mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο mixalakis: #6.181 02-09-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #6.182 02-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση; Click για ανάπτυξη... Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η bastet_13: #6.183 02-09-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια..δεν εχω παει ποτε και ηθελα να μαθω ποτε γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.184 02-09-09 15:49 να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.185 02-09-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Click για ανάπτυξη... Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η SvetikaR έγραψε: #6.186 02-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολα τα Μεην Κουν που θα παρουν μερος στην Εκθεση Μορφολογιας Γατας το Νοεμβρη, παρακαλουνται να ειναι μπανιαρισμενα μπηκα εντος Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Νεκταρια έγραψε: #6.182 02-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση; Click για ανάπτυξη... Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η bastet_13: #6.183 02-09-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια..δεν εχω παει ποτε και ηθελα να μαθω ποτε γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.184 02-09-09 15:49 να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.185 02-09-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Click για ανάπτυξη... Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η SvetikaR έγραψε: #6.186 02-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχουν κάπου πληροφορίες για αυτήν την έκθεση; Click για ανάπτυξη... Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η bastet_13: #6.183 02-09-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια..δεν εχω παει ποτε και ηθελα να μαθω ποτε γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.184 02-09-09 15:49 να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.185 02-09-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Click για ανάπτυξη... Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η SvetikaR έγραψε: #6.186 02-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρισκομαστε στα διαδικαστικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα γινει στις 28-29/11 και οι κριτες απο Βελγιο,Ρωσια,και Ιταλια Οταν θαρθει η ωρα θα υπαρξει και η αναλογη ενημερωση ωστε να προετοιμαστειτε εγκαιρως Click για ανάπτυξη... πολυ ωραια..δεν εχω παει ποτε και ηθελα να μαθω ποτε γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.184 02-09-09 15:49 να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.185 02-09-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Click για ανάπτυξη... Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η SvetikaR έγραψε: #6.186 02-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Νεκταρια έγραψε: #6.185 02-09-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Click για ανάπτυξη... Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η SvetikaR έγραψε: #6.186 02-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να αφησετε το George ησυχο ενταξει? ακους εκει ειναι καλυτερος ο Troi συγνωμη Νεκταρ αλλα ο George ειναι η αδυναμια μου Νεκταρινι, γυναικες θα ειναι παλι οι κριτες? Click για ανάπτυξη... Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η SvetikaR έγραψε: #6.186 02-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι δυο γυναικες και ενας αντρας Click για ανάπτυξη... Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.187 02-09-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η moukelis έγραψε: #6.188 02-09-09 22:31 Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια,πολυ με αρεσει που θα εχουμε και αντρα κριτη φετος! Θα ειναι καμια απο τις περσινες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η staman2 έγραψε: #6.189 02-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, Νεκταρία, μην τους παραπλανείς - ένας άντρας με το σκουλαρίκι στ'αφτί! Click για ανάπτυξη... Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:28 Η SvetikaR έγραψε: #6.190 02-09-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #6.191 02-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Τι κάνετε Φωτεινούλα μου? Το Αγγελούδι σου ο γιόκας σου ο κατάξανθος ντελικάτος??? Φίλησέ μου τον πολύ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.192 02-09-09 23:33 Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Η staman2 έγραψε: #6.193 02-09-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θεια Αναστασια ο Υο-Υο σας στελνει αυτο: Συγνωμη κουνακια για το οφ. Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μα τι ομορφιά!!!Ευχαριστώ πολύ! Δώστου πολλά πολλα ρουφηχτά μουσουδοπατουσοφιλάκια!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο EL GATO έγραψε: #6.194 02-09-09 23:58 Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο EL GATO έγραψε: #6.195 03-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Δεν έχω τίποτα με το σκουλαρίκι προσωπικα! Οι δικοί μας το έχουν ξεπεράσει, αλλά όταν μένει πέρα από κάποια υλικία, έχει μόνο μία έννοια (δυστυχώς)... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι έννοια έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 07:18 Η moukelis έγραψε: #6.196 03-09-09 07:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δωράκι, τα γατια σου είναι σούπερ. Να κανείς οσα off topic θέλεις. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.197 03-09-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γουστάρωωωωωωωωω!!!!!!!!!! Θα μοιράσουν κι αυτόγραφα τα μανάρια?Θέλω ένα κι ένα.!!! Και να πεις Δωρα στον Γιογκι οτι η θεία Αναστασία ήταν η πρώτη που τον είδε στο αεροδρόμιο. Μα γιατι Φωτεινή μου δεν ειναι κακο το σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Αν έχει όλα τα άλλα καλά ειναι οκ!!!! Κι οι γιοι μου εχουν σκουλαρίκι στ΄αφτί!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να περιμεναν να δουν κανεναν αντρακλαΛιγο πολυ ξερουν απο αντρες κριτες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δηλαδή τι έννοια έχει; Click για ανάπτυξη... μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:11 Ο EL GATO έγραψε: #6.198 03-09-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μααααλιστα... ξερουμε απο ανδρες κριτες Εκθεσεων Μορφολογιας Γαλης.... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:18 Η SvetikaR έγραψε: #6.199 03-09-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 308 309 310 311 312 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 310 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλησπέρα! Δε νομίζω Γιουλη ότι η κυρία αναφερόταν σε κριτές συγκεκριμένα. Που και ετσι να 'ταν, πάλι αστοχο το βλέπω. Μιλαγε για άντρες με σκουλαρίκι στ' αυτί γενικότερα. Αλλά επειδή δε θέλω να φαίνεται πως μιλάμε χωρίς τη δική της συμμετοχή, ας περιμένουμε να μας πει η ίδια για το τι έννοια έχει το σκουλαρίκι στον άντρα από μια ηλικία και μετά. Απλά επειδή δεν κατάλαβα τι εννοεί. Click για ανάπτυξη... Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:04 Η みことftw έγραψε: #6.200 03-09-09 17:04 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια. Click για ανάπτυξη... Αυτο απλα δεν ισχυει. Ενας πρωην μου, που ηταν απο τους μεγαλυτερους γυναικοκατακτητες και γυναικαδες, ειχε δυο κρικους στο ενα αυτι. Ο κολλητος μου, επισης στρεητ, εχει εναν σκουλαρικι στο αυτι, και ειχε και ενα στο χειλος (το εβγαλε μετα που ο μπαμπας του επα8ε καρδιακο) Γενικα στους κυκλους που κινουμαι εγω (gothic/alternative), αλλα γενικοτερα στην νεα γενια (δεν μιλαω για 14χρονους εφηβους αντιρρησιες, ο πρωην μου ειναι 25 χρονων τωρα, εγω ειμαι 22) οι τρυπες οπουδηποτε ειναι μια απλη διακοσμηση. Και μεγαλυτερες ηλικιες, δυο τριανταχρονοι που ειχαμε στο μα8ημα το ιαπωνικων φορουσαν σταντς στα αυτια τους (σοβαροι εργαζομενοι και δεσμευμενοι ανθρωποι). Ειναι σαν να λεμε ακομα αυτο το χαζο που ακουω ποτε ποτε, οτι κοπελα που φοραει βραχιολακι στο αριστερο της ποδι ειναι λεσβια Αυτα ειναι ξεπερασμενα. Και για να μην ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ οff, ολα τα γατια σας κυρια Νεκταρια (που τα εχω δει και στο σαητ) ειναι κουκλια Αυτα με βαλανε για πρωτη φορα στο λουκι να σκεφτομαι να παρω καθαροαιμο Οταν ερθει η ωρα θα σας προτιμησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.