Τα γατάκια νιαουρίζουν;(!)

master

Νεοφερμένο μέλος

Ο master αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Λοιπόν αν όλα πήγαν καλά με στη Σουσου μου και τον Πσιπσο,σε κανα 2μηνο θα έχουμε γατάκια!!:D :up:

Θέλω να ρωτήσω σε αυτούς που έχουν εμπειρία,εάν τα γατάκια θα νιαουρίζουν πολύ ή οχι?

Θέλω να ξέρω για να μην έχω προβλήματα με τους υπολοιπουσ ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας( ήδη έχουμε αρκετα!),αν θα υπάρξει προβλημα να την πάω στο ξοχικό μας να γεννήσει που είναι η μάνα μου εκεί..δεν ξερω.. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα γατακια κλαινε αμα πεινανε κ οταν τα ενοχλεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο τότε ε?

Οταν τα ενοχλούν τι ακριβώς εννοείς?Οταν τα περνουμε αγκαλια,χαδια και τετοια?

Η συμβουλή σου δηλ ποια είναι:γέννα σπίτι ή στο ξοχικό?

εγω θα σε συμβουλευα να γεννηση η γατουλα στο χωρο που ζει περισσοτερο θα νιωθει πιο μςγαλη ασφαλεια οταν λεω τα ενοχλουν εννοω οταν τα πιανεις τα χαιδευεις κ.λ.π. η πατουνα μου μολις την αγγιζες εβαζε τις τσιριδες το βραδυ δεν εκλεγε καθολου

Η σαρδελα οταν γεννησε το καλοκαιρι δεν αντιμετωπισαμε καποιο προβλημα. Τα μωρα ηταν ησυχα, δεν νιαουριζαν σχεδον καθολου. Μονο μια φορα που πηγε να τα μεταφερει χαλασανε τον κοσμο απο τις τσιριδες τους.
Καλυτερα να γεννησει σπιτι, πουυ ξερει τον χωρο, και της ειναι πιο οικειος.
Εαν φοβασαι και προτιμας να την πας στο εξοχικο, πηγαινε την απο τωρα, για να συνιθησει.:)

τα γατακια κλαινε αμα πεινανε κ οταν τα ενοχλεις

συμφωνω απολυτως. τα πολυ μικρα την περισοτερη ωρα τρωνε και κοιμουνται!:)

Απ'ότι θυμάμαι (πάει και καιρός απο τότε που είχα τόσο μικρά γατάκια) νιαουρίζουν αρκετά ώρες ώρες και με έναν οξύ ήχο, αλλά δεν ακούγονται τόσο ώστε να έχεις πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back