EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 Ο EL GATO έγραψε: #6.901 12-10-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Click για ανάπτυξη... Γιατί προσβολή; Εννοουσα να κάνεις εσυ το delivery... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.902 12-10-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί προσβολή; Εννοουσα να κάνεις εσυ το delivery... Click για ανάπτυξη... με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.903 12-10-09 12:23 α ναι..θελουμε και το Μουψη με το αρουρι στη παρεα μας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #6.904 12-10-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Click για ανάπτυξη... Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.905 12-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #6.906 12-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Click για ανάπτυξη... Γιατί προσβολή; Εννοουσα να κάνεις εσυ το delivery... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.902 12-10-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί προσβολή; Εννοουσα να κάνεις εσυ το delivery... Click για ανάπτυξη... με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.903 12-10-09 12:23 α ναι..θελουμε και το Μουψη με το αρουρι στη παρεα μας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #6.904 12-10-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Click για ανάπτυξη... Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.905 12-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #6.906 12-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί προσβολή; Εννοουσα να κάνεις εσυ το delivery... Click για ανάπτυξη... με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.903 12-10-09 12:23 α ναι..θελουμε και το Μουψη με το αρουρι στη παρεα μας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #6.904 12-10-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Click για ανάπτυξη... Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.905 12-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #6.906 12-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ναι..θελουμε και το Μουψη με το αρουρι στη παρεα μας ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:26 Ο EL GATO έγραψε: #6.904 12-10-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Click για ανάπτυξη... Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.905 12-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #6.906 12-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με σεξυ ποδιτσα? να φερω και τη φιλη μου τη Δωρα που ειναι "δωρο" με τη κοκα κολα? Click για ανάπτυξη... Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.905 12-10-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #6.906 12-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Άμα το δει αυτό, θα σε σκιζει κακομοιρα μου. Και θα χει και δίκιο... Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Ο EL GATO έγραψε: #6.906 12-10-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Δωρα θα με σκισει? Γιατι καλε? α... θες και αρωμα ε? τι προτιμας? εχω shiseido - energising, summer - Kenzo, και white musk - body shop Click για ανάπτυξη... Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:32 Η moukelis έγραψε: #6.907 12-10-09 12:32 Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ετσι ε,εγω ειμαι το παρελκομενο δωρο; Εγω φοραω Hypnotic Poison,κανει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.908 12-10-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... και ειδικα με τη κοκα κολα ε? αντε μαζι με το σκορδοψωμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #6.909 12-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιατί την υποβαθμισες σε δώρο. Μαζί με το φαι... Δεν τα ξέρω τα αρώματα που λες... Βάλε εσυ ένα καλό... Click για ανάπτυξη... Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.910 12-10-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Click για ανάπτυξη... Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Click για ανάπτυξη... Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα.[/quote]η μονο το αρωμα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Ο EL GATO έγραψε: #6.911 12-10-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεετσι.Ειμαι Παυλη μου εγω δωρο μαζι με την κοκα κολα;:cry: Click για ανάπτυξη... Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:43 Η moukelis έγραψε: #6.912 12-10-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Όχι Δωρα μου!!!!! Εσυ είσαι δώρο για κάποιον από μονη σου!!!! Ασε τη Γιουλη να λέει... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Daddy που απεκατεστησες την αυτοπεποιθηση της νυφουλας σου. Αρπα την Γιουλιτσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.913 12-10-09 12:48 κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιταξτε παιδια...εγω ειμαι η πιτσα που θα φαγωθει κι αντε γεια... το δωρο ειναι βρε που μενει αφηστε με τωρα και τα΄χω παρει εδω με κατι βλακες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:57 Η moukelis έγραψε: #6.914 12-10-09 12:57 Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.915 12-10-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Γιουλιτσκα κι εγω τα εχω παρει με μερικους μερικους αλλα θα στα πω απο κοντα. Click για ανάπτυξη... αν ειναι και αυτος που υποψιαζομαι....δως του ενα χαστουκι απο μενα... ξερεις εσυ....φιλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 13:10 Η moukelis έγραψε: #6.916 12-10-09 13:10 Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξερω αν λεμε τον ιδιο,παντως εγω δε μαλωνω απο εδω αυτη τη στιγμη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:34 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.917 12-10-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανονισε το εσυ και γω εδω ειμαι Ο ερωτας περναει απο το στομαχι Φαγαμε και χτες Υ.Γ. Ναι, με σεξυ ποδιτσα και άρωμα. Click για ανάπτυξη... η μονο το αρωμα.....[/quote] Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:41 Η Νεκταρια έγραψε: #6.918 12-10-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: η μονο το αρωμα..... Click για ανάπτυξη... Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει.[/quote] Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 14:49 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #6.919 12-10-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 344 345 346 347 348 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 346 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Και πολύ καλά κάνετε, δεν ενοχλήτε κανέναν. Αν δεν ξεχάσουμε και λίγο τα προβλήματά μας, θα πρέπει να γίνουμε αυτόχειρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 16:21 Ο EL GATO έγραψε: #6.920 12-10-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όμορφες νοικοκυρές εν δράσει. Click για ανάπτυξη... Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκειετσι για να περνα η ωρα που λενε[/quote] Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.