Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
28-06-09
19:08
Διάβασα αυτό https://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_2929.html
στο τροκτικό και αναρωτιέμαι μήπως ετοιμάζουν να ''λύσουν'' το πρόβλημα με τις γνωστές λύσεις τους.
επίσης να πω οτι και εγώ Πειραιά μένω και περνάω άπειρες φορές από το Δημοτικό Θέατρο αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει οτι απειλούμαι από καμιά συμμορία σκύλων,αντίθετα έχω προσέξει οτι πράγματι μαζεύονται 4-5 σκυλάκια τα οποία έχουν όλα κολάρο που σημαίνει οτι κάποιοι ανεγκέφαλοι τα παράτησαν γιατί τους ήταν βάρος
Είναι όλα πολύ ήρεμα και τα χαϊδεύουν μερικές φορές περαστικοί.Τώρα λοιπόν ετοιμάζονται να τα εξαφανίσουν από εκεί γιατί πάλι τους είναι βάρος;Χαλάνε την εικόνα της τέλειας πόλης τους;Έχω θυμώσει απίστευτα!Μα καλά τι έλλειψη παιδείας πια υπάρχει σε αυτή τη χώρα;Βλέπουν τα αδέσποτα σαν απειλή;Που πρέπει να την εξαφανίσουμε με κάθε τρόπο;Μήπως να αρχίζαμε να εξαφανίζαμε και μερικούς ανθρώπους σιγά σιγά;;Μήπως και γίνει λίγο καλύτερος ο κόσμος.
στο τροκτικό και αναρωτιέμαι μήπως ετοιμάζουν να ''λύσουν'' το πρόβλημα με τις γνωστές λύσεις τους.
επίσης να πω οτι και εγώ Πειραιά μένω και περνάω άπειρες φορές από το Δημοτικό Θέατρο αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει οτι απειλούμαι από καμιά συμμορία σκύλων,αντίθετα έχω προσέξει οτι πράγματι μαζεύονται 4-5 σκυλάκια τα οποία έχουν όλα κολάρο που σημαίνει οτι κάποιοι ανεγκέφαλοι τα παράτησαν γιατί τους ήταν βάρος
Είναι όλα πολύ ήρεμα και τα χαϊδεύουν μερικές φορές περαστικοί.Τώρα λοιπόν ετοιμάζονται να τα εξαφανίσουν από εκεί γιατί πάλι τους είναι βάρος;Χαλάνε την εικόνα της τέλειας πόλης τους;Έχω θυμώσει απίστευτα!Μα καλά τι έλλειψη παιδείας πια υπάρχει σε αυτή τη χώρα;Βλέπουν τα αδέσποτα σαν απειλή;Που πρέπει να την εξαφανίσουμε με κάθε τρόπο;Μήπως να αρχίζαμε να εξαφανίζαμε και μερικούς ανθρώπους σιγά σιγά;;Μήπως και γίνει λίγο καλύτερος ο κόσμος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
29-06-09
02:14
Α δεν πάμε καλά το συνεχίζουν

Απάντηση άλλου αναγνώστη στον παραπάνω:
"Θα συμφωνήσω με τους φίλους από Αργυρούπολη και Πειραιά σχετικά με το θέμα των αδέσποτων.
Με μία ένσταση.
Για ρωτήστε τους κύριους δήμαρχους ΠΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε σχετικά με την περίθαλψη/στέγαση/στείρωση των αδέσποτων.
Εννοείται πως ένα...
μεγάλο ποσό και από τα δικά μας Δημοτικά Τέλη είναι θεσμοθετημένο πως πρέπει να πηγαίνει γι'αυτό το σκοπό.
Αντ'αυτού, όλοι οι Δήμαρχοι κυκλοφορούν με Φερράρι και τα αδέσποτα συνεχίζουν να αλωνίζουν.
Και δε φταίνε αυτά.
Τα λυπάμαι πολύ.
Μην τους κάνετε κακό.
Αν παραείναι επιθετικά, φωνάξτε τη φιλοζωική για ευθανασία, μην τα σκοτώσετε με άλλο τρόπο.
Είναι κρίμα συνάνθρωποι.
Καλύτερα ρίξτε φόλα σε αυτούς που τρώνε τα λεφτά από τα δικαιώματα των αδέσποτων που δεν καταδεχόμαστε ούτε ένα τετραγωνικό τσιμέντου να τους παραχωρήσουμε, εμείς οι εγωιστές..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Απάντηση άλλου αναγνώστη στον παραπάνω:
"Θα συμφωνήσω με τους φίλους από Αργυρούπολη και Πειραιά σχετικά με το θέμα των αδέσποτων.
Με μία ένσταση.
Για ρωτήστε τους κύριους δήμαρχους ΠΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε σχετικά με την περίθαλψη/στέγαση/στείρωση των αδέσποτων.
Εννοείται πως ένα...
μεγάλο ποσό και από τα δικά μας Δημοτικά Τέλη είναι θεσμοθετημένο πως πρέπει να πηγαίνει γι'αυτό το σκοπό.
Αντ'αυτού, όλοι οι Δήμαρχοι κυκλοφορούν με Φερράρι και τα αδέσποτα συνεχίζουν να αλωνίζουν.
Και δε φταίνε αυτά.
Τα λυπάμαι πολύ.
Μην τους κάνετε κακό.
Αν παραείναι επιθετικά, φωνάξτε τη φιλοζωική για ευθανασία, μην τα σκοτώσετε με άλλο τρόπο.
Είναι κρίμα συνάνθρωποι.
Καλύτερα ρίξτε φόλα σε αυτούς που τρώνε τα λεφτά από τα δικαιώματα των αδέσποτων που δεν καταδεχόμαστε ούτε ένα τετραγωνικό τσιμέντου να τους παραχωρήσουμε, εμείς οι εγωιστές..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
04-07-09
18:46
Διάβασα αυτό https://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_2929.html
στο τροκτικό και αναρωτιέμαι μήπως ετοιμάζουν να ''λύσουν'' το πρόβλημα με τις γνωστές λύσεις τους.επίσης να πω οτι και εγώ Πειραιά μένω και περνάω άπειρες φορές από το Δημοτικό Θέατρο αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει οτι απειλούμαι από καμιά συμμορία σκύλων,αντίθετα έχω προσέξει οτι πράγματι μαζεύονται 4-5 σκυλάκια τα οποία έχουν όλα κολάρο που σημαίνει οτι κάποιοι ανεγκέφαλοι τα παράτησαν γιατί τους ήταν βάρος
Είναι όλα πολύ ήρεμα και τα χαϊδεύουν μερικές φορές περαστικοί.Τώρα λοιπόν ετοιμάζονται να τα εξαφανίσουν από εκεί γιατί πάλι τους είναι βάρος;Χαλάνε την εικόνα της τέλειας πόλης τους;Έχω θυμώσει απίστευτα!Μα καλά τι έλλειψη παιδείας πια υπάρχει σε αυτή τη χώρα;Βλέπουν τα αδέσποτα σαν απειλή;Που πρέπει να την εξαφανίσουμε με κάθε τρόπο;Μήπως να αρχίζαμε να εξαφανίζαμε και μερικούς ανθρώπους σιγά σιγά;;Μήπως και γίνει λίγο καλύτερος ο κόσμος.
Μαρια, για ποια " τελεια εικονα της πολης" μιλαμε?? Ηταν πριν 35 χρονια οταν ημουν εγω παιδι! Ειμαι γεννημα θρεμμα Πειραιωτισσα και εχω περπατησει ως παιδι,ως εφηβη, ως παντρεμενη, και μαζι με το παιδι μου ολους τους δρομους του Πειραια.... Πηγα τη προηγουμενη εβδομαδα για ψωνια και ναι μεν ειδα ζωα στο Δημοτικο Θεατρο αλλα δεν εδειχναν καμμια επιθετικοτητα! Τι απειλες και αηδιες πλεον θα ακουσουμε πια!
Αν εχεις προτασεις να τις ακουσουμε και εγω μαζι σου!
Αντε πια, τα ζωα τους φταινε! Δε κυττανε τα μουτρα τους και τα παρατραγουδα, μη πω για τα εκατομμυρια ευρω που ξοδευονται για γιορτες καθε παραμονη Πρωτοχρονιας,και που αλλαξαν τα πλακακια στο Πασαλιμανι -και καλα- για να ειναι ταυτισμενοι με τα προτυπα της Ευρωπαικης κοινοτητας. Τι αλλο εχουν κανει? τα νευρα μου πια! Και ναι μεν ο αξιοτιμος Δημαρχος αποχωρει απο το ΔΙΚΕΠΑΖ, αλλα που στην ευχη θα βαλει τα αδεσποτα της περιοχης Πειραια?
Ναι, το ΔΙΚΕΠΑΖ δεν ηταν και ο πλεον ειδυλιακος χωρος για φιλοξενια αδεσποτων αλλα αφου δεν υπαρχει αλλος προς τι η αποχωρηση? Ολο θα φτιαξουν και θα φτιαξουν. Ας τα φτιαξουν και μετα ας αποχωρησουν !!!
Απιστευτη ανοργανωσια και αδιαφορια απ ολους τους Δημους δυστυχως βλεπω. Εχουν το δακτυλο στο μελι και δε δινουν τιποτα γιατι απλουστατα το μελι θελουν να το εχουν οοοολο δικο τους. (αναφερομαι και σε αλλους Δημους αλλα δε θελω να βγω οφφ τοπικ, οποιος ξερει, ξερει. Οποιος δε ξερει ας μου στειλει πμ για λεπτομερη εκθεση)
Φρου (τσαντισμενη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum