ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκει
ετσι για να περνα η ωρα που λενε
![]()
Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!!
[/quote]Σωστά, γιατί ότι δηλώσεις είσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω λετε εσεις για πλακα, εγω τα λεω ολα σοβαρα!!!!!![]()
Σωστά, γιατί ότι δηλώσεις είσαι

[/quote]Πεστα βρε Ηλια. Επρεπε να μπει κι αλλος αντρας εδω μεσα για να βρω μια σταλα αλληλεγγυης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά, γιατί ότι δηλώσεις είσαι![]()
Πεστα βρε Ηλια. Επρεπε να μπει κι αλλος αντρας εδω μεσα για να βρω μια σταλα αλληλεγγυης.[/quote]
Εμείς οι δύο χέρι-χέρι με τα γκέμια και τα λουριά.

Όχι της μάνας.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Kανουμε και τη πλακα μας Ηλια μου οπως βλεπειςαλλα ως εκει
ετσι για να περνα η ωρα που λενε
![]()
[/quote]

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πεστα βρε Ηλια. Επρεπε να μπει κι αλλος αντρας εδω μεσα για να βρω μια σταλα αλληλεγγυης.
Εμείς οι δύο χέρι-χέρι με τα γκέμια και τα λουριά.

Όχι της μάνας.

[/quote]γκεμια και λουρια στις φοραδες...
εμεις ειμαστε αγρια αδαμαστα αλογα

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
γκεμια και λουρια στις φοραδες...Εμείς οι δύο χέρι-χέρι με τα γκέμια και τα λουριά.
Όχι της μάνας.![]()

[/quote]Ναι. Ναι, Ξέρω Ξέρω Σκέτοι κένταυροι.

Luna
Περιβόητο μέλος
ωωω!!!!Παυλο κουκλος ειναι!!!και οντως τεραστιος!!

αυτο το ποντικι ικεα το εχουμε και εμεις αλλα ο Yuri το φοβαται τοσο πολυ που το κρυβω..ενω ο δικος σου!!!αληθινος αντρας!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
αυτο το ποντικι ικεα το εχουμε και εμεις αλλα ο Yuri το φοβαται τοσο πολυ που το κρυβω..ενω ο δικος σου!!!αληθινος αντρας!!![]()
Σε ευχαριστω Γιαννα!
Τωρα τελευταια του εχει βγει το κυνηγετικο του με αυτο το ποντικι. Τοσο καιρο που το εχω δεν του εδωσε ιδιαιτερη σημασια.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Α, και τωρα που το θυμηθηκα. Φανταζομαι θα σας δωσουν στην εκθεση σκηνες για τα γατια, παλι, ε?
Ωραια! Οσες σας περισσευουν, να μου τις δωσετε παρακαλω. Ο ανταρτης μου τις καταστεφει πολυ γρηγορα. Νεκταρια εσυ θα παρεις παλι πολλες, ε?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μη φας θαχουμε γλαροσουπαΑ, και τωρα που το θυμηθηκα. Φανταζομαι θα σας δωσουν στην εκθεση σκηνες για τα γατια, παλι, ε?
Ωραια! Οσες σας περισσευουν, να μου τις δωσετε παρακαλω. Ο ανταρτης μου τις καταστεφει πολυ γρηγορα. Νεκταρια εσυ θα παρεις παλι πολλες, ε?

Τωρα δεν θα τις καταστρεφει γιατι θα ειναι απο σιδερο τα κλουβια

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μη φας θαχουμε γλαροσουπαΤωρα δεν θα τις καταστρεφει γιατι θα ειναι απο σιδερο τα κλουβια
![]()
Tι, αληθεια τωρα?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΑληθειαTι, αληθεια τωρα?![]()
και μη σου πεταγονται τα ματια αγορι μου
staman2
Περιβόητο μέλος

Σωστόςς!!!! Μα όλοι εδώ Παύλο μου μιλάμε σοβαρά. Και τα λέμε κι όλα στα σοβαρά. Αλλωστε ειμαστε σοβαρά ατομα. Τς τς όχι παίζουμε
Καμμιά φορά εισαι κι οτι ακριβώς δεν έχεις δηλώσει και αμα το πάρουν χαμπάρι την έβαψες.Σωστά, γιατί ότι δηλώσεις είσαι
Βέβαια πρέπει να μπορουν να το πάρουν χαμπάρι

Πεστα βρε Ηλια. Επρεπε να μπει κι αλλος αντρας εδω μεσα για να βρω μια σταλα αλληλεγγυης.[/quote]
Καλα ντε μην βαράς. Εμεις δηλ. δεν σου φτάνουμε για αλληλεγγύη? Δεν σε καταλαβαίναμε και δεν συμπάσχαμε μαζί σου σε όλα???

γκεμια και λουρια στις φοραδες...Εμείς οι δύο χέρι-χέρι με τα γκέμια και τα λουριά.
Όχι της μάνας.![]()

[/quote]Μπραβο φιλεναδάκι μου!!! Γκέμια και λουριά στις φοράδες και στις αγελάδες και ενίοτε και στα άγρια σκυλάκια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο το ποντικι ικεα το εχουμε και εμεις αλλα ο Yuri το φοβαται τοσο πολυ που το κρυβω..ενω ο δικος σου!!!αληθινος αντρας!!![]()

ρε το yurino

Κλουβια θα μας δωσουν Παυλο, που δεν θα τα παρουμε μαζι μας...Α, και τωρα που το θυμηθηκα. Φανταζομαι θα σας δωσουν στην εκθεση σκηνες για τα γατια, παλι, ε?
EL GATO
Διάσημο μέλος
Βασικά Αναστασια, το «ό,τι δηλώσεις είσαι», δεν το είπα εγώ.

και ναι, σαφως τυγχανω αλληλεγγύης και από εσάς. Αλίμονο...

Απογοήτευση αυτό με τα κλουβιά. Και ήθελα ένα-δυο...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
o Μουψης το σκιζει στη προσπαθεια του να βγει?
Οχι βρε. Δεν τον κρατάω εκεί με το ζόρι. Αλλά παίζοντας με το δικτυ, ε, φθείρεται σιγά σιγά. Δεν είναι και από ατσαλονημα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θελει ενα πιο γερο κλουβακι...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

https://www.kittywalk.com/outdoor.asp
EL GATO
Διάσημο μέλος
αραγε τα Kitty walk systems που πωλουνται και στο amazon να ειναι πιο γερα?
https://www.kittywalk.com/outdoor.asp
Γιουλη, πραγματικά σ' ευχαριστώ! Είχα στο μυαλό μου κλουβί και όσα search και να είχα κάνει, κάτι τέτοιο δε μου είχε βγάλει. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το κλουβί. Πανάκριβο, βέβαια...
Και πάλι ευχαριστώ. ΤΟ ΕΝΝΟΩ! Εδώ και πάνω από ένα χρόνο που είμαι εδώ μέσα, μου δίνεις πάντα λύσεις για τα του γατου.
Για τα αλλά δε μπορώ να πω δημόσια. Ας υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool