Τα Μaine Coon-άκια!!

giselle6months4.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη, πραγματικά σ' ευχαριστώ! Είχα στο μυαλό μου κλουβί και όσα search και να είχα κάνει, κάτι τέτοιο δε μου είχε βγάλει. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το κλουβί. Πανάκριβο, βέβαια...
Και πάλι ευχαριστώ. ΤΟ ΕΝΝΟΩ! Εδώ και πάνω από ένα χρόνο που είμαι εδώ μέσα, μου δίνεις πάντα λύσεις για τα του γατου.

Για τα αλλά δε μπορώ να πω δημόσια. Ας υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου...:cool:
σωπα καλε...:redface:
κυριε γ & γ;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο εμενα μου αρεσε πολυ για τη μεγαλη βεραντα...
αραγε σου δινουν δωρο τις Βιρμανες αυτες με την αγορα?
:hmm::lol::lol::lol:

page_towncountry.jpg

αυτο εμενα μου αρεσε πολυ για τη μεγαλη βεραντα...
αραγε σου δινουν δωρο τις Βιρμανες αυτες με την αγορα?
:hmm::lol::lol::lol:

page_towncountry.jpg

Δυστυχώς, δεν μπορώ να πάρω τόσο μεγάλο. Δε χωρα στο μπαλκόνι μου. Ένα μικρουλη θέλω για να μπορεί να κινείται λίγο.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να πάρω τόσο μεγάλο. Δε χωρα στο μπαλκόνι μου. Ένα μικρουλη θέλω για να μπορεί να κινείται λίγο.
μα ναι βεβαια...αυτο το κελαριζα για τη μεγαλη βεραντα πισω στη κουζινα...

εσενα σου ταιριαζει ενα πιο μικρο...
μπορεις π.χ. να παρεις ενα που να ειναι στενο κατω και να μη πιανει χωρο και να εχει υψος που αυτο δεν ενοχλει...+ του οτι οι γατες γουσταρουν τα ψηλα;):)

αυτο το λενε Penthouse:P

page_penthouse.jpg

να βαλεις και τη σημαια του Ολυμπιακου απο πανω...
εμ τι? στα πρασινα θα τον εχεις? :P:lol:

μα ναι βεβαια...αυτο το κελαριζα για τη μεγαλη βεραντα πισω στη κουζινα...

εσενα σου ταιριαζει ενα πιο μικρο...
μπορεις π.χ. να παρεις ενα που να ειναι στενο κατω και να μη πιανει χωρο και να εχει υψος που αυτο δεν ενοχλει...+ του οτι οι γατες γουσταρουν τα ψηλα;):)

αυτο το λενε Penthouse:P

page_penthouse.jpg

να βαλεις και τη σημαια του Ολυμπιακου απο πανω...
εμ τι? στα πρασινα θα τον εχεις? :P:lol:

Ε, όχι βέβαια!

Παυλο μηπως πρεπει σιγα σιγα να μαθεις το Μουψη να βγαινει καμια βολτα μαζι σου εξω?
να μια ωραια ιδεα:P:lol::lol::lol:

page_fifth_pink.jpg

κι αν σταυρωσεις γκομενα με κατι τετοιο, γραψε μου
:lol::lol::lol::lol::lol:

Κι αυτο ειναι ωραιο!
μοιαζει λιγο με τσιρκο ε? :hmm::P

page_ferriswheel.jpg

Παυλο μηπως πρεπει σιγα σιγα να μαθεις το Μουψη να βγαινει καμια βολτα μαζι σου εξω?
να μια ωραια ιδεα:P:lol::lol::lol:

page_fifth_pink.jpg

κι αν σταυρωσεις γκομενα με κατι τετοιο, γραψε μου
:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι... Και μετά θα μου κρεμασω και κουδούνια και θα είμαι κομπλε.

Ναι... Και μετά θα μου κρεμασω και κουδούνια και θα είμαι κομπλε.
:lol::lol:πλακα πλακα παιζει να τσιμπησει καμια...:hmm:
το ξερεις οτι τα Pets ειναι γκομενοπαγιδες ε? :lol:

Μπορει καμια ξανθια να στο ζητησει το καροτσακι για τη barbie της...:lol::lol:

:lol::lol:πλακα πλακα παιζει να τσιμπησει καμια...:hmm:
το ξερεις οτι τα Pets ειναι γκομενοπαγιδες ε? :lol:

Μπορει καμια ξανθια να στο ζητησει το καροτσακι για τη barbie της...:lol::lol:

Ε, θα την καλέσω σπιτι να της δώσω τις οδηγίες χρήσης.;)

Ε, θα την καλέσω σπιτι να της δώσω τις οδηγίες χρήσης.;)
θα το χρειαστει βεβαια:lol::lol:

Και και επιτέλους μία φώτο της σούπερ γυναικάρας!

Συνημμένα

• 002_c.jpg
    002_c.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 39
Ωραια torbie!Ποσο ειναι;

Και και επιτέλους μία φώτο της σούπερ γυναικάρας!
δικια σου ειναι?πολυ ομορφη:):)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Δικιά μου είναι, αλλά βασικά την φροντίζει η μάνα μου.;)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Δικιά μου είναι, αλλά βασικά την φροντίζει η μάνα μου.;)
:hmm:μαλλον θα μενεις καπου αλλου ε?
γιατι αυτα τα δυο δεν πανε μαζι:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back