costas3303
Νεοφερμένο μέλος
Έπειτα από μια άσχημη εμπειρία που είχα από γατάκια ( μας είχαν φωλιάσει 13 γάτες πριν από δέκα χρόνια περίπου) βρήκα εδώ στις διακοπές μου ένα γατάκι (το πρώτο γατάκι μετά από αυτά τα δέκα χρόνια
) με κλεισμένα από τσίμπλες ματάκια και πολύ άσχημα συναχωμένο, του έδωσα synulox και κολλύριο, σχεδόν έχει συνέλθει, αλλά δεν έχει τριχουλες στις κορυφές από τα αυτάκια!του και δεύτερον οι μυτούλες από τα αυτάκια γέρνουν προς τα πίσω!(σαν νυχτεριδακι είναι
) γνωρίζει κανένας αν αυτό είναι φυσιολογικό ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν το πας σε κτηνίατρο να το δει; Εκτός απο αυτά που αναφέρεις σίγουρα θα χρειάζεται αποπαρασίρωση για τα σκουληκάκια που μπορεί να έχει στο στομάχι και πιθανώς εμβόλια αν ειναι αρκετά μεγάλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costas3303
Νεοφερμένο μέλος

Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι ακόμα διακοπές (στην Ήπειρο)και θα επιστρέψω Αθήνα την άλλη εβδομάδα έως τότε τα πράματα είναι δύσκολα !

Μόλις του έκανα την θεραπεία και έφυγαν οι τσίμπλες εμφανίστηκαν δυο υπέροχα μπλε ματάκια, παιδιά είναι πανέμορφο γατάκι άσπρο με μπλε ματάκια -αν και μόλις έχει αναρρώσει από ένα πολύ δύσκολο κρύωμα.
Σίγουρα θα του κάνω και αποπαρασιτοση και εμβόλια, μόλις γυρίσουμε σπίτι μας όμως.
[FONT="]Πάντως αυτό με τα αυτάκια του είναι πολύ περίεργο γιατί έχουν πάρει μια κλίση οι μυτούλες του προς τα πίσω
(θα το βγάλω μια [/FONT][FONT="]photo[/FONT][FONT="] με το κινητό να σας το δείξω) [/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
costas3303
Νεοφερμένο μέλος
[FONT="]ίσως το σώζει ότι έχει μόνο την ουρά του σε ανοιχτόχρωμο καφέ! είναι το μόνο σημείο πάνω του που δεν είναι λευκ[/FONT][FONT="]o[/FONT][FONT="]
.τι να πω..
.Το κρύωμα του δεν ξέρω τι ήταν, πάντως αν και είχα πολλά γατιά πριν από χρόνια είναι ότι πιο άσχημο έχω δει, να φανταστείς δεν φαίνονταν το μουσουδάκι του από τις τσίμπλες που είχαν ξεραθεί επάνω του, και τα ματάκια του ήταν εντελώς βουλωμένα . (Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρει) Τα δύσκολα τα περάσαμε, τώρα έχουμε τα εμβόλια αποπαρασιτοση "και συμβίωση στην Αθήνα"

[/FONT]
drusilia
Διάσημο μέλος

Καλή τύχη εύχομαι σε εσένα και στον μικρούλη και μπράβο που τον υιοθέτησες, ειδικά στις διακοπές σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
[/FONT]Ασπασία αυτό ακούει τα πάντα ![FONT="]ίσως το σώζει ότι έχει μόνο την ουρά του σε ανοιχτόχρωμο καφέ! είναι το μόνο σημείο πάνω του που δεν είναι λευκ[/FONT][FONT="]o[/FONT][FONT="]
.τι να πω..
.[/FONT]
[FONT="]Το κρύωμα του δεν ξέρω τι ήταν, πάντως αν και είχα πολλά γατιά πριν από χρόνια είναι ότι πιο άσχημο έχω δει, να φανταστείς δεν φαίνονταν το μουσουδάκι του από τις τσίμπλες που είχαν ξεραθεί επάνω του, και τα ματάκια του ήταν εντελώς βουλωμένα . (Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρει) Τα δύσκολα τα περάσαμε, τώρα έχουμε τα εμβόλια αποπαρασιτοση "και συμβίωση στην Αθήνα"![]()
Όντως τον έσωσε η ουρά!
Πάντως αν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα με τσίμπλες και μυξούλες είναι πάάάάρα πολύ πιθανή η ρινοτραχείτιδα! Μόλις γυρίσετε και οι δύο Αθήνα γρήγορα γιατρό!!!
costas3303
Νεοφερμένο μέλος

Ναι aspasiapef θα τον πάω αμέσως γιατί δεν έχει αναρρώσει εντελώς και κάποιες στιγμές βουλώνει η μύτη του συνήθως όταν τρώει.
βασικά αυτό το γατάκι το πάλεψα πάρα πολύ για να το συνεφέρνω, μέχρι και τα φάρμακα μου έστειλαν εδώ πέρα
"μετά μας περιμένει ιατρική φροντίδα"Παιδια οι προτάσεις για ονοματάκι είναι καλοδεχούμενες (όλο και του βρίσκω κάτι αλλά μετά το αναιρώ )

mimikaki
Διάσημο μέλος

costas3303
Νεοφερμένο μέλος
αν και το μεγάλο μπράβο αξίζει πραγματικά σε εσάς, που με την αγάπη σας ενθαρρύνεται την υοθεσια.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

, για ονοματάκι όμως δε μας είπες τι φύλο είναι!!! Αφού περάσατε τα δύσκολα τα υπόλοιπα είναι πταίσματα ελπίζω
Μπράβο πάντως που το υιοθέτησεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costas3303
Νεοφερμένο μέλος
με γαλάζια ματάκια
μωράκι
ασπρουλης και πανέμορφος...
αλλά και λίγο ψωριάρης

Ismini
Διάσημο μέλος

Οι λίγες τρίχες στα αυτάκια μην σε ανησυχούν! Και ο δικός μου έχει σχεδόν "καραφλά" αυτιά.
Για όνομα ρίξε εδώ μια ματιά. Εγω θα σκεφτόμουν όνομα ξωτικού, λόγω χρώματος και σχήματος αυτιών...

costas3303
Νεοφερμένο μέλος
καταπλικτικη η ιδεα σου Ismini για όνομα ξωτικού
σε ευχαριστώ , και το site πολύ καλόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool