moukelis
Επιφανές μέλος

Και οι δύο γονείς είναι εξετασμένοι κι αρνητικοί σε FeLV,FIV,FIP,GSD IV,PKD,η Breena είναι επίσης εξετασμένη για HCM κι ο Casanova θα εξεταστεί μέσα στο καλοκαίρι γιατί είναι μικρούλης ακόμη. Το Pedigree των μικρών μπορείτε να το δείτε εδώ, συνολικό ποσοστό ενδογαμίας: 4,07%.https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:835207;2:994009&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrepΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
GR*Elvenstar's Nausica,η μικρη μας θαλασσινη πριγκηπισσα:
Νεογεννητη:
2 ημερών
3 ημερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Επιτέλους!!!
Να τα χαίρεστε και να βρουν τις καλύτερες οικογένειες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
GR Elvenstar's Circe,η τιγρη-μινιατουρα μας
Νεογέννητη
2 ημερων
3 ημερων
4 ημερων
Της αρεσει να κοιμαται στην παλαμη μου
"Ουφ,δε μπορω να σας ακουω πια!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
GR*Elvenstar's Calypso,το μαυρο μας μαργαριταρι
Νεογεννητη
2 ημερων
4 ημερών
6 ημερων
moukelis
Επιφανές μέλος
GR*Elvenstar's Aeolus,o γαλάζιος μας πρίγκηπας
Nεογέννητος
2 ημερων
4 ημερων
6 ημερων
moukelis
Επιφανές μέλος
Eυχαριστουμε πολυ Αννα μου!Επιτέλους!!!Να τα χαίρεστε και να βρουν τις καλύτερες οικογένειες!

MissKit
Επιφανές μέλος
Αχου κάτι γλυκά πατουσάκιαα! Είναι και λίγο μεγάλα γατάκια ή είναι ιδέα μου;
Πάλι τίγρεις έχεις και μας τα παρουσιάζεις για γάτες κάκιστη.

moukelis
Επιφανές μέλος

Aντε καλε που ειναι μεγαλα,χτες εκλεισαν 1 εβδομαδα και ειναι 250 γραμμαρια,σιγα.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Να τα χαίρεστε!

Είναι πολύ όμορφα κι εύχομαι να έχουν την καλύτερη τύχη!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι απλα...ΘΕΙΚΑ!!!Μαναρια μουυυυυ!!

Καλα,καποιες φωτο δε,ειναι απλα συγκλονιστικες.Οπως πχ αυτη
ή αυτη..
και περιττο να σου πω δε οτι,παρολο που ολα ειναι πανεμορφα..εγω ηδη εχω μια προτιμηση.
Σε αυτονν εδω τον κυριο.Στον γαλαζιο πριγκηπα..
Με πεθανε...

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα τι γλυκια μανουλα τα κανει αγκαλιτσες..τελειααα ποσο θα θελα να χω ενα σπιτι γεματο ολα αυτα τα φατσονια καλα μολις μεγαλωσουν κ εχουμε κι αλλες φωτο θα θελουμε κ παγακια για να σβηνουν την φωτια που μας αναψες αγαπω την μικρη θαλλασονη θεααα παρεπιπτοντως
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι απίθανα μωρουλίνια είναι αυτά! Να τα χαίρονται όλοι!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μου!!!!Ολα πανέμορφα!!!Τη καλύτερη ζωή εύχομαι στο καθένα ξεχωριστά γεμάτη αγάπη!!!!!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Να σας ζήσουν και να βρουν τα καλύτερα σπίτια

moukelis
Επιφανές μέλος
Χτες τα μικρα μας εγιναν 8 ημερων και πλεον εχουν ανοιξει ολα τα ματακια τους.
GR*Elvenstar Aeolus
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πανέμορφα!

Και οι φωτογραφίες απίθανες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool