Τα Μaine Coon-άκια!!

Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα:rolleyes:
μπηκα εντος :lol::lol:

Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση;

Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια:)
Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια:)
Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως:)
πολυ ωραια..δεν εχω παει ποτε και ηθελα να μαθω ποτε γινεται...:up:

να αφησετε το George ησυχο ενταξει? :mad:ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi:P:lol:
συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου:redface::P

Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες?

να αφησετε το George ησυχο ενταξει? :mad:ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi:P:lol:
συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου:redface::P

Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες?

Οι δυο γυναικες και ενας αντρας;)

Οι δυο γυναικες και ενας αντρας;)
Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί!:D

Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλα:hmm:Λιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες:lol:

Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος!
Θα ειναι καμια απο τις περσινες;

Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους...
Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt.
Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :up::up:
Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?:up:Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο.:up::up::up:

Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! :)Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!!:lol:

Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! :)Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!!:lol:
Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)...

Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)...
:lol::lol::lol::lol:
Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ:up:

Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο:
P9010001.jpg

Συγνωμη κουνακια για το οφ.:redface:

Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο:
P9010001.jpg

Συγνωμη κουνακια για το οφ.:redface:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!!:up:

Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις.

Δηλαδή τι έννοια έχει;

Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις.
Ευχαριστω Daddy.
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :up::up:
Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?:up:Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο.:up::up::up:

Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλα:hmm:Λιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες:lol:

Δηλαδή τι έννοια έχει;
μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης....;):D:D

μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης....;):D:D

Καλησπέρα!

Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί.

Καλησπέρα!

Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί.
Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια.

Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια.

Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο:/:) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια :down: Αυτα ειναι ξεπερασμενα.

Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια:inlove: Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο :redface: Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back