ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Βολτα στο νεροχυτη.....
Πστ Καλά αυτά εμείς τα έχουμε για επιδόρπιο
πρώτα τρώμε ή πίνουμε οτι υπάρχει μέσα στον νεροχύτη και μετά ρίχνουμε και μια κατάδυση και χωρίς γυαλιά μάλιστα

Πάντως πολύ όμορφος γάτος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δεξί μοιάζει με κουνάκι αλλά δε νομίζω να είναι...δεν βλέπω φουντίτσες στα αυτια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωρίων τι ράτσα είναι τα γατάκια σου?Ειδίκα το αριστερό είναι σαν σπάνια λευκή τιγρης..!
Το δεξί μοιάζει με κουνάκι αλλά δε νομίζω να είναι...δεν βλέπω φουντίτσες στα αυτια...
Το αριστερό είναι βρετανικό silver tabby spotted και το δεξί είναι Σιβηρίας black mackerel tabby.
Ο γατούλης σου είναι πολύ γλυκός.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Πατουσακια και ευχες, απο τον Μικοτο και την Αφροδιτη

moukelis
Επιφανές μέλος
Παυλη τι ωραιες φωτογραφιες...Αληθεια,ο Μουψης εχει καθολου silver;Ετσι μοιαζει σε μερικες φωτογραφιες...
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να μας χαρίζεις πολλές πολλές όμορφες στιγμές με τα απίστευτα κουνάκια σου!!Να σε χαιρόμαστε!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Βολτα στο νεροχυτη.....
ενας κουκλος!!!

φτου φτου φτου και ξανα φτου σας!!!

Luna
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.ylletrollets.com/
EL GATO
Διάσημο μέλος
Πστ Καλά αυτά εμείς τα έχουμε για επιδόρπιοπρώτα τρώμε ή πίνουμε οτι υπάρχει μέσα στον νεροχύτη και μετά ρίχνουμε και μια κατάδυση και χωρίς γυαλιά μάλιστα
Πάντως πολύ όμορφος γάτος.
Χρονια πολλα κουνομαμα,να σε χαιρομαστε!
Παυλη τι ωραιες φωτογραφιες...Αληθεια,ο Μουψης εχει καθολου silver;Ετσι μοιαζει σε μερικες φωτογραφιες...
Παύλο τί να πω για τον Μούψη!!!ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!Τέλειες φωτό!!![]()
ενας κουκλος!!!
φτου φτου φτου και ξανα φτου σας!!!![]()
Σας ευχαριστω ολους!!!!
Ναι, Δωρα. Νομιζω οτι δεν ειναι μονο μπλε. Πρεπει να παιζει και λιγο ασημι.
Who cares, ομως.... Ειναι ο Μουψης!!!!!
Και βεβαια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Νεκταρια! Να εκατοστησει τα χρονια της και τα γατια της!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Οταν ανοιγεις τις τριχες της ουρας,γυαλιζει η βαση;Αν ναι,τοτε πρεπει να εχει ασημι νομιζω.
Mπα, δε νομιζω οτι γυαλιζει Δωρα. Ασπρες ειναι.
Απλα την πρωτη φορα που τον ειχα παει στον κτηνιατρο, μου ειχε πει οτι ισως ειναι και ασημι. Μετα μου ειπε μαλλον οχι.
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωρίων σε ευχαριστούμε πολύ....

moukelis
Επιφανές μέλος
Η εκτροφευς του θα μας πει.Mπα, δε νομιζω οτι γυαλιζει Δωρα. Ασπρες ειναι.
Απλα την πρωτη φορα που τον ειχα παει στον κτηνιατρο, μου ειχε πει οτι ισως ειναι και ασημι. Μετα μου ειπε μαλλον οχι.

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA
Το ξέρεις Νεκταρία μου οτι λατρεύω την μουσική, για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω τις ευχές μου με το χαρακτηριστικό κομμάτι.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου, οι φίλοι σου και τα λιονταρογατάκια σου και να βρίσκεις πάντα στην ζωή σου αυτό που θέλεις.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Βολτα στο νεροχυτη.....
τι ομορφος που ειστε κυριε μουψη???
σας λατρευουμε τοοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μερικά λινκς απο ωραια εκτροφεια κουν:
https://www.astarcoon.at/
https://www.pergamino.at/
https://www.mainecoonkatzen.at/
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;500562:Kυρια Νεκταρια χρονια πολλα! Να τα εκατοστησετε! Σας ευχομαι υγεια, αγαπη, καθε ευτυχια και πολλα πολλα ομορφα κουνακια!
Πατουσακια και ευχες, απο τον Μικοτο και την Αφροδιτη
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!Να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να μας χαρίζεις πολλές πολλές όμορφες στιγμές με τα απίστευτα κουνάκια σου!!
Να σε χαιρόμαστε!!!![]()
Κουνομαμα χρονια πολλα πολλα να εισαι παντα χαρουμενη και τοσο δυναμικη και ενεργητικη οσο τωρα!!!![]()
Χρονια πολλά Νεκταρία!Να τα εκατοστήσεις και να βγάζεις πάντα υπέροχα γατάκια!!!
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχεςΗταν σημαντικα τα φετινα γενεθλια μου γιατι εκλεισα μισο αιωνα ζωης
Κουραγιο σ`αυτους που ανεχονται τις ιδιοτροπιες μου
Να χαιρεστε και σεις ο,τι αγαπατε
![]()
EL GATO
Διάσημο μέλος
Περιληπτικα τα σημερινα κατορθωματα.... Ξερετε ποιου....
- Ειναι επανω στο τραπεζι της κουζινας και τσεκαρει ενα περιστερι στο μπαλκονι.
- Ετοιμαζεται και πηδα να το πιασει
- Ουπς... Το παραθυρο ηταν κλειστο, ομως.
- Με το που πεφτει κατω, περνει στο διαβα του (ή να πω στην τουμπα του) την κεραια της τηλεορασης.
- Ναι.... Η τηλεοραση πεφτει απο τη βαση (καπου 2μιση μετρα) που την εχουμε επανω στο τραπεζι της κουζινας και μετα στο πατωμα.
- Το κρυσταλλο του τραπεζιου κομματια και η τυχη της τηλεορασης αγνοειται ακομα.
- Μουψης αφαντος... Αμαν καναμε να τον βγαλουμε απο κει που κρυφτηκε.
- Αυτα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool