gatu-liss
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Σε όλους τους δίποδους και τετράποδους φίλους μας με πολλή αγάπη!!!

Νεκταρία να χαίρεσαι τα κουνάκια σου και όλα τα άλλα τετραποδάκια που έχεις στο σπίτι σου καθώς και την οικογένειά σου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Χαιρετε!!!!!
Και να πω για άλλη μια φορά οτι αυτός ο γάτος ειναι πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!
Τι καταπληκτικό τρίχωμα! τι υπέροχο βλέμμα και τι κορμοστασιά!!!! Μούψαρε πανέμορφε γάταρε! Εκφραστικός τοσο πολύ!!!!

Να τον χαίρεσαι Παύλο μου τον κούκλο σου!
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρετε!!!!!
Γειά σου εξάδελφε Μούψυ. Χρόνια πολλά
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τα θέλω όλαααααααααα!!!
marina289
Περιβόητο μέλος
Καλέ , τί άντρακλας, τί αγόραρος είσαι εσύ!!!Χαιρετε!!!!!

Σε θέλω πολύ!!!

EL GATO
Διάσημο μέλος
Γειά σου εξάδελφε Μούψυ. Χρόνια πολλά
Γεια σου και σενα ξαδελφε!!!! Καλη χρονια! Πρεπει να τα πουμε απο κοντα εμεις οι δυο.
Παναγία μυο τί ομορφιές που είναι!
Τα θέλω όλαααααααααα!!!
Σα τα Ποκεμον ενα πραμα, ε?
Καλέ , τί άντρακλας, τί αγόραρος είσαι εσύ!!!
Σε θέλω πολύ!!!![]()
Αααα.... Εχω τις προτασεις μου και θα κανω τις επιλογες μου.
MissKit
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γατουλης που ειναι?Χαζεύοντας σε εκτροφεία maine coon έπεσα πάνω σε αυτό το υπέρτατο θέαμα, σκέφτηκα ότι δε μπορείτε να το χάσετε. Ο γατούλης αυτός είναι απίστευτα όμορφος.
![]()
Κρυβεται καπου πισω απο το λιονταρι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Απο το ιδιο εκτροφειο ειναι ο δικος μας ο Anu!!!Χαζεύοντας σε εκτροφεία maine coon έπεσα πάνω σε αυτό το υπέρτατο θέαμα, σκέφτηκα ότι δε μπορείτε να το χάσετε. Ο γατούλης αυτός είναι απίστευτα όμορφος.
![]()

MissKit
Επιφανές μέλος
Απο το ιδιο εκτροφειο ειναι ο δικος μας ο Anu!!!![]()
Τον είδα, έχουν φωτογραφία του στην αρχική σελίδα, από όταν ήταν 6 μηνών.
Υπέροχες γατούλες! Κυρία Νεκταρία, καμία καινούρια φωτογραφία του Anu υπάρχει; Όσοι τον είδαν στην τελευταία έκθεση εντυπωσιάστηκαν και στη σελίδα σας δεν είδα καμία καινούρια να τον καμαρώσω κι εγώ.

tia
Εκκολαπτόμενο μέλος

mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Χαζεύοντας σε εκτροφεία maine coon έπεσα πάνω σε αυτό το υπέρτατο θέαμα, σκέφτηκα ότι δε μπορείτε να το χάσετε. Ο γατούλης αυτός είναι απίστευτα όμορφος.
![]()
Απίστευτος!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool