μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλες φορες κανει ενα:
μιου...μιου..μιι..μιι(κοφτο)
κι αλλες ενα:
νια..αα...αα..αα..αα...α..α..α..α.α...α..α.α..α.α.α.α..α...αα(μακροσυρτο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
4) λρρρρρρρρρρρ!!: δεν είναι ακριβώς νιαούρισμα, πρόκειται για έναν ήχο σαν τρίξιμο, σαν τον ήχο καουτσούκ που κυλάει στο πλακάκι και ακούγεται διακεκομμένα (δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να αποδοθεί!) και το κάνει σε στιγμές έξαρσης, πχ. όταν χαίρεται με ένα παιχνίδι, όταν πετυχαίνει το σκοπό της αφού πρώτα μας αγανακτεί με την επιμονή της!!
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περιγράφεις.
Αυτόν τον ήχο κάνει συνέχεια η δικιά μου και μάλλον θα έλεγα ότι μοιάζει με γουγουρητό περιστεριού, δεκαωχτούρας...οτιδήποτε μη γατίσιο βασικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
όταν βλέπει κλειστή την πόρτα της κρεβατοκάμαρας το βράδυ
,αλλά τι να κάνω βρε παιδιά πρέπει που και που να την κλείνουμε και λίγο...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
εμένα κανει ένα περίεργο κρ κρ με χαμηλή φωνουλα,το ερμηνεύω σαν να ζητάει κάτι ίσως να φαει,πριν το νιαούρισμα,αλλα και όταν καθεται για να ξεκουραστεί και την πλησιάσω πάλι κρ σαν παραπονεμένο ,ενώ δεν θέλει χάδια .Δεν έχει σχέση με γουργουρητό,σαν να θέλει να μιλήσει ,σαν να διαμαρτύρεται ήπια

Λίλιαν
Νεοφερμένο μέλος
ναι έτσι ακριβως το κανει ο δικός μουΚαταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περιγράφεις.
Αυτόν τον ήχο κάνει συνέχεια η δικιά μου και μάλλον θα έλεγα ότι μοιάζει με γουγουρητό περιστεριού, δεκαωχτούρας...οτιδήποτε μη γατίσιο βασικά![]()
menia
Δραστήριο μέλος

Το γελοίο της υπόθεσης είναι να κοιμάμαι και ξαφνικά να ακούω αυτόν τον έντονο ήχο στο αυτί μου και ανοίγοντας τα μάτια μου να βλέπω το αρκουδάκι της Μένιας στη μούρη μου!!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος

Θρίλερ κανονικά!! Πολύ πλάκα η Μένια!
menia
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool