Τα γατάκια της Breena και του Casanova είναι εδώ!

Καλησπέρα στα γατομοντέλα! Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοειται οτι θα βρει,ειναι πολυ μικρουλια ακομη,σημερα κλεινουν πεντε εβδομαδες,απλα μου κανει εντυπωση που θα βρει τελευταια.
Θα σας ευχηθουμε καλο ΣΚ σε λιγο με τις νεες μας φωτογραφιες σε ηλικια 5 εβδομαδων!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GR*Elvenstar's Calypso,5 εβδομάδων

Συνημμένα

• 003.JPG
    003.JPG
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 027.JPG
    027.JPG
    115,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 036.JPG
    036.JPG
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 009.JPG
    009.JPG
    138,4 KB · Εμφανίσεις: 42
GR*Elvenstar's Circe,5 εβδομάδων

Συνημμένα

• 045.JPG
    045.JPG
    141,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 074.JPG
    074.JPG
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 069.JPG
    069.JPG
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 052.JPG
    052.JPG
    141,1 KB · Εμφανίσεις: 39
GR*Elvenstar's Aeolus,5 εβδομάδων

Συνημμένα

• 081.JPG
    081.JPG
    102,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 091.JPG
    091.JPG
    134,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 100.JPG
    100.JPG
    124,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 109.JPG
    109.JPG
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 38
GR*Elvenstar's Nausica,5 εβδομάδων:inlove:

Συνημμένα

• 143.JPG
    143.JPG
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 137.JPG
    137.JPG
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 120.JPG
    120.JPG
    123 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 111.JPG
    111.JPG
    120,8 KB · Εμφανίσεις: 39
η Καλυψώ είναι μια κούκλα :D (όχι πως και τα άλλα δεν είναι, αλλά μου αρέσουν πολύ τα μαυρόγατα :D)

Πραγματικά απορώ που δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια σοβαρή πρόταση για τη Ναυσικά!
Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα βρει πολύ σύντομα! :)

Κι εγω ετσι νομιζω,τελευταια και καλυτερη.:D

Καλημερα ειπαμε;Δεν ειπαμε!
Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι χτες βρηκε και η λατρεια μου η Κιρκη σπιτακι,και τι σπιτι,το καλυτερο που θα μπορουσε να βρει!Θα εχει παρεα ραγκντολακια,ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα φαινεται μια μικρη τιγρη αναμεσα τους!

Συνημμένα

• 001.JPG
    001.JPG
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 003.JPG
    003.JPG
    120,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 005.JPG
    005.JPG
    114,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 007.JPG
    007.JPG
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 41
:clapup::clapup::clapup:
Μπράβο ,πολύ χάρηκα, εξάλλου μπορείς να αντισταθείς εύκολα σε τέτοια ομορφιά;;):kissing::kissing::kissing:
....δηλαδή ήδη τρία έχουν υιοθετηθεί;:D

Ευχαριστουμε Νικακι μου,ναι,τα τρια τα περιμενουν οι νεες τους οικογενειες τελη Αυγουστου,μενει μονο η Ναυσικα μας.

Ευχαριστουμε Νικακι μου,ναι,τα τρια τα περιμενουν οι νεες τους οικογενειες τελη Αυγουστου,μενει μονο η Ναυσικα μας.

Με το καλό να βρει και η Ναυσικά μια όμορφη οικογένεια.:kissing:
...εντός Ελλάδας και τα τρία;

Ναιιιιιι ευτυχως,ηθελα πολυ να τα βλεπω,ειναι πολυ ιδιαιτερη γεννα για μενα,το ξερεις.Η Καλυψω για εκτροφη,και ο Αιολος και η Κιρκη ως show neuters.

Tελικα χτες υιοθετηθηκε και η μικρη μας Ναυσικα,δεν προλαβα καν να τα βαλω στο νημα με τα διαθεσιμα γατακια,αλλα δεν πειραζει.:PΕιμαιπολυ χαρουμενη γιατι οι νεες τους οικογενειες ειναι εξαιρετικες,και χαιρομαι πολυ που θα εχουν την ευκαιρια να ζησουν την ευτυχια του να συμβιωνεις με ενα Νορβηγακι.:D

Συνημμένα

• 003.JPG
    003.JPG
    125,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 020.JPG
    020.JPG
    129 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 019.JPG
    019.JPG
    90 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 018.JPG
    018.JPG
    107,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 016.JPG
    016.JPG
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 004.JPG
    004.JPG
    139,2 KB · Εμφανίσεις: 39

Αχ μπράβοοοο τέλεια νέα!!!! Να πάνε όλα καλά στα μικρούλια:)

Πόσο όμορφα μπορεί να είναι...
_flirty__by_elicoronel16.gif

Eυχαριστουμε πολυ!
Αννα ειναι πραγματικα σαν λουτρινα...

Είναι όντως σα λούτρινα και πανέμορφα! :)
Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένα στα νέα τους σπίτια! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back