Τα Μaine Coon-άκια!!

Anastasia γατα ειναι μονο μια...και τη πηρες εσυ φιλεναδακι;):up:
:lol:Καλημερα αγαπουλααααααααααααα μουυυυ:up:
παρα πολυ ωραια ιδεα...:)
Just perfect
Just sexy
ειναι δυο προτασεις μου:cool::P
Μου αρέσουν οι προτάσεις σου. Τελεια ονόματα Νεκταρία και πολύ πολύ πρωτοτυπα. Νομίζω και τα δύο:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:Καλημερα αγαπουλααααααααααααα μουυυυ:up:

Μου αρέσουν οι προτάσεις σου. Τελεια ονόματα Νεκταρία και πολύ πολύ πρωτοτυπα. Νομίζω και τα δύο:up::up::up::up:
σου αρεσουν φιλεναδακι, γιατι αντιπροσωπευουν και τις δυο μας:cool::redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης για εναν μεγαλο λαπα αρσενικο, που ετσι θα γινει στο τελος, μου αρεσει το...
Just lazy:up::lol:

Nεκταρια πολυ ωραιο ειναι και το
Just yours

φανταζεσαι την ωρα που θα το δινεις?
Just yours...:rolleyes:

"Yori" Θα μπορουσε να ειναι το ονομα που θα τον φωναζουν:)

Επισης για εναν μεγαλο λαπα αρσενικο, που ετσι θα γινει στο τελος, μου αρεσει το...
Just lazy:up::lol:

Nεκταρια πολυ ωραιο ειναι και το
Just yours

φανταζεσαι την ωρα που θα το δινεις?
Just yours...:rolleyes:

"Yori" Θα μπορουσε να ειναι το ονομα που θα τον φωναζουν:)
Πραγματικά πολύ πρωτοτυπα και τέλεια ονόματα:up:

Σωσταααααα ένα ειναι το κορίτσι μόνον. Ε τοτε θα το κάνουμε juuuust στη μέση. Δηλ. JulAna:lol::lol:
Juliana δεν ειναι καλυτερο?:)

Νεκταρια κι αν κρατησεις κανενα για εκτροφη
πες το

Just mine :cool:

να μη τολμησει να στο ζητησει κανενας:lol:

σου αρεσουν φιλεναδακι, γιατι αντιπροσωπευουν και τις δυο μας:cool::redface::lol:

:up::up::up::up::up:Δεν εχω λόγια:up::rolleyes:

Just ψωναρες, λεω εγω.

Αλλα εχετε δικιο.....:cool:

Juliana δεν ειναι καλυτερο?:)
Oχι μου αρέσουν της Γιουλης οι προτάσεις. Εχω φτιαχτει τώρα με αυτά τα ονόματα:up::)
Νεκταρια κι αν κρατησεις κανενα για εκτροφη
πες το

Just mine :cool:

να μη τολμησει να στο ζητησει κανενας:lol:
:up::up::up::up::up:

Just ψωναρες, λεω εγω.
Αλλα εχετε δικιο.....:cool:
Καλημέρα Παύλο μου!!!!!:up: Ευχαριστουμε:lol::P

ποιος θελει μαρη Τροιανα?:P

δεν ξερω αν θελει και αλλος αλλα εγω θα κλαιω σιγουρα στην αγκαλια σου Γιουλη!!;);)

Oχι μου αρέσουν της Γιουλης οι προτάσεις. Εχω φτιαχτει τώρα με αυτά τα ονόματα:up::)

:up::up::up::up::up:

Καλημέρα Παύλο μου!!!!!:up: Ευχαριστουμε:lol::P

Που σας λεω ψωναρες?:rolleyes:

13-11-093.jpg

13-11-094.jpg

Να σου ζήσουν!!

Θέλουμε φώτο αν τακτά χρονικά διαστήματα παρακαλώ!:up::up:

Kαλημέρα κι απο μας!!!:)
Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!!
Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!!:up::up::up:
007.jpg

Χτες επέστρεψα γοητευμένη από το σπίτι της κακιάς, κατά τα λεγόμενα κάποιων κακόγλωσσων, εκτροφέος. Τελικά κατάλαβα πόσο κακός και πιο συγκεκριμένα κακόγλωσσος μπορεί να γίνει ο κόσμος ζώντας στον μικρόκοσμό του. Έχω να δηλώσω ότι τα Κουνάκια είναι από τα πιο ευτυχισμένα γατάκια που έχω δει. Κουκλιά όλα τους γουργούριζαν όλη την ώρα από την ευτυχία που ένιωθαν. Σε καμμία περίπτωση δεν είδα ούτε ένα κλουβί παρά μόνο προστατευμένους χώρους που κάνουμε όλοι όσοι έχουμε σπίτι μας ζωάκια. Πεντακάθαροι χώροι γεμάτοι γατόδεντρα και γατοσκηνές για να παίζουν τα "μικράκια" (τεράστια μικράκια:)). Μακάρι όλοι οι εκτροφείς να φερόντουσταν στα ζώα τους με τέτοια υπευθυνότητα. Φυσικά ο χώρος δεν ήταν γεμάτος μόνο με γατούλες ράτσας αλλά και με πολλά σκυλάκια αλλά και αδεσποτάκια που έχει υιοθετήσει η Νεκταρία. Μια επίσκεψη στον χώρο της πιστεύω ότι θα κλείσει τα στόματα πολλών κακεντρεχών ανθρώπων. Νεκταρία συνέχισε να φέρεσαι με τόσο σεβασμό στα πλασματάκια σου. Πραγματικά αξίζεις να είσαι αυτό που είσαι και να διοργανώνεις όμορφες εκθέσεις για τις γατούλες μας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σου. :)

067.jpg

:up::up::up::up::up::up::up:

Μερικές φρέσκες φωτό απο τα μωράκια μου!!!!

Συνημμένα

• 219.jpg
    219.jpg
    230,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 210.jpg
    210.jpg
    313,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 204.jpg
    204.jpg
    198,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Το κουρασμενο παλληκαρακι αναζηταει ηρεμια και τρυφεροτητα στη φιλεναδα του.Χρονια του πολλα και ευτυχισμενα,μιας και προχτες εκλεινα το πρωτο του χρονο.Να σου ζησει Στελλα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back