Τα αγριολούλουδα της Phyllia και του Casanova!

Απολάυστε υπεύθυνα!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι υπευθυνα κιουρια μου,που κοντεψα να παρω 10 υπογλωσσια;:alljumpy:
Δεν υπαρχουν αυτα τα γατακια..ειναι ψευτικα!!!
Στο μεταξυ το καλυτερο αποο ολα ηταν πως ξεκιναει με ενα γατακι,και νομιζα οτι σε αυτο θα μεινει,και ξαφνικα να βλεπω να πεταγεται και αλλο..και αλλο..και αλλο!!Εκεινο που με τρελλανε ηταν το τελευταιο,αυτο που βγηκε κατω απο τον κυλινδρο!:hehe::hehe::hehe:
Στο μεταξυ αν μου ελεγες να διαλλεξω,πραγματικα θα δυσκολευομουν αφαντασατ.Αλλα ομολογω οτι βρηκα μια αδυναμια.Εκεινο που εχει και μαυρο μεσα.Ειοναι συγκλονιστικη φατσουλα!!:yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω προειδοποιησα παντως,δεν φερω ευθυνη!:P
Ξεκινησαμε να τραβαμε τον Πυρο,αλλα σιγα σιγα πεταγοταν και οι αλλοι σαν μανιταρια,οποτε ειπαμε να κανουμε μια συλλογικη προσπαθεια.:teasing: Νομιζω αυτο που εννοεις οτι σου αρεσει ειναι η τρελοΙριδα,η οποια βγαζει τα εισητηρια της για Βέλγιο,όπου θα αποκτησει με τη σειρά της ελπίζουμε πολλά τρελά ταρταρουγακια.
Και μια και εισαι φαν,οριστε για να σου λυθει και η απορια απο που πηρε την τρελα της.:P

Ναι ναι..την τρελλιαρα την Ιριδα εννοουσα!!!!!!Α το μαναρακι μου βελγιδα θα μου γινει;:D
Εμ ναι...η τρελλα ειναι κληρονομικη βεβαιως βεβαιως..και εγω εχω ιδιαιτερη αδυναμια σε ολα τα τρελλαρικα!:hehe:

Ναι την εχει κλεισει ενα εκτροφειο στο Βελγιο,μικρης κλιμακας οπως κι εμεις,της ιδιας φιλοσοφιας (οχι πολλες γεννες,προσεγμενα ζευγαρωματα για βελτιωση των χαρακτηριστικων της φυλης κι οχι για να γεμισουμε τον τοπο χαριτωμενα γατακια και τον τραπεζικο μας λογαριασμο ευρω).Εχουν ξετρελαθει μαζι της απο οταν γεννηθηκε και παροτι ειχα την ευκαιρια να τη δωσ σε μεγαλυτερο εκτροφειο με φημη,προτιμησα να εχει μια πιο καλη ζωη και να ζησει με ανθρωπους που ειναι οικογενεια,οχι εργοστασιο παραγωγης.;):) Αυτες τις μερες κανονιζουν τα εισητηρια τους για να ερθουν να την παρουν προς το τελος Αυγουστου για να μην ταξιδεψει η πριγκηπεσσα μονη της.

Με marshmallow μοιάζουν :slourp::slourp:

Kι εμενα αυτο μου θυμιζουν,ειδικα τα κρεμακια!

Ολα τελεια αλλα ο πυρος μου κερδισε την προσοχη..ειναι αυτος στο βιντεο που χει βαλει κατω ενα μικρο μαυρακι;;του χει αλλαξει τα φωτα κ σ αλλο βιντεο πωπω πολυ Αντρουα ο πυρος :D

Ναι ο Πύρος είναι,που στην πραγματικότητα είναι μεγάλος χαλβας!:P

Δώρα να τα βάλεις σε κιούπι...να μην μεγαλώσουν....είναι πανέμορφα, αφράτα, ζουμπουρλούδικα και εκφραστικότατα!!! σαν τσαμπάκια πετάγονται.... παίζουν, κοιτούν με τόση γλύκα και αθωότητα....αυτός ο Πύρρος είναι τέλειος....δεν πρέπει να δίνονται τέτοια μωρά με τίποταααααα:)

O Πυρος δεν πιστευω ποτέ να γινει αγριος στη φατσα,οποτε και σε κιουπι να μην τον βαλουμε,απλα θα γινει ενας υπερφυσικος μπεμπες.:P

Ειναι ολα πανεμορφα Δωρα !!! Κι εμενα τα κρεμακια μου αρεσουν πιο πολυ !! Καλη τυχη να εχουν !!!Επισης ηθελα να παρω το παιχνιδακι το μπλε με τα μπαλακια στον smokey μου , αλλα φοβομουν οτι δεν θα το αρεσει....ειδα ομως τα γλυκουλια σου που επαιζαν και τους αρεσε....λεω λοιπον να το παρω. Το μικρο μεγεθος ειναι η το μεγαλο ?

Ευχαριστουμε πολυ!
Ολα παιζουν με το συγκεκριμενο παιχνιδι,μικρα μεγαλα!Δεν εχει μεγαλο και μικρο μεγεθος,ισως αυτο που λες εσυ μεγαλο ειναι δυο ενωμενα.

Aααααα...ετσι θα ειναι ...γιατι το μαγαζι εχει 2 με διαφορετικες τιμες και διαστασεις !!!

To ενα ειναι με φως και κινηση νομιζω,εμεις εχουμε το απλο.

Είμαστε εννέα εβδομάδων,καναμε το πρώτο μας εμβόλιο,αποπαρασιτώσεις,κι έχουμε τα βιβλιάρια και τα διαβατήριά μας!

Συνημμένα

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    497,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC_0034.JPG
    DSC_0034.JPG
    476,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC_0051.JPG
    DSC_0051.JPG
    380,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC_0122.JPG
    DSC_0122.JPG
    359 KB · Εμφανίσεις: 35
Είναι και τα τέσσερα κουκλιά, όπως όλα τα καμάρια σας! Αλλά αυτό το ταρταρούγι... το βλέπεις και αυτόματα χαμογελάς!! :)

Μα εχει φατσα κλόουν!:P

Χαχα! Ναι! Σου φτιάχνει τη διάθεση με μια ματιά! Φαντάζομαι σε συνδυασμό μ'αυτά που κάνει θα τρελαίνεστε!! :rofl:

Ειναι το τσιρκο του σπιτιου καλε,δε χρειαζεται να ανοιξουμε τηλεοραση!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back