Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος

ε??τι ειπε ο ανθρωπος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα γατάκια μου είναι περίπου 2 μηνών και δεν τους πολυ αρέσει το γάλα.Τους το βάζω στο μπωλάκι τους και μόλις το βλέπουν έτσι υγρό και ανοιχτόχρωμο(αφού βλέπουν ασπρόμαυρα)νομίζουν ότι είναι νερό και φεύγουν.Εγώ νόμιζα πως στις γάτες αρέσει πολύ το γάλα.Μήπως έχουν κάτι;![]()
Το γάλα της μαμάς τους τους αρέσει!!!
Στο γιατρό για εμβολιάκια γρήγορα!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
και ξέρετε στο χωριό τα ζώα είναι σκουπιδομηχανές.... ανακυκλώνουν το φαγητό που περισσεύει στα σπίτια...
Γάλα αγελαδινό φίλε γιάννη μπορεί να τα σκοτώσει κι όλας να ξέρεις....
(και οι σκύλοι βλεπουν όλο το φάσμα του γκρί, επίσης κεραμιδί και μερικά ακόμη σκούρα χρώματα καθώς και το κίτρινο, αλλά αν μιλάμε για παράδοξα και περίεργα πρέπει να σας ενημερώσω ότι ο ταύρος δεν βλέπει το κόκκινο χρώμα γιατί απλούστατα έχει αχρωματοψία.... τώρα πώς βγήκε το κόκκινο πανί δεν ξέρω.... κόκκινο δεν βλέπει μια φορά....)
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
xourxoulitsa '96
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατάκια μου είναι περίπου 2 μηνών και δεν τους πολυ αρέσει το γάλα.Τους το βάζω στο μπωλάκι τους και μόλις το βλέπουν έτσι υγρό και ανοιχτόχρωμο(αφού βλέπουν ασπρόμαυρα)νομίζουν ότι είναι νερό και φεύγουν.Εγώ νόμιζα πως στις γάτες αρέσει πολύ το γάλα.Μήπως έχουν κάτι;![]()
εεεεεεεεε??

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστευετε πως αν μια γατα δεν πιγενει στον κτηνιατρο εχει κατι ξερω ΄γω ή ο ιδιοκτητης\τρια ειναι ανευθηνοι.Βεβαια αυτο το γατακι εχει τις τροφες του το σπιτακι του εχει τα παιχνιδια του τελως παντων εχει τα παντα!Εσεις τι πιστευετε?
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πιστευετε πως αν μια γατα δεν πιγενει στον κτηνιατρο εχει κατι ξερω ΄γω ή ο ιδιοκτητης\τρια ειναι ανευθηνοι.Βεβαια αυτο το γατακι εχει τις τροφες του το σπιτακι του εχει τα παιχνιδια του τελως παντων εχει τα παντα!Εσεις τι πιστευετε??
Δεν κατάλαβα τίποτα....

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοω πως αν μια γατα πρεπει να πηγαινει οποσδειποτε στον κτηνιατρο?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Η γνώμη μου είναι ναι. Πρέπει, και όταν τρέχει θέμα υγείας, και προληπτικά, για να ΜΗΝ έχουμε θέμα υγείας.

Πώς την κόλλησες την ερώτηση σ αυτό το θέμα???
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη αν μια γατα ειναι καλα στην υγεια της αλλα αν αρρωστηση τοτε θα παει στον κτηνιατρο δεν ειναι σωστο?
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μια γάτα πρέπει να πηγαίνει στον γιατρό, να κάνει τα εμβόλιά της. Δεν είναι άρρωστη, αλλά πάει στον γιατρό. Επίσης πάει όταν κάτι έχει...
Τί εννοείς σωστό ή λάθος??? Για ποιόν???
Αν δεν ρωτήσεις καθαρά.. δεν θα μπορέσουμε να σου πούμε.. και εμείς την γνώμη μας.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρωτησα επειδη καποιοσ ειπε για τα γατακια που δεν πινουν γαλα και επειδη ανεφερε τον κτηνιατρο ειπα να ρωτησα.Μηπωσ δεν εκανα καλα?
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δικιο .Συμφωνω απολυτα απλα να... ειχα αυτη την απορια και μου την ελυσες.Ευχαριστω παντως!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρωτησα επειδη καποιοσ ειπε για τα γατακια που δεν πινουν γαλα και επειδη ανεφερε τον κτηνιατρο ειπα να ρωτησα.Μηπωσ δεν εκανα καλα?
Καλά έκανες!
Απλά δεν μπορούσα να καταλάβω τί ήθελες να πείς και τί ήταν η καθεαυτή απορία.Ο κάθε ιδιοκτήτης είναι υπεύθυνος για την γάτα του. Και αυτός θα κρίνει αν θα την πάει στον γιατρό ή όχι, και τί θα της κάνει ή όχι.

Εσύ μπορεί να την πάς για κάτι που εγώ πχ.. δεν το θεωρώ απαραίτητο. Για τον συγκεκριμένο χρήστη τώρα, δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσεις και μεγάλη σημασία.. πιο πολύ μου φαίνεται ότι κάνει πλάκα...

Αν δείς, είναι και παλιό το θέμα και δεν έχει ξαναγράψει.

elvenstar
Επιφανές μέλος
LOVEANIMALS πρέπει να είσαι αρκετά μικρή σε ηλικία όπως κατάλαβα, πάντως πρέπει να σου πω ότι το γατάκι σου για να ζήσετε καλά μαζί κ να το χαίρεσαι μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα πρέπει να πάει στο γιατρό είτε όταν υπάρχει λόγος (κ σου εύχομαι να μην υπάρχει συχνά) είτε για να κάνει τα εμβόλιά του για να μην αρρωσταίνειΕχεις δικιο .Συμφωνω απολυτα απλα να... ειχα αυτη την απορια και μου την ελυσες.Ευχαριστω παντως!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool