Τα αυτάκια του!

costas3303

Νεοφερμένο μέλος

Ο costas3303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Καλησπέρα σας είμαι ο Κώστας .
Έπειτα από μια άσχημη εμπειρία που είχα από γατάκια ( μας είχαν φωλιάσει 13 γάτες πριν από δέκα χρόνια περίπου) βρήκα εδώ στις διακοπές μου ένα γατάκι (το πρώτο γατάκι μετά από αυτά τα δέκα χρόνια:/:) με κλεισμένα από τσίμπλες ματάκια και πολύ άσχημα συναχωμένο, του έδωσα synulox και κολλύριο, σχεδόν έχει συνέλθει, αλλά δεν έχει τριχουλες στις κορυφές από τα αυτάκια!του και δεύτερον οι μυτούλες από τα αυτάκια γέρνουν προς τα πίσω!(σαν νυχτεριδακι είναι:redface:) γνωρίζει κανένας αν αυτό είναι φυσιολογικό ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες κι εσύ και το μικρό!
Δεν το πας σε κτηνίατρο να το δει; Εκτός απο αυτά που αναφέρεις σίγουρα θα χρειάζεται αποπαρασίρωση για τα σκουληκάκια που μπορεί να έχει στο στομάχι και πιθανώς εμβόλια αν ειναι αρκετά μεγάλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατάκι είναι ταλαιπωρημένο από ότι μας λες και είναι μεγάλη χαρά για εμάς ότι βρήκε κάπου να ακουμπήσει το μικρούλη! Μόνο θέλει προσοχή γιατί όπως σου προείπε η drousiliaθέλει αποπαρασίτοση (εσωτερική και εξωτερική) και θα πρέπει να κάνει και εμβόλιο για να το προστατεύσει από την γρίπη των αιλουροειδών. Μια επίσκεψη στον/στην κτηνίατρο θα σου λύση όλες τις απορίες. Για τα αυτάκια μπορεί πολύ απλά να είναι να ήταν τσαλακωμένα από γενετής και να του έμειναν! Και πάλι μπράβο σας που δώσατε μια γωνίτσα ζεστή για αυτό το μικρούλη που τόσο τη χρειάζεται!

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την ψυχική υποστήριξη που προσέφερε, με την καλοσύνη που σας διακρίνει.:)
Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι ακόμα διακοπές (στην Ήπειρο)και θα επιστρέψω Αθήνα την άλλη εβδομάδα έως τότε τα πράματα είναι δύσκολα !:confused:
Μόλις του έκανα την θεραπεία και έφυγαν οι τσίμπλες εμφανίστηκαν δυο υπέροχα μπλε ματάκια, παιδιά είναι πανέμορφο γατάκι άσπρο με μπλε ματάκια -αν και μόλις έχει αναρρώσει από ένα πολύ δύσκολο κρύωμα.
Σίγουρα θα του κάνω και αποπαρασιτοση και εμβόλια, μόλις γυρίσουμε σπίτι μας όμως.
[FONT=&quot]Πάντως αυτό με τα αυτάκια του είναι πολύ περίεργο γιατί έχουν πάρει μια κλίση οι μυτούλες του προς τα πίσω:redface: (θα το βγάλω μια [/FONT][FONT=&quot]photo[/FONT][FONT=&quot] με το κινητό να σας το δείξω) [/FONT]

Αυτό με τις τσίμπλες και τις μυξούλες το είχε και ο Χιόνης μου όταν τον βρήκα. Μόνο που ήταν πολύ πιο σοβαρό από ένα απλό κρύωμα. Ήταν ρινοτραχείτιδα, μια αρρώστια η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία και θέλει οπωσδήποτε ειδική θεραπεία και αντιβίωση. Τον γατούλη σου αν έχει το ίδιο θα πρέπει να τον δει γιατρός. Θα τον πάρεις μαζί σου στην Αθήνα ή θα τον αφήσεις Ήπειρο που τον βρήκες? Το γατάκι έχεις προσέξει αν ακούει καλά? Υποτίθεται ότι όλα τα λευκά γατάκια με γαλανά μάτια είναι εκ γεννετής κουφά, ενώ όσα έχουν ένα γαλανό ματάκι κι ένα διαφορετικού χρώματος, είναι κουφά από τη μεριά του γαλάζιου...:hmm:

Ε, ναι τι να βρεις αν εισαι στις ερημιές... Ίσως κάτι για τους ψύλους; Έχει ψύλους

