Τα γατάκια μου χρειάζονται γρήγορα ένα σπιτάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτο ειναι και θεμα συννενοησης, προσπαθω να συννενοηθω με τη μαρτα εμεις μπορουμε την κλεοπατρα οπως ειπα ηδη απο μερες και βρηκα εθελοντρια που την περιμενει σημερα και ειχα στειλει γονεις και για τον περικλη τους οποιους δεν πηραν τηλεφωνο και δεν το εδωσαν και στη κοπελα που εφυγε γιαννιτσα πιστευοντας απλα οτι οι αλλοι θα ειναι καλυτεροι και τωρα ειναι και ο περικλης εδω ( οι αλλοι υιοθετησαν τον ρεμπους κα το εμαθα σημερα), τωρα μου ειπε οτι για να αποφυγουν το κοστος του ξενοδοχειου σκεφτηκαν τους προσκοπους και θα επαιρνε τηλεφωνο να δει. Τι ναπω . Εμεις οπως ειπα μπορυμε τη κλεοπατρα και τους προτεινα η ξενοδοχειο ζωων και για τα δυο. Ο συννενοησεις δεν ειναι ευκολες υπαρχει μονο εα κινητο που δεν πιανει και δεν μου ειναι ευκολο να βγαλω ακρη παντως το πραγμα αφεθηκε για τελευταια στιγμη. Ελπιζω να τα καταφερουμε. Ουφ. Πιστευω οτι το βραδυ που θα ειναι κα η μαμα της εκει που εχει και το αυτοκινητο θα βρουμε μια λυση.

για να καταλαβω δηλαδη..η κοπελα που ειχε βρει η μαρτα δεν πηρε τον περικλη?:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι εφυγε γιαννιτσα κα ειπαν μετα το παρσχα προφανως ελπιζοντας να το παρει το αλλο ζευγαρι. Το οποιο τελικα πηρε τον Ρεμοπους απο οσο μου ειπε ο ανθρωπος που τον βρηκε και μας ευχαριστησε γιατι ειχαν μεγαλο προβλημα φιλοξενειας και με εκεινον.Του ζητησα να φιλοξενησει στη θεση του τον περικλη αλλα σημερα με ειδοποιησε οτι κατι τους ετυχε και φευγουν εκτακτως.

Τελος παντων το θεμα ειναι οτι τα γατακια ειναι δυο τωρα για το πασχα αντι ενα και κυριως οτι ειναι ενος και κατι ετων και χρεαζονται μια μικρρη προσαρμογη αν πανε σε αλλα σπιτια με πολλα ζωα οπως αυτα που εχουμε ηδη και ειναι τιγκα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελος παντων τωρα μιλησα κα με τη μαμα δεν εινα ευκολη η συννενοηση

Ουφ μολις ζητησα απο μια κυρια που ηθελε μωρακι για παρεα στα δυο περσικα της να φιλοξενησει τον περικλη. Ειναι γνωστη φιλοζωη στο ΦΒ οποτε κυριολεκτικά ανάσανα.

Χιλιάννα αν θελεις πες στη κοπέλα οτι μπορει να τον παρει μετα το πασχα τον γατουλη γιατι την κλεοπατρα δεν ηταν σιγουροι θα την κρατησουν η οχι. Θα μας πουν μετα το πασχα. Τελος παντων το προσωρινο προβλημα λυθηκε ελπιζω να βρεθει καλυ λυση και για τα δυυο και να μεινουν υπευθυνα καπου.

EΝΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!!

ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1 ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΙ,ΓΙΑΎΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Χιλιάννα αν θελεις πες στη κοπέλα οτι μπορει να τον παρει μετα το πασχα τον γατουλη γιατι την κλεοπατρα δεν ηταν σιγουροι θα την κρατησουν η οχι. Θα μας πουν μετα το πασχα. Τελος παντων το προσωρινο προβλημα λυθηκε ελπιζω να βρεθει καλυ λυση και για τα δυυο και να μεινουν υπευθυνα καπου.

ασημινα Ηλιαννα με λενε:P

οκ θα την παρω τηλ να δουμε τι γινεται..

Μαρθα τι βρηκες ακριβως γιατι εγω εστειλα τη μαμα σου να συννενοηθει με οσα σας ειπα τι γινεται τελικα???? οι ανθρωποι περιμενουν στα σπιτια φιλοξενειας

Ενταξει τελικα θα τα φιλοξενησει και τα δυο η εθελοντρια μας η μυρτω αυτο ειχε βρει η μαρτα τωρα μιλησα με τη μαμα της οικογενειας, μετα το πασχα θα δουν την υιοθεσια τους

Εχω μερικα νέα που δεν μου αρεσαν Μαρτα, η κυρια που τα φιλοξενει μου ειπε οτι τα γατακια δεν εχουν κλουβια, της ειπατε οτι δεν ειχατε αλλη λυση και θα τα αφηνατε μονα τους δυο βδομαδες σπιτιή δεν ξερατε τι θα τα κανατε και γι αυτο τα δεχτηκε και τα δυο γιατι τα λυπηθηκε ενω δεν μπορουσε παρα ενα, δευτερον ενω σας ειπε οτι φευγει στις 6 του μηνος και οτι την δικη της γατα την εχει μεσα εξω, της ειπατε οτι αν φυγει (γιατι εσεις γυρνατε αργότερα) να τα αφησει εξω με δικη σας ευθυνη. Πραγμα που ειναι απιστευτο. Η κυρια αισθανεται πολύ υπευθυνη γι αυτα και σε καμμία περιπτωση δεν θα εβγαζε γατακια αγνωστα μεγαλωμενα σε σπιτι, τα φιλοξενει σε μικρο δωματιάκι. Το προβλημα συννενοησης λογω προφορας η αλλων υπηρχε και εκει. Το θεμα ειναι οτι ενω φερθήκατε υπευθυνα τα πηρατε τα μεγαλώσατε και τα στειρώσατε μεχρι εδω, το να σκεφτεστε να τα αφησετε εξωκαι να μην εχε προβλεφθει τι θα γινουν εγκαιρως μου ειναι αδιανόητο.

Γι αυτο θα σε παρακαλουσα κι εσυ και η μαμα σου να συμφωνήσετε ωστε να δωθει ο περικλής στην κοπελα μετα το πασχα και την κλεοπατρα να δουμε τι θα την κανουμε εμεις καλυτερα μια και δεν εχετε προβλεψει λυσεις. Τα γατακια χρειαζεται να φροντιζονται σωστα και να προβλέπουμε και τετοιες καταστασεις οταν ημαστε υπευθυνοι ιδιοκτήτες. Θα σας απετρεπα απο το να την κρατησετε μια και δεν ξερετε οι ιδιοι αν θα εγκατασταθειτε μετα μονιμα στην ισπανία η αν θα ειστε εδω. Τα γατακια χρειαζονται σταθερο περιβαλλον καλη τροφη και ενα πλάνο για την ενταξη τους σε ολες τις φασεις ζωης μας. Η εγκαταλειψη ζωων μεγαλωμενων μεσα σε μερος που θα φυγουν θεωρειται νομικά εγκαταλειψη. Το να το σκεφτεστε και μονο σοκάρει.Πια θα ηταν η δικη μας ευθυνη αν η κυρια αυτη δεν με ρειδοποιουσε και σας ακουγε δηλαδη και τα αφηνε??? Μετα τι θα γινονταν?

Συζητειστε το με τη μαμα σου και αφηστε μας να αναλαβουμε την υιοθεσία τους. Διαφορετικα δεν μας εγγυαται κανεις οτι στην επομενη δυσκολια δεν θα ξαναγινει το ιδιο.

Μπορει νακλεισει η αγγελια ο Περικλης και η Κλεοπάτρα φιλοξενουνται σε πολύ στοργική νέα εθελόντρια που θα κρατησει μαλλον το ενα απο τα δυο, θα ξερω σιγουρα ποιο στο τελος της βδομάδας και θα βαλουμε νεα αγγελία για οποιο δεν κρατησει. Η μαρτα εχει ανεημερωθει, τα νέα ειναι πολύ ευχαριστα γιατι περνανε παρα πολύ καλα και οποιο διαλεξει θα καλοπερασει ειναι πολύ καλη κοπέλα και υπευθυνη τα εχει γεμισει με παιχνιδια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back