Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλα ειναι υπεροχες:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η φωτογραφια που ο τυπος ειναι στο ψυγειο ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!:lol::lol::lol:
Να τον χαιρεστε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι ειναι πολυ ωραιες αυτες!Ευχαριστούμε...
Του αρέσει να μπαίνει στο ψυγείο συνέχεια.Όποτε ανοίγουμε την πόρτα χώνεται εκει...:P

Νεκταρια, η "Αφροδιτη" ειναι πολυ ομορφη. Καλως ορισε και να τη χαιρεσαι!

Και ενα ασχετο intermezzo. Αυτο το γατι, kristy, ειναι μεσα στο ψυγειο? :blink:

Νεκταρια, η "Αφροδιτη" ειναι πολυ ομορφη. Καλως ορισε και να τη χαιρεσαι!
Μ`αρεσει που σου αρεσει:PΟμως εχει φρικαρει το χρυσουλι μου και ολο χου χου κανει:confused:Η προσαρμογη θα ειναι κομματακι δυσκολη:(

Α ναι ειναι πολυ ωραιες αυτες!Ευχαριστούμε...
Του αρέσει να μπαίνει στο ψυγείο συνέχεια.Όποτε ανοίγουμε την πόρτα χώνεται εκει...:P
Προσεχε μη ξεχαστεις καμμια φορα και τον αφησεις μεσα:lol::lol:

Καλε κυρια καλως σας ηρθε η παρδαλουλα!!!!
Νεκταρακι,εγω θα ερθω κι αυτο δεν ειναι υποσχεση (σαν απειλη μου ακουγεται:blink::redface:):D!!!
Τι κανει η μπομπουκα μου μεγαλη γατομαμα???
Φιλουθκια!!!
Απειλη?Εχω δεν χαμπαριαζω απο αυτα:)Παρε τ`αμαξι κι ελα;)

Προσεχε μη ξεχαστεις καμμια φορα και τον αφησεις μεσα:lol::lol:

Φανταζεσαι?

cat-l.jpg

:lol::lol::lol:δικιο εχεις:P
Ξερεις ποσες φορες την εχω παθει?οχι στο ψυγειο αλλα σε ντουλαπες:lol::lol:
Μια φορα ειχε κλειστει μεσα ο Ιβαν και ψαχναμε τρια ατομα να τον βρουμε.Ειπα παει τον χασαμε:confused:μεχρι και ταμα στον Αγιο Φανουριο καναμε:rolleyes:Μετα απο πολλες ωρες κατα τυχη ανοιξα τη ντουλαπα και κοιμοταν του καλου καιρου ο αλητης:lol::lol::lol:

Tο Μπισκοτακι μας η VENUS :)
venus14weeks.JPG

To κοριτσακι μας που ειναι τρομαγμενο απο το ταξιδι του.....
venus14weeks6.JPG

που εφυγε απο τα αδελφακια του και το σπιτακι του.:(
venus14weeks7.JPG

Ελατε να τη θαυμασετε απο κοντα......
venus14weeks11.JPG

αλλιως στην εκθεση στις 28-29/11 στο ΔΑΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ:up:
Νεκταρία μου να σας ζήσει το νέο σας μωρό!!!!Είναι πολύ όμορφη και έχει απίστευτα εκφραστικό βλέμμα!!!:up:

Νεκταρία μου να σας ζήσει το νέο σας μωρό!!!!Είναι πολύ όμορφη και έχει απίστευτα εκφραστικό βλέμμα!!!:up:
ευχαριστουμε Στελλα μου,μονο που ειναι πολυ τρομαγμενη.
Την εφερα στο σαλονι , της εδωσα λιγο κρεατακι και το εφαγε ολο:confused:Το μπισκοτακι μου πεινουσε:happy:

Νεκταρινι να σας ζησει η μικρη,ειναι πολυ ομορφη!

Που ξερεις εσυ τα Totoro? :hmm:
ΕΓΩ που ξερω τα Totoro;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τα σταρακια που φοραω αυτη τη στιγμη ειναι ζωγραφισμενα στο χερι με Τοτορακια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΓΩ που ξερω τα Totoro;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τα σταρακια που φοραω αυτη τη στιγμη ειναι ζωγραφισμενα στο χερι με Τοτορακια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φανταζομαι τοτε εχεις δει και την ταινια κινουμενων σχεδιων, ε? :lol:

Δεν κάθισα να διαβάσω οοοολες τις σελίδες αλλα αν κατάλαβα καλά τα main-coon ειναι γατάκια για ζούλιγμα???(όλα ειναι βεβαια)

Νεκταρινι να σας ζησει η μικρη,ειναι πολυ ομορφη!

Ευχαριστω Δωρακι μου:)
Τα νορβηγομωρακι πως ειναι?:hmm:Καλυτερα?

Μιλατε με τρελαμενο φαν του Miyazaki αγαπητε.Εχω πορτοφολια,τσαντες,καρφιτσες,παπουτσια,μπλουζες,το dvd σε τρεις διαφορετικες εκδοχες...

Ευχαριστω Δωρακι μου:)
Τα νορβηγομωρακι πως ειναι?:hmm:Καλυτερα?
Θελουμε να δουμε γονεις κτλ.Απο που την πηρες;:up::up::up:
Τα ιδια,σημερα θα ξεκινησουμε και το φαρμακακι.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back