Ασπασία αυτό ακούει τα πάντα !:) [FONT=&quot]ίσως το σώζει ότι έχει μόνο την ουρά του σε ανοιχτόχρωμο καφέ! είναι το μόνο σημείο πάνω του που δεν είναι λευκ[/FONT][FONT=&quot]o[/FONT][FONT=&quot] :| .τι να πω..:blink:.
Το κρύωμα του δεν ξέρω τι ήταν, πάντως αν και είχα πολλά γατιά πριν από χρόνια είναι ότι πιο άσχημο έχω δει, να φανταστείς δεν φαίνονταν το μουσουδάκι του από τις τσίμπλες που είχαν ξεραθεί επάνω του, και τα ματάκια του ήταν εντελώς βουλωμένα . (Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρει) Τα δύσκολα τα περάσαμε, τώρα έχουμε τα εμβόλια αποπαρασιτοση "και συμβίωση στην Αθήνα":happy:

[/FONT]

Οντως, φαίνεται οτι τα περάσατε τα δύσκολα!! :):) Καλή τύχη εύχομαι σε εσένα και στον μικρούλη και μπράβο που τον υιοθέτησες, ειδικά στις διακοπές σου

Ασπασία αυτό ακούει τα πάντα !:) [FONT=&quot]ίσως το σώζει ότι έχει μόνο την ουρά του σε ανοιχτόχρωμο καφέ! είναι το μόνο σημείο πάνω του που δεν είναι λευκ[/FONT][FONT=&quot]o[/FONT][FONT=&quot] :| .τι να πω..:blink:.[/FONT]
[FONT=&quot]Το κρύωμα του δεν ξέρω τι ήταν, πάντως αν και είχα πολλά γατιά πριν από χρόνια είναι ότι πιο άσχημο έχω δει, να φανταστείς δεν φαίνονταν το μουσουδάκι του από τις τσίμπλες που είχαν ξεραθεί επάνω του, και τα ματάκια του ήταν εντελώς βουλωμένα . (Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρει) Τα δύσκολα τα περάσαμε, τώρα έχουμε τα εμβόλια αποπαρασιτοση "και συμβίωση στην Αθήνα":happy:
[/FONT]

Όντως τον έσωσε η ουρά!:P Πάντως αν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα με τσίμπλες και μυξούλες είναι πάάάάρα πολύ πιθανή η ρινοτραχείτιδα! Μόλις γυρίσετε και οι δύο Αθήνα γρήγορα γιατρό!!!;)

Σε ευχαριστω drusilia, και για εσένα ότι το καλύτερο:):):)

Ναι aspasiapef θα τον πάω αμέσως γιατί δεν έχει αναρρώσει εντελώς και κάποιες στιγμές βουλώνει η μύτη του συνήθως όταν τρώει.
βασικά αυτό το γατάκι το πάλεψα πάρα πολύ για να το συνεφέρνω, μέχρι και τα φάρμακα μου έστειλαν εδώ πέρα :) "μετά μας περιμένει ιατρική φροντίδα"
Παιδια οι προτάσεις για ονοματάκι είναι καλοδεχούμενες (όλο και του βρίσκω κάτι αλλά μετά το αναιρώ ):/:

μπράβο σου που τον υιοθέτησες!Εύχομαι το καλύτερο:up::up:

Σε ευχαριστώ mimikaki :) αν και το μεγάλο μπράβο αξίζει πραγματικά σε εσάς, που με την αγάπη σας ενθαρρύνεται την υοθεσια.:happy:

Να σου ζήσει το γατούδι :happy::happy:, για ονοματάκι όμως δε μας είπες τι φύλο είναι!!! Αφού περάσατε τα δύσκολα τα υπόλοιπα είναι πταίσματα ελπίζω ;) Μπράβο πάντως που το υιοθέτησες

Είναι αρσενικός:cool: με γαλάζια ματάκια :happy: μωράκι :baby: ασπρουλης και πανέμορφος... :rolleyes: αλλά και λίγο ψωριάρης:redface::redface::redface:

Να σου ζήσει το γατάκι Κώστα και καλώσόρισες!:)
Οι λίγες τρίχες στα αυτάκια μην σε ανησυχούν! Και ο δικός μου έχει σχεδόν "καραφλά" αυτιά.
Για όνομα ρίξε εδώ μια ματιά. Εγω θα σκεφτόμουν όνομα ξωτικού, λόγω χρώματος και σχήματος αυτιών...:hmm:

χαχα! :) καταπλικτικη η ιδεα σου Ismini για όνομα ξωτικού;) σε ευχαριστώ , και το site πολύ καλό

Καλά, είναι απίστευτο το μικρό, σαν ξωτικό όντως!:)

Καλή τύχη και στους δυο σας....:)

μπραβο που το εσωσες το μικρουλι να το χαιρεσε:up::up::happy:

Καλωσόρισες και να χαίρεσαι τον γατούλη σου!!!
:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back