Τα γατόνια της παραλίας μας !!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kakashi-sensei

Δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
τεσσερα γατονια γεννηθηκαν σε παραλιακη καντινα στη γαλ.ακτη λαγονησιου!! η μανουλα τους τα γεννησε κατω απ την ξυλινη πλατφορμα της καντινας μα τωρα που αρχισαν μεγαλωνουν, κυκλοφορουν ανεξελεγκτα γυρω απ τη καντινα που υπαρχουν αυτοκινητα απ την μια μερια και λουομενοι που τα διωχνουν γιατι ενοχλουν απ την αλλη!! θεωρησα σωστο να μαζεψω τα γατονια και να τους δωσω τουλ. προσωρινη προστασια απ τις παραπανω απειλες! θα με βοηθησετε να τους βρουμε ενα σπιτακι????..γιατι τωρα τα εχω στο μπανιο του σπιτιου μου επειδη μεσα στο σπιτι κυκλοφορουν άααλλες απειλες...σκυλοιιιι!!!! τηλ. επικ. 6936862466 μαριαννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ !!

Αστεράτα γατάκια!!!!Αggeliopolis, χρυσή ευκαιρία στην ηλεκτρονική της έκδοση, που παίρνει φωτογραφίες, αφισσάκια σε πετ σοπς και κτηνιατρεία, ακόμη και στην ίδια την καντίνα, αν ο ιδιοκτήτης δεν είναι ανάποδος, θα δράσουν , ώστε τα υπέροχα μωρά να βρουν κατάλληλα σπίτια!!!Καλή τους τύχη!!!!:D:D

Πρωοθηση κανω :)
Τα ατομα που ειναι σε φιλοζωικες εχουν αναλαβει και αυτα τ γατακια :)
Ελπιζω να βρουν σπιτι και γονεις!!
Σε ευχαριστω πολυ παντως!!!

Σημερα με ενημερωσαν οτι στη παραλια που εχει απομεινει η μαμα γατα καποιος γνωστος "ΜΑ..." κοπανησε τη γατα δυνατα με μια ρακετα στο κεφαλι 2 φορες επειδη επιτεθηκε στο σκυλο μιας!!!...Αιματα ετρεχαν απο τ μυτη και απο το ματι τησ και η καημενη πηγε παραπατωντας και χωθηκε κατω απο τ πλατφορμα της καντινας...Αμφιβαλω πολυ αν θα ζησει!!!!!!!!!!!:(:(

Θα πρέπει να πάει σε γιατρό. Αν κατάλαβα καλά είναι ήρεμη.:/:

Δεν ξέρω τι να πω.Ούτε τι καλό μπορείς να περιμένεις πια σ'αυτό τον κόσμο. Αν η γατούλα είναι ήρεμη και υπάρχει κάποιος διαθέσιμος, ας την πάτε στον γιατρό. Που έγινε αυτό ?

Η γατα βρισκεται στο Λαγονησι.Εμενα μου φαινεται ηρεμη γατα...την ειδατε πως ειναι στη φωτο...Προωθηση κανω δεν ξερω τ αλλο εχει γινει
Στο φεις μπουκ την βρηκα την αγγελια την εχει βαλει η κυρια που ειχε βρει το σκυλακι μου στα σκουπιδια:(:(

Εκάνα προωθηση της αγγελιας και στο δικό μου ΦΒ.

Καλή τους τυχη, ειναι υπέροχα. Θα δροσισουν καρδιές τα γατακια της παραλίας!

Τελευταία επεξεργασία:
ειναι πολυ ζουζουνιααα:clapup:
καλη τους τυχη
:D:D:D

Noμιζω οτι τα μικρα βρηκαν σπιτακι και εμεινε η μαμα
Ρωτησα πως ειναι αλλα δεν μ εχουν απαντησει ακομα

ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΑΤΑ ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ !! ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΩΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ...ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΡΑΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ !! Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ (ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ) ΚΑΙ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΤΑΠΙΤΟ!! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ 4... (T πηρε η κυρια που ειχε βρει κα τ σκυλακι μου στα σκουπιδια ειναι παρα πολυ καλη κυρια και λατρευει τ ζωα!!!Αλλα εχεοι παραα πολλα για ν τ κρατησει)ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΣΠΙΤΑΚΙ (ΕΧΩ ΚΑΙ 6 ΣΚΥΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ) !! ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΔΙΩΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!! Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ !!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΣΤΟ 6936862466 ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑΜΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΖΩΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!

Μολις τ δημοσιεψα καταλαβα οτι ειναι στ κεφαλαι!!!Συγγνωμη ειμαι εξαλος με αυτη τ συμπεριφορα!!!!Κ οπως τ διαβαζα εκανα τ δημοσιευση

τα 2 υιοθετηθηκαν σημερα !!!! μενουν πισω τα άλλα 2 !!!

Ενα μπουκετο απο γατακια!!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back