mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Ο mixalakis: #6.961 14-10-09 15:27 Ναι αλλού μένω! Εννοώ δικιά μου, με την έννοια ότι δεν είναι μια άσχετη γάτα. Είναι κουκλάρα πάντως και θα βάλω κάποια στιγμή και άλλες φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #6.962 14-10-09 15:40 Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #6.963 14-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ναι αλλού μένω! Εννοώ δικιά μου, με την έννοια ότι δεν είναι μια άσχετη γάτα. Είναι κουκλάρα πάντως και θα βάλω κάποια στιγμή και άλλες φώτο. Click για ανάπτυξη... Και βεβαια δεν ειναι Τοσο καιρο μας το εκρυβεςΕλα πες μας γι`αυτην,και βαλε κι αλλες φωτο να τη θαυμασουμε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο mixalakis: #6.964 15-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν την πήραμε από εκτροφείο. Μας τη χάρισαν όταν ήταν 2 ετών. Δεν ξέρω από που προέρχεται. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι από Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Η moukelis έγραψε: #6.965 15-10-09 15:19 Τα χαρτια της δεν τα εχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.966 16-10-09 11:42 Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλού μένω! Εννοώ δικιά μου, με την έννοια ότι δεν είναι μια άσχετη γάτα. Είναι κουκλάρα πάντως και θα βάλω κάποια στιγμή και άλλες φώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η moukelis έγραψε: #6.962 14-10-09 15:40 Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #6.963 14-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ναι αλλού μένω! Εννοώ δικιά μου, με την έννοια ότι δεν είναι μια άσχετη γάτα. Είναι κουκλάρα πάντως και θα βάλω κάποια στιγμή και άλλες φώτο. Click για ανάπτυξη... Και βεβαια δεν ειναι Τοσο καιρο μας το εκρυβεςΕλα πες μας γι`αυτην,και βαλε κι αλλες φωτο να τη θαυμασουμε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο mixalakis: #6.964 15-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν την πήραμε από εκτροφείο. Μας τη χάρισαν όταν ήταν 2 ετών. Δεν ξέρω από που προέρχεται. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι από Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Η moukelis έγραψε: #6.965 15-10-09 15:19 Τα χαρτια της δεν τα εχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.966 16-10-09 11:42 Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 16:04 Η Νεκταρια έγραψε: #6.963 14-10-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ναι αλλού μένω! Εννοώ δικιά μου, με την έννοια ότι δεν είναι μια άσχετη γάτα. Είναι κουκλάρα πάντως και θα βάλω κάποια στιγμή και άλλες φώτο. Click για ανάπτυξη... Και βεβαια δεν ειναι Τοσο καιρο μας το εκρυβεςΕλα πες μας γι`αυτην,και βαλε κι αλλες φωτο να τη θαυμασουμε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο mixalakis: #6.964 15-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν την πήραμε από εκτροφείο. Μας τη χάρισαν όταν ήταν 2 ετών. Δεν ξέρω από που προέρχεται. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι από Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Η moukelis έγραψε: #6.965 15-10-09 15:19 Τα χαρτια της δεν τα εχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.966 16-10-09 11:42 Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ναι αλλού μένω! Εννοώ δικιά μου, με την έννοια ότι δεν είναι μια άσχετη γάτα. Είναι κουκλάρα πάντως και θα βάλω κάποια στιγμή και άλλες φώτο. Click για ανάπτυξη... Και βεβαια δεν ειναι Τοσο καιρο μας το εκρυβεςΕλα πες μας γι`αυτην,και βαλε κι αλλες φωτο να τη θαυμασουμε ντε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:12 Ο mixalakis: #6.964 15-10-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν την πήραμε από εκτροφείο. Μας τη χάρισαν όταν ήταν 2 ετών. Δεν ξέρω από που προέρχεται. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι από Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Η moukelis έγραψε: #6.965 15-10-09 15:19 Τα χαρτια της δεν τα εχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.966 16-10-09 11:42 Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ποιο εκτροφειο την πηρατε;Βαλε μας κανενα λινκ να χαζεψουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν την πήραμε από εκτροφείο. Μας τη χάρισαν όταν ήταν 2 ετών. Δεν ξέρω από που προέρχεται. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι από Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Η moukelis έγραψε: #6.965 15-10-09 15:19 Τα χαρτια της δεν τα εχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.966 16-10-09 11:42 Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα χαρτια της δεν τα εχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.966 16-10-09 11:42 Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #6.967 16-10-09 11:47 Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.968 16-10-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 12:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.969 16-10-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μουψης ο μαστορας! Με γεια τη βιβλιοθηκη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με γεια Παυλο! Μπραβο στον ατρομητο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω κυριες μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Η bastet_13: #6.970 16-10-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Mολις τελειωσα την κατασκευη της νεας μου βιβλιοθηκης!!!!!! Λοιπον, ο μικρος εκατσε και τα παρακολουθησε ΟΛΑ. Εφευγε κανα πενταλεπτο μονο για να παει να φαει και ξαναερχοταν. Ουτε ο θορυβος των καρφιων δεν τον ενοχλουσε. Παντως, μου εκανε εντυπωση η περιεργεια του. Ηθελε να δει τα παντα. Τον ατιμο μαστρομουψη... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:18 Ο EL GATO έγραψε: #6.971 16-10-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: χαχαχαχα!!!αυτα ειναι..και το δικο μου προχτες που εφτιαχνα το γραφειο...εδω...8αρια εκανε στα ποδια μου... να σου πω κυριε γατε...δεν φτιαχνουμε καμια εταιρια ετσι με γατογυψοσανιδες να δουμε πως θα παει?????γατομαστορεματα!!!!!!!! σ'αγαπαμε μουψη!!!! Click για ανάπτυξη... Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:24 Η bastet_13: #6.972 16-10-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παντα ξεχωριστες οι απαντησεις σου Κατερινα! Μπα, τι εταιρεια... Δεν πιανουν τα χερια μου καθολου. Σε ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...βιδες θα βαζεις κατι..ουπα..κατι σκωτιες!!! πω ρε φιλε...μηπως αδικουμαι και πρεπει να γινω μαστορας??? ευκολα πραγματα μην μασας παυλετο χεις..... εδω ειχες την ιδεα να ονομασεις το γατι...μουψη,,,τρελοοοοοοοο!!! με τη γυψοσανιδα θα κανεις θαυματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο mixalakis: #6.973 18-10-09 23:46 Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ξέρω ότι είμαι off-topic, αλλά όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που έψαχνα για αυτό ρωτάω εδώ που συμμετέχω κάπως περισσότερο. Εχτές το βράδυ μάζεψα ένα μικρό γατάκι που ήταν βρεγμένο από τη βροχή, πεινασμένο και μόνο αβοήθητο κάτω από ένα αυτοκίνητο. Επειδή τον προηγούμενο μήνα είχε αφήσει κάποιος 3 μικρά γατάκια στην πολυκατοικία μας, τα οποία όλοι τα φροντίζαμε, αλλά και τα τρία τα σκότωσαν αυτοκίνητα , ήξερα ότι αν το άφηνα εκεί θα είχε την ίδια μοίρα. Του έδωσα γάλα και νεράκι καια πήρα και ξηρά τροφή για μικρά γατάκια. Πρέπει να είναι περίπου 3 μηνών και θέλω να το πάω αύριο στον γιατρό. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κανέναν κτηνίατρο εμπιστοσύνης στην Βουλιαγμένη, Βάρκιζα ή Βούλα. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 Η moukelis έγραψε: #6.974 19-10-09 18:00 Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Ο EL GATO έγραψε: #6.975 19-10-09 18:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας κουνακια! Ριξτε μια ματια σε μερικα ωραια εκτροφεια που βρηκα.Στο ενα εχουν και νορβηγακια: https://www.yankeecoon.pl/ https://www.maybach-hodowla.com/ https://www.e-gatta.pl/ https://www.lavenderlove.pl/ Click για ανάπτυξη... E, βαλε και κανενα εκτροφειο απο την Πολωνια... Μιχαλακη, ελπιζω να βρηκες κτηνιατρο εκει κοντα. Εγω, δυστυχως, δεν γνωριζω καποιον εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η moukelis έγραψε: #6.976 19-10-09 18:18 Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε αφου Πολωνια ψαχνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #6.977 20-10-09 09:12 Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Απο την εκθεση της FIFe στην Ολλανδια πριν μερικες μερες: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:19 Η moukelis έγραψε: #6.978 20-10-09 09:19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:24 Η moukelis έγραψε: #6.979 20-10-09 09:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 347 348 349 350 351 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 349 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η moukelis έγραψε: #6.980 20-10-09 09:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.