Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
21-06-08
01:23
και φυσικά πριν κάνω οτιδήποτε πρέπει πρώτα να τους βάλω φαγητό, ε 7 παρά 10 χοροπηδούσαν και οι 2 πάνω στην κοιλιά μου και ουρλιάζανε![]()
Εγω του έχω μόνιμο φαί για 4-5 μέρες.(κροκέτες)
Και είναι πάλι πολύ αδύνατος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
21-06-08
03:12
Εμενα με ακουνε... παιζει ρολο η αγαπη νομιζω αλλα και το οτι δεν με βλεπουνε συχνα ετσι οπως ειναι τα πραγματα.. παντως και η καλυψουλα που ειναι μεσα συνεχεια μαζι μου μεσα εχει αρχισει να δεχεται τον βουλιτσο μονο και μονο για μενα ειμαι σιγουρη.. παλιοτερα ορμουσε τωρα δεχεται τα μαλωματα και κανει πισω τις περισσοτερες φορες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
21-06-08
08:32
Η Ελίνα μου ακούει. Ο Χουχουδίτος κοιτάει αλλού. Όταν κάνω ψιψιψι και τα δυο γυρνάνε. Ενα δεν έχω καταφέρει : να δινουν φιλάκια. Πως το κάνετε αυτό?
Σήμερα φεύγουμε για διακοπές. Ίσως εκεί να το καταφέρω. Project: φιλάκια!
Γεια σας!
Σήμερα φεύγουμε για διακοπές. Ίσως εκεί να το καταφέρω. Project: φιλάκια!
Γεια σας!
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
21-06-08
10:43
με κουφο γατι θα ειναι αστειο να απαντησω αν με ακουει
Γενικα με <ακουει> οταν με κοιταει.Οταν θελει να με γραψει
συνεχιζει να με κοιταει και μου κλεινει τα ματακια και .......λιωμα η Αμαλία ( εγω
)εκει πεφτω κατω και τον ακουω εγω

Γενικα με <ακουει> οταν με κοιταει.Οταν θελει να με γραψει
συνεχιζει να με κοιταει και μου κλεινει τα ματακια και .......λιωμα η Αμαλία ( εγω
)εκει πεφτω κατω και τον ακουω εγω
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα.
21-06-08
12:09
Η συμπεθέρα μου με έμαθε τελικάΆννα πολύ ευχαρίστως να στον δώσω για κανα δυό μέρες... Μόλις δεις και σύ υγρές πατημασιες στο φρεσκο σφουγγαρισμένο πάτωμα και σημάδια βρεγμένης ουράς από δω κι από κει, ή ακόμα χειρότερα λασπωμένες πατουσίτσες στο μπαλκόνι σου και έναν γάτο στην φρεσκοποτισμένη γλάστρα σου πάω στοίχημα ότι θα τον επιστρέψεις....![]()
...Κανένα προβλημα δεν εχω με βρεγμένες ουρές και πατουσάκια ...Αλλωστε εχω και το κακό συνηθειο συμφωνα με τους άλλους να καταβρέχω τις αυλές το καλοκαίρι ...Λοιπόν περιμένω τον καινουριο μου γάτο
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
22-06-08
17:43
αχαχαχαχαχα... η αλήθεια είναι πώς γκρινιάζω γκρινιάζω αλλά πολλές φορές του βουτάω εγώ τις πατούσες σε νερό για να δροσιστεί το κακόμοιρο... και μετά καθαρίζω όλο το σπίτι...
τον λατρεύω
τον λατρεύωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum