Τα γατάκια μου πάνε στο πρόσωπό μου

νομίζω πάντως,πως είναι φάση..η παμαμπού όταν ήταν μικρή κοιμόταν επίσης στο πρόσωπο-λαιμό μου κ γενικά κολλούσε όσο περισσότερο γινόταν πάνω μου...τώρα απλά προσπαθεί να με ρίξει από το κρεββάτι.2πλό κρεββάτι κι εγω ξυπνάω στη μια γωνίτσα κ η παμαμπού φαρδιά-πλατιά στη μέση του κρεββατιού.τέτοιο κάθαρμα.μια φορά έχει κάνει παιχνιδάκια με το μάτι μου..αλλά ίσως έφταιγα κι εγώ γιατί είχα πάει πολύ κοντά της κ της..γρύλιζα για πλάκα.ε,καλά να πάθω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ σας καταλαβαινω!!!!!ο μικρος μου παιζει με τα ματια μου,δαγκωνει τη μυτη μου,τρεχει πανω μου,πηδαει στην κοιλια μου...με λιγα λογια δε νιωθει τιποτα!με ξυπναει σε ασχετες ωρες τη νυχτα, αλλα ειναι λογω ηλικιας πιστευω.μεγαλωνοντας θα στρωσει...για το καλο ολων μας,χαχα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τι δεν καταλαβαίνετε;; Είμαστε το αγαπημένο τους παιχνίδι!!! :P
Κι εμένα μικρά έτσι έκαναν! Είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού. Και σκεφτείτε ότι το πρόσωπο έχει πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα πάνω του που τους τραβάνε το ενδιαφέρον (μάτια, μύτη, αυτιά, στόμα... ;) )!!
Και τώρα βέβαια τα δικά μου, όποτε τους δίνεται καλή ευκαιρία και έχουν όρεξη,το κάνουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back