anna 21
Δραστήριο μέλος
γυρναω πτωμα στο σπιτι το απογευμα και σχεδον κατω απο το σπιτι μου στο πεζοδρομιο σε μια γωνια βλεπω 2 νεογεννητα γατακια! μετα απο ερευνα πολλων ωρων εμαθα οτι η μαμα τους ειναι καπου εκει τα ειχε κρυμμενα καπου στην περιοχη αλλα σημερα το εκλεισαν εκεινο το μερος και η γατα πανικοβληθηκε και τα πηγαινε απο πεζοδρομιο σε πεζοδρομιο... μια κυρια που ταιζει στην περιοχη της τα εβαλε καπου σε ενα υπογειο προφυλαγμενα αλλα τα βρηκε ενας γατος και εφαγε το ενα.
τα αλλα 2 η γατα πηγαινε και τα αφηνε ολη μερα στο πεζοδρομιο πανω σε κεντρικο δρομο... δεν μπορουσα να τα αφησω εκει ηταν θεμα χρονου να "εξαφανιστουν"... τα πηρα και τα φροντιζω αλλα φευγω σε λιγες μερες και δεν εχω ιδεα τι θα τα κανω. αν καποιος ειναι θεσσαλονικη και μπορει να βοηθησει ας μου πει θα ανεβασω και φωτο να τα δειτε. επισης εχουν ψυλλους εχει ξαναγινει η ερωτηση αλλα δεν προλαβαινω να ψαχνω ξερει κανεις τι μπορω να κανω?? τα μωρα ειναι περιπου 10 ημερων μολις ανοιξαν ματια.Συντονιστική Σημείωση: Η Αγγελία κλειδώθηκε καθώς δημιουργήθηκε Αγγελία υιοθεσίας για τα γατάκια εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αννα μου μπορω να σου απαντησω μονο για το θεμα των ψυλλων, στην ιδια αδριβως ηλικια ειχα βρει και τα δικα μου, 10 ημερων και ειχαν ψυλλους. Την επομενη λοιπον που ηρθε και τα ειδε η κτηνιατρος μου εδωσε frontline σε σπραιυ και μου ειπε 4-5 ψεκασιες στο καθε γατακι, οχι στο κεφαλακι ομως παρα μονο λιγο που θα βαλουμε προσεκτικα με το χερι μας. Μετα ρωτησα κι εγω τα παιδια εδω και μου ειπαν πως και με λιγωτερες ψεκασιες θα ειναι ενταξει μια και ειναι μικρουλια, τελικα εβαλα 4 ψεκασιες στο καθενα.παιδια βοηθεια!!!!
γυρναω πτωμα στο σπιτι το απογευμα και σχεδον κατω απο το σπιτι μου στο πεζοδρομιο σε μια γωνια βλεπω 2 νεογεννητα γατακια! μετα απο ερευνα πολλων ωρων εμαθα οτι η μαμα τους ειναι καπου εκει τα ειχε κρυμμενα καπου στην περιοχη αλλα σημερα το εκλεισαν εκεινο το μερος και η γατα πανικοβληθηκε και τα πηγαινε απο πεζοδρομιο σε πεζοδρομιο... μια κυρια που ταιζει στην περιοχη της τα εβαλε καπου σε ενα υπογειο προφυλαγμενα αλλα τα βρηκε ενας γατος και εφαγε το ενα.τα αλλα 2 η γατα πηγαινε και τα αφηνε ολη μερα στο πεζοδρομιο πανω σε κεντρικο δρομο... δεν μπορουσα να τα αφησω εκει ηταν θεμα χρονου να "εξαφανιστουν"... τα πηρα και τα φροντιζω αλλα φευγω σε λιγες μερες και δεν εχω ιδεα τι θα τα κανω. αν καποιος ειναι θεσσαλονικη και μπορει να βοηθησει ας μου πει θα ανεβασω και φωτο να τα δειτε. επισης εχουν ψυλλους εχει ξαναγινει η ερωτηση αλλα δεν προλαβαινω να ψαχνω ξερει κανεις τι μπορω να κανω?? τα μωρα ειναι περιπου 10 ημερων μολις ανοιξαν ματια.
Θα ηταν ομως καλυτερα να στο ελεγε και κτηνιατρος, εαν εχεις καποιον που να μπορει να δει και να σου πει, γιατι εγω σου λεω απλως αυτα που μου ειπαν για μενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
nouki
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ Βασω μου για την απαντηση θα τα δει η κτηνιατρος με την πρωτη ευκαιρια. ειναι μες στους ψυλλους και απελπιστηκα χθες!
Mην αγχωνεσαι με τους ψύλλους. Κι εμεις βρηκαμε 5 μικρα νεογεννητα πριν 5 εβδομαδες περιπου. Σημερα εχουμε τα 4 το ενα μας αφησε την 3η μερα περιπου.
Επειδη λοιπον δεν μπορούσαμε να βαλουμε φαρμακο τα καθαριζα με βρεμενη γαζουλα (ζεστο το νερακι) και οι ψυλλοι εβγαινα στα πιο στεγνα σημεία (κοιλια - μουτρα) τους κυνηγουσαμε δηλ. Τα αυγα βγαιναν στη γαζα θα δεις κατι σαν αμμο κολημενο στη γουνα ειδικα στο σβερκο. Θελει υπομονη και πλυσιμο της κουβερτας καθημερινα. Οι ψύλλοι πνιγονται με το νερο. Δεν κανει να βουτηξεις τα γατακια στο νερο όμως. Εγω εκανα κάθε απόγευμα αυτή τη διαδικασία, καθάρισμα με γάζα βρεμένη, ξεψύλλιασμα, καθαρή κουβερτούλα. Σε μια βδομάδα τα καθάρισα!!!
Ιδού και το αποτέλεσμα! (Ξέρω ότι έχουνε λιγο μαλλί μερικά αλλά αυτο είναι άλλη ιστορία... τώρα είναι όλα καλά)
Συνημμένα
anna 21
Δραστήριο μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
(φτου φτου) προχθες ηταν πολυ ταλαιπωρημενα και κουραστηκα πολυ στην αρχη μεχρι να συνελθουν. ειδικα το ασπρο-πορτοκαλι φοβομουν ηταν πολυ υποτονικο. αλλα τωρα φαινονται καλα και εχουν μεγαλωσει κι ολας! το ασπροπορτοκαλι σημερα ανοιξε εντελως τα ματακια του και ειναι για φαγωμα
τα αυτακια σιγα σιγα σηκωνονται οσο μεγαλωνουν 
anna 21
Δραστήριο μέλος

