maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Λουλου σε ευχαριστει πολυ!Είναι πολύ όμορφη!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Επιστρεφαμε απο τις διακοπες, για αυτο ειναι τοσο χαρουμενη.πράγματι κουκλίτσα και πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη φαίνεται η Λουλού!![]()
Ειχε ενα μεγαλο κηπο που ετρεχε συνεχεια, γνωρισε και αλλα σκυλακια και πηγε πολλες βολτες στις διακοπες! Η Λουλου εκανε πραγματικες διακοπες
speri
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Λουλου σε ευχαριστει πολυ!!! Ναι, ηταν πολυ χαρουμενη στο καραβι! Επειδη το καραβι δεν ειχε να κατσεις εξω (ειχε ενα μικρο χωρο, που ηταν μεσα στον ηλιο) καθισαμε μεσα στο σαλονι. Εκει ομως ειχε αλλα 7 σκυλια, οταν εφτασε η ωρα να κατεβουμε απο το καραβι και συναντηθηκαν στην σκαλα, φωναζαν ολα την ιδια στιγμηΚαρδουλα μου ομορφη!!! Τι χαρα ειναι αυτη... Και διακοπες...τι αλλο θελει![]()

speri
Διάσημο μέλος

Φανταζομαι τι εγινε!!!!!ΧαχαχαχχαχαχαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αστα... Εγινε η σκυλισια χορωδιαΦανταζομαι τι εγινε!!!!!Χαχαχαχχαχαχα

speri
Διάσημο μέλος

Μιλαγανε για τις περιπετειες τους και τις διακοπες που ξεκινουσαν ή μηπως ανταλλασανε τηλεφωνα??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Να τι κανει η Λουλου τα βραδια, απο τοτε που μιλησε με τα αλλα σκυλια

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σκέτη γλύκα!!!
Πολλά φιλάκια!!!
speri
Διάσημο μέλος

Ακομα ενα παιδι της τεχνολογιας... Βρε τη ζουζουνιτσα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Λουλου σε ευχαριστη παρα πολυ!!!Τί γελαστή φατσούλα είναι αυτη!!!
Σκέτη γλύκα!!!
Πολλά φιλάκια!!!
Η Λουλου στελνει πολλα φιλακια στο γατουλι σου!

ΝαιΑκομα ενα παιδι της τεχνολογιας... Βρε τη ζουζουνιτσα...

**mar**
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαλλον ανταλλασανε μαιλ
![]()

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Μαλλον ανταλλασανε μαιλ
![]()

σου λέει ¨δεν φτάνει που με έχεις κλεισμένη στο σπίτι,
θα μου απαγορεύσεις και το διαδίκτυο;;;; ¨

Εμένα εδώ η δικιά μου τα λέει με Οντίλ!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλά τί ψώρα έχουν τα ζωάκια με τους Η/Υ??? Και ο Πάρης κάπως έτσι στηνεται και κοιτάζει

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω πολυΤι φατσούλα είσαι εσύ? Να σου ζήσει!![]()

σου λέει ¨δεν φτάνει που με έχεις κλεισμένη στο σπίτι,
θα μου απαγορεύσεις και το διαδίκτυο;;;; ¨
![]()
Εμένα εδώ η δικιά μου τα λέει με Οντίλ!

Τα ζωακια μας εχουν γινει πρωτα στην τεχνολογια

Δεν ξερωαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααα κουκλακια μωλέ!!!!!!!!!
Καλά τί ψώρα έχουν τα ζωάκια με τους Η/Υ??? Και ο Πάρης κάπως έτσι στηνεται και κοιτάζει![]()
Εμενα η Λουλου εχει ανοιξει και λογαριασμο στο φβ

Και εκει εχει γνωρισει και αλλα σκυλακια

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool