Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλά, εφ'όσον επιμένεις... Μ'αυτό που έγραψα τόνισα πως θα έχουμε 3 κριτές με γυναικείο τρόπο σκέψης και ότι οι λίγες εξαιρέσεις απλώς τονίζουν το γεγονός πως οι straight άντρες δεν επιλέγουν να φοράνε σκουλαρίκια.

Κοινώς, όσοι άντρες φοράνε σκουλαρίκια, είναι αδερφές. Μάλιστα... Πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω πως αν το λέγατε στη γιαγιά μου αυτό, θα την βρισκατε απολύτως σύμφωνη. Κάτι τέτοια λέει κι εκείνη που είναι 82 χρόνων. Εσείς, όμως, βλέπω ότι είστε αρκετά μικρότερη της γιαγιάς μου. Οπότε, πως και έχετε τέτοιες αναχρονιστικές σκέψεις; Με πιο δικαίωμα χωριζετε τους άνδρες σε αδερφές και γνησιους κρίνοντας μόνο από το αν φοράνε σκουλαρίκι; Μαλλον το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος -με τη δική σας λογική- για τις γυναίκες που φορούν παντελόνι. Λογικό δεν είναι;
Για να ανοίξουμε λίγο τα μυαλά μας λέω εγώ. Άντε μπράβο...

Υ.Γ. Α, και κάτι ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος. Τα σκουλαρίκια, εδώ και αμέτρητα χρόνια, πρωτοφορεθηκαν από αντρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink::blink::blink:
:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοινώς, όσοι άντρες φοράνε σκουλαρίκια, είναι αδερφές. Μάλιστα... Πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω πως αν το λέγατε στη γιαγιά μου αυτό, θα την βρισκατε απολύτως σύμφωνη. Κάτι τέτοια λέει κι εκείνη που είναι 82 χρόνων. Εσείς, όμως, βλέπω ότι είστε αρκετά μικρότερη της γιαγιάς μου. Οπότε, πως και έχετε τέτοιες αναχρονιστικές σκέψεις; Με πιο δικαίωμα χωριζετε τους άνδρες σε αδερφές και γνησιους κρίνοντας μόνο από το αν φοράνε σκουλαρίκι; Μαλλον το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος -με τη δική σας λογική- για τις γυναίκες που φορούν παντελόνι. Λογικό δεν είναι;
Για να ανοίξουμε λίγο τα μυαλά μας λέω εγώ. Άντε μπράβο...

Υ.Γ. Α, και κάτι ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος. Τα σκουλαρίκια, εδώ και αμέτρητα χρόνια, πρωτοφορεθηκαν από αντρες.

:up::up::lol::lol:

ελα,ελα, παλι of topic?Θα μπει ο Μιχαλακις παλι και θαχει δικιο ο ανθρωπος;)

Λοιπον η Grace ειναι ακομη διαθεσιμη:up:
grace18weeks5.JPG

Και η Gilda επισης
gilda18weeks2.JPG

Θα παρέμβω μόνο αν γεμίσει πάνω από μια σελίδα με off topic!:D:D

Ωραια η Grace,πολυ γεματη γατα.

ελα,ελα, παλι of topic?Θα μπει ο Μιχαλακις παλι και θαχει δικιο ο ανθρωπος;)

Λοιπον η Grace ειναι ακομη διαθεσιμη:up:
grace18weeks5.JPG

Και η Gilda επισης
gilda18weeks2.JPG
Κουκλάκια Νεκταρία μου. Η Γκρέις ειναι το αγαπημένο μου χρώμα ...:up:Νομίζω λίιιιγο πιο έντονο το κόκκινο απο την Gilda

Κουκλάκια Νεκταρία μου. Η Γκρέις ειναι το αγαπημένο μου χρώμα ...:up:Νομίζω λίιιιγο πιο έντονο το κόκκινο απο την Gilda
Nαι σωστα λες:) Η μια ειναι κοκκινη και η αλλη κρεμ;)

Είπατε τίποτα για ομορφιά; :cool:

Πανεμορφη γατουλα...

Δωρααααα σ`αρεσει;)

Συνημμένα

• 007.jpg
    007.jpg
    159 KB · Εμφανίσεις: 27
Ωραιο ειναι!Τελικα δεν εκανε νεραϊδακι;

Οχι ελεγε η μαμα πως θα ειναι μεγαλο...

αλλα την ψηνω να παμε να το συνεχισουμε...να βαλουμε κανενα νεραιδακι διπλα :up:Χριστινα εδω:)

Μην την καψεις στο ψησιμο μαρη τη μανα σου προσεχε!:lol:
Θα του πηγαινε ενα νεραϊδακι σκυμμενο διπλα,σαν να ετοιμαζεται να πιει νεκταρ.

Ναι κατι τετοιο σκεφτομαι...μπορει να παω τα χριστουγεννα...:up:
Αυτο ηταν δωρο για την γιορτη μ τον 15αυγουτο το αλλο για τα χριστουγεννα..:cool:
εχασα κ τα μπανια μ τωρα...αφηστε κυρια δωρα....εχει μαυρισει η μιση πλατη μ :P:P

:lol::lol::lol:
Δεν πειραζει,η τεχνη θελει θυσιες!:lol:

Φαγαμε και μια σταλιτσα παγωτο σημερα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back