το ενα εκανε αποπειρα γλειψιματος μετα το ταισμα και το αλλο που εχει ανοιξει εντελως τα ματακια
Συνημμένα
anna 21
Δραστήριο μέλος
Κουκλάκια, αγαπιούνται από την πρώτη στιγμή... Πως τα αποχωρίζεσαι μετά;
απλα δεν εχεις αλλη επιλογη! τουλαχιστον οταν ξερεις οτι βρηκαν καλα σπιτια ηρεμεις

anna 21
Δραστήριο μέλος
ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθει καποιος να τα φιλοξενησει τωρα ή εστω στο τελος της επομενης βδομαδας (αν τελικα καταφερω να τα παρω και να τα γυρισω). οποιος νομιζει οτι μπορει και βρισκεται Θεσσαλονικη ή Δραμα ας επικοινωνησει αμεσα μαζι μου στο 6945543740.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
ως προς το νομο δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. προϋποθεση για να εχεις το δικαιωμα να παρεις το ζωο σου ειναι να εχει ενημερωμενο βιβλιαριο υγειας και φυσικα τα μικρα δεν εχουν κανει εμβολια ακομη και ουτε μπορω εγω να το αναλαβω οικονομικα αυτο. αλλα εκτος αυτου δε θα το ρισκαρα εκτος αν δεν ειχα καμια αλλη επιλογη (και μπορουσα να τα κρατησω μετα).
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

anna 21
Δραστήριο μέλος
Ειναι πανεμορφα ζεις μια τρομερηεμπειρια κ μπραβο σου..ευχομαι να βρεθει φιλοξενι να ηρεμησεις απο το αγχος..![]()
ευχαριστω πολυ ειρηνη! ακομη τιποτα σοβαρο

anna 21
Δραστήριο μέλος
εχουμε προβλημα στη μεταβαση απο γαλα σε γατοτροφη. εγω δεν ετυχε να το ξανακανω οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. ενω αν τους δωσω μια μια κροκετα μουλιασμενη στο στομα μπορουν να τη μασισουν και να τη φανε, δεν μπορουν να την παρουν μονα τους
με αποτελεσμα να συνεχιζω το ταισμα με τη συριγγα με γαλα. και με κονσερβα λιωμενη δοκιμασα τιποτα. καμια ιδεα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα συνέχιζα για λίγο καιρό ακόμα το γάλα και να τα ταίζω με τη σύριγγα και θα τα τάιζα με τις μουλιασμένες κροκέτες στο στόμα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool