οριστε μας.... :mad::mad::mad::mad:

"Να φυγετε! Να πατε αλλου!"

Παύλοοοοοοοοοο:lol::lol::lol:Οταν έγραφα το παραπάνω ποστ, εσένα σκεφτόμουν... Ελεγα μα δεν θα μπει ο Παύλος να μας κράξει???? Καλά πολύ γουστάρω που μας κράζεις.:up::lol:
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. :PΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ:lol::lol::lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back