helidoni
Νεοφερμένο μέλος
τον Περικλή και την Κλεοπάτρα.
Ο Περικλής είναι ένας τιγρούλης πολύ χαδιάρης και λίγο χοντρούλης, είναι 1 χρονών και μόλις 1 μήνα.Του αρέσει να κάθεται, να τρώει (μερικές φορές τρώει με το χέρι τις κονσέρβες),και πάνω απ' όλα να τον χαϊδεύουν πολύ.

Ο Περικλής έχει στειρωθεί και έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του.Η Κλεοπάτρα είναι μια γατούλα ασπρόμαυρη και λεπτούλα, είναι 1 χρονών και 3 μηνών. Της αρέσει να τρέχει, να παίζει, να κοιμάται κάπου που να έχει λίγο ήλιο και να της δίνουν πολλή αγάπη και φροντίδα.

Η Κλεό έχει στειρωθεί. Τώρα ξέρετε πώς είναι οι γατούλες μου, αλλά χρειάζομαι κάποιος να τις υιοθετήσει γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω στην Ισπανία και δεν μπορώ να τους πάρω μαζί μου, επειδή θα ζήσω με τον παππού μου και αυτός είναι αλλεργικός στις γάτες
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τις γατούλες μου, :
μπορεί να με βρει 1. marta-2442@hotmail.com
2.6989177729 το κινητό μου
Μένουμε Τριανδρία Θεσσαλονίκη και σας περιμένουμε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος
Ο περικλής είναι ίδιος με την Ράισα μου!!!!geia sas eimai h marta kai exw duo gates
ton Perikli kai thn Kleopatra.
o periklis einai enas trigroulis poli xaidiaris kai lugo xondroulis,einai 1 xronon kai molis 1 mhna.Tou aresei na ka8ete ,na trwei (merikes fores trwei me to xeri tou ths konserbes),kai panw apo ola na ton xaideuoun polu.o periklis exei stiro8ei kai exei kanei ola ta embolia tou.
h kleopatra einai mia gatoula aspro-mauri kai leptoula , einai 1 xronon kai 3 mhnon. ths aresei na trexei na paizei ,na koimate kapou pou na exei lugo hlio kai na ths dinoun polu agaph kai frondida.h kleo exei stiro8ei .
Twra 3erete pos einai oi gatoules mou, alla xreiazomai kapoios na ths io8etisei grigora giati prepei na fugw sthn ispania kai den mporw na tous parw mazi mou epidi tha zhsw me ton pappou mou kai autos einai alergikos sths gates![]()
an kapoios endiaferete gia ths gatoules mou :
mporeite na me brei 1. marta-2442@hotmail.com
2.6989177729 to kinito mou
menoume triandria,thessaloniki kai sas perimenoume!!![]()

Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ένα ζεστό σπιτάκι για τις ομορφιές!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σε παρακαλώ να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες.
Το μήνυμά σου διορθώθηκε.

helidoni
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ έχετε και αλλες φωτογραφίες!!
Συνημμένα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Μου φαίνεται απίστευτο, όσο δύσκολη κι αν είναι μια κατάσταση πως μπορείς και τις δίνεις.
helidoni
Νεοφερμένο μέλος
Πάω μονιμα , εγω δεν θελώ να της δωσο μα δεν εχω άλλη επιλογή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
helidoni
Νεοφερμένο μέλος
helidoni
Νεοφερμένο μέλος
Χριαζομαστε γρηγορα σπιτι.Γεια σας είμαι η Μάρτα και έχω δυο γάτες
τον Περικλή και την Κλεοπάτρα.
Ο Περικλής είναι ένας τιγρούλης πολύ χαδιάρης και λίγο χοντρούλης, είναι 1 χρονών και μόλις 1 μήνα.Του αρέσει να κάθεται, να τρώει (μερικές φορές τρώει με το χέρι τις κονσέρβες),και πάνω απ' όλα να τον χαϊδεύουν πολύ.Ο Περικλής έχει στειρωθεί και έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του.
Η Κλεοπάτρα είναι μια γατούλα ασπρόμαυρη και λεπτούλα, είναι 1 χρονών και 3 μηνών. Της αρέσει να τρέχει, να παίζει, να κοιμάται κάπου που να έχει λίγο ήλιο και να της δίνουν πολλή αγάπη και φροντίδα.Η Κλεό έχει στειρωθεί.
Τώρα ξέρετε πώς είναι οι γατούλες μου, αλλά χρειάζομαι κάποιος να τις υιοθετήσει γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω στην Ισπανία και δεν μπορώ να τους πάρω μαζί μου, επειδή θα ζήσω με τον παππού μου και αυτός είναι αλλεργικός στις γάτες![]()
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τις γατούλες μου, :
μπορεί να με βρει 1. marta-2442@hotmail.com
2.6989177729 το κινητό μου
Μένουμε Τριανδρία Θεσσαλονίκη και σας περιμένουμε!!![]()
Voula
Διάσημο μέλος
Θεωρώ ότι έχεις βάλει αφισάκκια στον κτηνίατρο σου, petshops και όπου αλλού μπορείς.
Στείλε μνμ στο 'ράδιο αρβύλα' είναι πολύ φιλόζωοι.
Επίσης μπορείς να απευθυνθείς στην γατο-ομάδα Θεσ/κης αλλά αυτοί τρέχουν και δεν φτάνουν με τα αδέσποτα.
Είναι αγαπημένα μεταξύ τους ? Έχεις σκεφτεί πως θα νοιώσουν όταν θα τα χωρίσεις ? Γιατί να δωθούν και τα δύο μαζί, το βλέπω χλωμό.
Ρε παιδί μου, τίποτα φίλοι, ξαδέρφια δεν υπάρχουν για να βοηθήσουν την κατάσταση ? Και ένα τελευταίο, ένα χρόνο πριν δεν ήξερες ότι θα φύγεις ? Γιατί το να αλλάξεις χώρα και να πας αλλού για μόνιμα δεν είναι κάτι που γίνεται στα ξαφνικά.
helidoni
Νεοφερμένο μέλος
Δυστχώς τα γατιά δεν δίνονται από την μια μέρα στην άλλη.Και μέσα στο φόρουμ οι περισσότεροι είναι γεμάτοι.
Θεωρώ ότι έχεις βάλει αφισάκκια στον κτηνίατρο σου, petshops και όπου αλλού μπορείς.
Στείλε μνμ στο 'ράδιο αρβύλα' είναι πολύ φιλόζωοι.
Επίσης μπορείς να απευθυνθείς στην γατο-ομάδα Θεσ/κης αλλά αυτοί τρέχουν και δεν φτάνουν με τα αδέσποτα.
Είναι αγαπημένα μεταξύ τους ? Έχεις σκεφτεί πως θα νοιώσουν όταν θα τα χωρίσεις ? Γιατί να δωθούν και τα δύο μαζί, το βλέπω χλωμό.
Ρε παιδί μου, τίποτα φίλοι, ξαδέρφια δεν υπάρχουν για να βοηθήσουν την κατάσταση ? Και ένα τελευταίο, ένα χρόνο πριν δεν ήξερες ότι θα φύγεις ? Γιατί το να αλλάξεις χώρα και να πας αλλού για μόνιμα δεν είναι κάτι που γίνεται στα ξαφνικά.
Βούλα, είναι πολύ μεγάλη ιστορία, άσε είμαι πολύ αγχωμένη... το ράδιο αρβύλα πού μπορώ να τους στείλω;
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι όλα τους πανέμορφα, κρίμα όμως που δεν μπορείτε να τα κρατήσετε...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι πραγματικά το καλύτερο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..τεσπα..ελπιζω κατι να γινει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
οπως και να εχει εγω επειδη η κοπελιτσα ειναι μικρη της προτεινα αν την παρει καποιος τηλ να μου το πει να τσεκαρω και εγω τον υποψηφιο..ετσι ενδιαφερθηκε μια κοπελα απο θεσσαλονικη για το τιγρε..την πηρα τηλεφωνο και μου φανηκε παρα πολυ καλη περιπτωση..μου ειπε οτι θα τον επαιρνε προχθες..η αληθεια ειναι οτι δεν πηρα τηλ να ρωτησω αν ολα πηγαν καλα..η μαρθα μου ειπε οτι την κλεοπατρα θα την φιλοξενησει μια φιλη της για 2 βδομαδες μεχρι να γυρισουν απο ισπανια και θα την προωθησει μετα..ελπιζω ολα να πανε καλα με την γατουλα που εμεινε
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool