Τα γατάκια του δρόμου...

ΔΕΝ ξερωτι να πω λυπαμαι ξερω τον πονο να χανεις ενα απο τα μωρα σου εστω κ του δρομου το μονο που εχω να πω λυπαμαι λυπαμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

**
Κι εγώ μόλις τέλειωσα με το τάισμα.Τόσα χρόνια βρεφονηπειαγωγός το έβαλα πείσμα δεν θα χάσω ούτε ένα.Το ελπίζω!

Μακάρι να ζήσουν και να έχουν καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΝ ξερωτι να πω λυπαμαι ξερω τον πονο να χανεις ενα απο τα μωρα σου εστω κ του δρομου το μονο που εχω να πω λυπαμαι λυπαμαι

Ευχαριστώ. Ευχαριστώ και τα άλλα κορίτσια για τη συμπαράσταση.
Ξέρω ότι καταλαβαίνεις. Για μένα είναι η πρώτη φορά... Και πονάει πολύ!!!
Έστω κι αν δεν τον θεωρούσα "δικό μου", έστω κι αν ήταν "του δρόμου", άξιζε καλύτερη τύχη! Ένα πλασματάκι που δεν έφταιγε σε τιποτα. Όπως τόσα άλλα, το ξέρω! Το ξέρω πόσο άδικη είναι η ζωή για εκατομμύρια ψυχές, ανθρώπους και ζώα! Αλλιώς είναι να τ'ακούς όμως, κι αλλιώς να το βλέπεις με τα μάτια σου! Και για ένα πλάσμα που φρόντισες, αγάπησες όσο πρόλαβες, σεβάστηκες την ύπαρξή του...

Τηλεφώνησα στη φίλη μου να ακυρώσω αποψινή έξοδο (ε, δεν έχω και την καλύτερη των διαθέσεων), δεν απέφυγα το ξέσπασμα (κολλητή είναι) και τα κλάματα. Μου λέει "για ένα γατί;".
Όχι, δεν είναι αναίσθητη, καταλαβαίνει, με παρηγόρησε κιόλας. Αφού δε συνέβη σ'αυτή το βλέπει με τη λογική, καταλαβαίνω κι εγώ, δε θυμώνω. Αλλά δεν παρηγορούν αυτά τώρα. Παιδάκια που υποφέρουν και πεθαίνουν στην "Αφρική" (και ποιος δε λυπάται για τα καημένα?), γατάκια κ.ά. ζώα παντού σκοτωμένα κάθε τόσο από αυτοκίνητα...
Αλλά πάνω από το συγκεκριμένο άψυχο σώμα, κλαίω για αυτό το συγκεκριμένο γατί! Ναι, για ένα γατί...
Γιατί μια βδομάδα τώρα ήταν χαρά μου να το ταϊζω και να το'χω έγνοια μου, γιατί από αύριο το πρωί δε θα ξανακούσω τις αγριοφωνάρες του για φαϊ, δε θα ξαναδώ το σκανταλιάρικο μουτράκι του, δε θα ξαναδώ το κοκαλιάρικο κορμάκι του κουλουριασμένο στη γωνίτσα του... Δεν μπορώ να σταματήσω! Μεγάλη γυναίκα και κάνω σαν παιδί! Αλλά κι ο καημένος ο Τόνι άξιζε κάποιον να τον κλάψει.

τραγικό, λυπάμαι .

οχι ρε κοριτσια...κι ο Τονι κι η Μπραντι...:(

Αθανασια σε καταλαβαινω,πηγα κι εγω σημερα στο εξοχικο κι ειδα τα μισα απο τα γατακια που ταιζα να λειπουν.απλα ειναι κριμα γιατι πανω που θα ηταν ευτυχισμενος και θα ειχε καποιον να τον προσεχει,εφυγε...το ξεσπασμα ειναι ο καλυτερος τροπος για να εκφρασεις τον πονο σου και να μη μεινει μεσα σου...

Ας είναι καλά ο Τόνυ1 και ο Τόνυ2 όπου κι αν βρίσκονται!:confused:

Κρίμα και για την Μπράντι. Είναι κρίμα μεγάλο για όλα τα γατακια που φεύγουν έτσι.:(
Πόπη καλό κουράγιο με τα μικρούλια. Είμαι σιγουρη πως όλα θα πάνε καλά, γιατί, είπαμε ξανα, έχεις καλό βοηθό.

ο πονος ειναι μεγαλος αλλα μενει μμια γλυκια αναμνηση στην καρδια που το θυμασε με ζεστασια κ ας μην εζησες καιρο μαζι του θα θυμασε ολες τις αστειες στιγμες κ θα χαμογελας

Κριμα. Τουλαχιστον και οι δυο γατες εφυγαν ευτυχισμενες και γεματες απο αγαπη:bye: :bye: :bye: .... Αθανασια, καταλαβαινω τον πονο σου, πολλες φορες εχω βρει αδεσποτα που τα ταιζα και τελικα δεν τα καταφεραν.:cry: :cry: :cry: . Ηταν τυχερος ο τονι που σε βρηκε, εστω και αργα!
Οσο για σενα ποπη, λυπαμαι πολυ για την γατουλα σου...
Την ειχες πολυ καιρο?

Τι έγινε ρε παιδιά; Κρίμα και για τον Τόνι και για την Μπράντυ:bye::bye:.

Κριμα. Τουλαχιστον και οι δυο γατες εφυγαν ευτυχισμενες και γεματες απο αγαπη:bye: :bye: :bye: .... Αθανασια, καταλαβαινω τον πονο σου, πολλες φορες εχω βρει αδεσποτα που τα ταιζα και τελικα δεν τα καταφεραν.:cry: :cry: :cry: . Ηταν τυχερος ο τονι που σε βρηκε, εστω και αργα!
Οσο για σενα ποπη, λυπαμαι πολυ για την γατουλα σου...
Την ειχες πολυ καιρο?

:bye: Οχι πολύ ούτε και λίγο 3βδομάδες ήταν όμως από τις αδεσποτούλες του κήπου.Οταν γέννησε έβρεχε μετά από λίγο ήρθε και ο κηπουρός οπότε έμειναν πάνω όλη η οικογένεια παρέα με την Μπέμπα :mad: ήθελα παρέα για αυτήν αλλά κανείς μας δεν φανταζόταν τόσο μεγάλη παρέα.Σας αφήνω τα μωρά ξύπνησαν θέλουν τάισμα.

Στενάχωρα όλα αυτά. ΚΡΙΜΑ. Τα κακόμοιρα τα αδεσποτάκια. Όλα χαμένα πάνε!:down:

Στενάχωρα όλα αυτά. ΚΡΙΜΑ. Τα κακόμοιρα τα αδεσποτάκια. Όλα χαμένα πάνε!:down:

Βικτωρία μου, ευτυχώς δεν πάνε όλα χαμένα...
Ο Τόνι ήταν άτυχος. :(:(:( Αχ, Τόνι!
Αλλά όσο κι αν πόνεσα κι αν είπα "τι το'θελα" κ.λ.π., συνήλθα και σκέφτομαι ότι με τίποτα δε θα κρατήσω μακριά τον εαυτό μου "για να μην πληγωθεί"!
Και το επόμενο γατάκι που θα με πλησιάσει θα το ταϊσω και θα το αγκαλιάσω, ό,τι κι αν γίνει!

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΙ:bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Καημένε Ρόκι

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΙ:bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Αντίο κι από μένα στο Ρόκι!
Πόπι, μη στενοχωριέσαι πολύ, είναι δύσκολα για τα νεογέννητα.
Κάνατε ό,τι μπορούσατε.
Να'ναι γερά τα άλλα...

Πολλές απώλειες τελευταία... :(
Αντίο Ρόκυ

Σημασία έχει να προσπαθεί κανείς. Ειναι δύσκολα το ξέρω. Αλλά και μια ζωούλα να σωθεί είναι σημαντικό. Κρίμα πάντως, πραγματικά.

Όχι ρε!!! :(
Κρίμα κι άδικο και για τον Τόνι και για Μπράντι-Ρόκι.

:eek:Σήμερα που το σκέφτομαι νομίζω πως έπραξα εγωιστικά με τα γατάκια.Μήπως να τα δώσω κάπου που να ξέρουν να τα φροντίσουν καλύτερα;Ισως πρέπει να πάψω να σκέφτομαι πως νοιώθουμε εμείς και να κοιτάξω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτά;:cry: :cry: :cry: :cry: (4 είμαστε εμείς,τα γατουλίνια είναι 5)
:lol: Αυτήη Μπέμπα η μόνη μες την τρελλή χαρά,θεωρεί τα μικρά δικά της,για να τα ταίσω πρέπει να είναι στον ώμο μου να με επιβλέπει.:lol: .

Πιθανώς να έχει ενδο- και εξω-παράσιτα. Για τα παράσιτα του εντέρου δεν μπορείτε να του δώσετε τίποτα. Χρειάζονται ειδικά φάρμακα. .

ΛΑΘΟς, Υπαρχουν πολλα φυσικα φαρμακα για τα παρασιτα του εντερου,αμα ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα βρεις πολλα βοτανια για παρασιτα εντερου...
Εγω θα σας δωσω ενα φυσικο φαρμακο για παρασιτα εντερου που δεν το βρισκεις στο ιντερεντ,και προερχεται απο κινεζικη ιατρικη..

Αποξηραμενη φλουδα απο ροδι,βραστε τη και δωστε στο γατακι να πιει,μεσα σε λιγες μερες θα γινει περδικη,διαπιστωμενω απο προσωπικη εμπειρια,και ειναι ακρως αποτελεσματικο,μαλιστα ενυσχειη και τις φυσικες αμυνες του οργανισμου στο ζωο,δεν τις καταστρεφει οπως με τα χημικα χαπια ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back