Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κουκλάκια-μαναράκια και λίαν ερωτεύσιμα!
Ευχόμαστε στα μικρούλια σύντομα να βρουν τους καλύτερους γατογονείς και το δρόμο, από τον έρωτα...
στη συγκατοίκηση!![]()
Μακάρι βρε παιδία, από το στόμα σας και στων υποψηφίων γατογονιών το αυτί.Οι στρουμφοφατσούλες όσο πάνε ομορφαίνουν!!
Θα το βρουν το δρόμο τα μουτράκια! Μόνο ποιοι θα΄ναι οι τυχεροί περιμένουμε να μάθουμε!![]()

Πλάκα πλάκα, αν αργήσουν κι άλλο να βρουν σπιτάκια θα δυσκολευτώ πολύ να τα δώσω και δεν μπορώ με τίποτα να συντηρήσω 5 γατιά. Εδώ με τα 3 και εγώ ξέρω τι περνάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς εδώ και μήνες συνέχεια αγγελίες για μωράκια βλέπω, καμμία πρόνοια από πουθενά!
Μακάρι να μπορούσα να υιοθετήσω κι εγώ έστω ένα ακόμη αλλά μας έχει φάει η ανεργία.. τεσπα. μην απογοητευόμαστε!
Ο θεός των γατιών να ευλογήσει τα μικρούλια να βρεθούν σύντομα σε σπιτάκια που θα τα αγαπάνε πολύ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Τα βρήκα μια Παρασκευή του Μάρτη, λίγων ημερών με κλειστά ματάκια και τον ομφάλιο λώρο ακόμα επάνω τους νωπό.
Τα μεγάλωσα με μπιμπερώ και από τότε ψάχνουν σπίτια. Μόνο το ένα αδελφάκι τους έχει υιοθετηθεί.

Σε λίγο θα κλείσουν τους έξη μήνες και θα τα στειρώσω κιόλας. Είναι πλήρως αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα και με τα βιβλιαριάκια τους. Είναι απίστευτα γλυκά, χαδιάρικα και χουρχουριστά γατάκια, οι φωτογραφίες τα αδικούν μια και δεν κάθονται σε χλωρό κλαρί για να τα φωτογραφήσω όπως θα ήθελα να τα δείτε.

Πολλοί μου λένε να τα εντάξω σε κάποια γατοαποικία της περιοχής, εγώ όμως ξέρω πως δεν θα επιβίωναν ούτε μια μέρα έξω. Μεγάλωσαν μέσα σε σπίτι και δεν ξέρουν να διεκδικούν την τροφή τους, δεν ξέρουν να προσέχουν τα αυτοκίνητα και δεν ξέρουν πως να προφυλαχτούν απ' την βροχή αλλά και απ' τους κακούς "ανθρώπους", μια και δεν έχουν γνωρίσει την άλλη πλευρά της ζωής, αυτή του αδέσποτου.

Την έχουν γνωρίσει δηλαδή αλλά δεν το θυμούνται γιατί ήταν μόλις λίγων ημερών όταν τα πέταξαν στα σκουπίδια σαν φλούδες από κάποιο φρούτο...
΄Οσο και να το θέλω, δεν μπορώ να τα κρατήσω. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε οικονομικά αλλά ούτε και πρακτικά. Δυστυχώς η υγεία μου δεν μου επιτρέπει πολύ κούραση.

Φιφιτάρα.

Κοιτάξτε τι όμορφη που είμαι!!!
Μα δείτε τι όμορφα τάμπυ που έχω!!!
Είμαι όμορφη αλλά και λυπημένη γιατί ζω κλεισμένη σε ένα δωμάτιο...
Νιανιαρίδης.
Με όλα παίζουμε εμείς, κουτιά από παγωτό, κορδελάκια, τα πάντα. Δεν χρειάζεται να μας πάρετε κανονικά παιχνίδια.
Αν δεν έχετε κρεββατάκι, κοιμάμαι και πάνω στις κουρτίνες!!!
Τι είμαι καλέ να τρώω χορταράκι, κατσικούλα;
΄Ενας τα κάνει και οι δυό σκεπάζουμε την άμμο. Η συνεργασία σε όλο της το μεγαλείο!
Βοηθήστε με να τους βρω σωστά σπιτάκια για να ζήσουν όπως τους αξίζει. Θα δοθούν αποκλειστικά για μέσα σε σπίτι και με συμβόλαιο υιοθεσίας όπως ορίζει ο νόμος.
Επικοινωνία με προσωπικό μήνυμα ή στο τηλ. 6944201642.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
, όπως τους αξίζει Βάσω μου
! Κι είναι όντως κουκλιά, ένα κι ένα 
! Ξανά μπράβο για ό, τι τους προσφέρεις

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Όντως οι φωτογραφίες αδικούν το άπειρο κάλλος τους!

Η Φιφίτα έχει τα πιο πρωτότυπα σχέδια σε τιγροτρίχωμα που έχω δει! Ο δε Νιανιάρης είναι απίστευτα γουργουριστός αγαπούλης!
Με το καλό να βρουν το δρόμο τους σύντομα!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Τους έχω δώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση του mycat για να μπουν και να ανοίξουν θεματάκι να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν ευτυχισμένα. Πλέον λέγονται Ντράγκο ή Φρίξος, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί για τον Νιανιάρη και Φρέγια η Φιφιτούλα μου.
Αν τα παιδιά δεν μπορέσουν ή δεν θελήσουν να μπουν στο mycat θα περιοριστώ να τα βλέπω μόνο στο facebook.

Πολλά λέω αλλά είμαι κάπως, ανησυχώ συνέχεια αν είναι καλά και μου λείπουν τρελλά...

Μπορείτε να κλειδώσετε παρακαλώ.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Οτι καλύτερο συνέβη....και τα δυο μαζί!!!! καλή ζωή να έχουν και να είναι γερά αυτό είναι το σημαντικό και το σπουδαίο!! Θα μας λες εσύ πως περνάνε και θα χαιρόμαστε και εμείς! Τουλάχιστον βρήκαν μια αγκαλιά σαν τη δική σου να τα σκεπάζει στα δύσκολα!!!

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως πολύ τυχερά στάθηκαν που πήγαν στο ίδιο σπίτι
Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου και ότι σου λείπουν βέβαια
, είναι λογικό, αλλά σκέψου πόσο μεγάλη τύχη ήταν που δε χωρίστηκαν και το βασικότερο ότι πήγαν σε καλούς ανθρώπους, άσε που θα μαθαίνεις και νέα τους! Μακάρι να μπορούσαμε να τα κρατήσουμε όοολα, αλλά δυστυχώς είναι αδύνατον
.. ναι και το λέω εγώ αυτό 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Διπλή κι η χαρά μας και άπειρες οι ευχές μας για τα δυο ζουζούνια, να είναι γερά και ευτυχισμένα.
Μη στενοχωριέσαι Βάσω μου, είτε μέσω f/b είτε μέσω my cat θα μαθαίνεις νέα τους και μακάρι όλα τα ορφανούλια να βρίσκουν τέτοιους καλούς ανθρώπους

Κι ένα μπράβο ανήκει και σε σένα που τα ανάστησες και τα φρόντισες όλο τούτο τον καιρό

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool