Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ πολυ ομορφα τα ζωακια σου!!!
περιμενω και εγω εναν μπεζ κυριο συριαν χαμστερ και σκεφτομαι ισως για ενα κουνελακι ή 2 ινδικα απο ανοιξη ομως και μετα...τωρα ακομα ψαχνομαι...

επετρεψε μου με ολη την καλη διαθεση μερικες "παρατιρισεις"-συμβουλες...

-το συρμα στο κατω του κλουβιου δεν βολευει καθολου τα κουνελακια...
-τα ινδικα αν και δεν τους φενετε θελουν μεγαααλο κλουβι...μια ζευγαρωστρα για καναρινια δεν ειναι ουτε για 1...
-τα συριαν ειναι μοναχικα...μην τα εχεις στο ιδιο κλουβι ανα πασα στιγμη μπορει να τσακωθουν πολυ ασχημα χωρις προϊγουμενες ενδιξεις...
-το καθρεφτακι στα παπαγαλακια σου δεν τους προσφερει τιποτα..μονο κακο ισως κανει στον αρσενικο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ πολυ ομορφα τα ζωακια σου!!!
περιμενω και εγω εναν μπεζ κυριο συριαν χαμστερ και σκεφτομαι ισως για ενα κουνελακι ή 2 ινδικα απο ανοιξη ομως και μετα...τωρα ακομα ψαχνομαι...

επετρεψε μου με ολη την καλη διαθεση μερικες "παρατιρισεις"-συμβουλες...

-το συρμα στο κατω του κλουβιου δεν βολευει καθολου τα κουνελακια...
-τα ινδικα αν και δεν τους φενετε θελουν μεγαααλο κλουβι...μια ζευγαρωστρα για καναρινια δεν ειναι ουτε για 1...
-τα συριαν ειναι μοναχικα...μην τα εχεις στο ιδιο κλουβι ανα πασα στιγμη μπορει να τσακωθουν πολυ ασχημα χωρις προϊγουμενες ενδιξεις...
-το καθρεφτακι στα παπαγαλακια σου δεν τους προσφερει τιποτα..μονο κακο ισως κανει στον αρσενικο σου.

-αυτα τα κλουβια ειναι το καλοκαιρι. τα κουνελια χρειαζοντε να ειναι σε συρμα για την υγεια τους. εχουν σπιτακια για να ξεκουραζουν
τα πελματα τους (εχω ρωτησει και τον κτηνιατρο μου)
- τα ινδικα χοιριδια ειχαν αυτο το κλουβι για λιγους μηνες γιατι υπηρχε ελειψη χωρου. τωρα εχει το καθενα ενα τεραστιο κλουβι και την ημερα βγαινουν βολτα πανω απο 5 ωρες καθημερινα
- τα χαμστερ ηταν μωρακια και ζουσαν ολα μαζι (τωρα υπαρχει 2 χαμστερ σε ενα τεραστιο κλουβι
- το καθρεφτακι το ειχα οταν ηταν μικρα τα παπαγαλακια τωρα που ειναι 1 χρονου τους το εβγαλα

ελπιζω να σε καλυψα στις παρατηρησεις σου:) δεν ειναι ολα οπως φαινοντε στις φωτογραφιες:):)

με καλυψες!!!
απο χοιριδιακια τι ρατσες εχεις?

σκεφτομαι για αποκτηση ινδικου ή κουνελιου..ινδικα ειχα και παλια...κουνελι ποτε...τα ινδικα ειναι ερωτας αλλα θα ηθελα ν αμπορω αν το περνω και μαζι μου σε εξωτερικο χωρο που μπορει να γινει με το κουνελι και γενικα ειναι λιγο ποιο εκπαιδευσιμο και θαραλαιο απο το ινδικο..εσυ τι εχεις παρατιρησει που χεις και απο τα 2?

εχω 2 κοντοτριχα και ενα ροζελα μακρυτριχο

τα κουνελακια οταν το αφηνεις ελευθερο εχουν πιο ζωντανια! τα ινδικα χοιριδια ειναι λιγο φοβητσιαρικα και μπορει να μεινουν στο ιδιο σημειο πανω απο μια ωρα!:P τα ινδικα χοιριδια μυριζουν περισσοτερο απο τα κουνελια! τα κουνελια δεν μυριζουν σχεδον καθολου! τα ινδικα χοιριδια ειναι πολυ δειλα απο οτι τα κουνελακια! τα κουνελακια μπορεις να τα εχεις ελευθερα στο σπιτι ενω το ινδικο οχι! εμενα μου αρεσουν και τα 2 ζωακια! (τα ινδικα χοιριδια ειναι τελεια μωρακια!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:)

τους εχεις σε ολο το κλουβι πριονιδι?ή σε μια γωνια σε σκαφακι?ποσο συχνα αλλαζεις την επιστρωση?

28t80mp.jpg

O Ζνουπι μωρακι! μολις ειχε γεννηθει!!! δεν ειναι ουτε ενος ημερων!!!!:inlove::inlove::inlove:

τους εχεις σε ολο το κλουβι πριονιδι?ή σε μια γωνια σε σκαφακι?ποσο συχνα αλλαζεις την επιστρωση?

-τους εχω σε ολο το κλουβι
-τα αλλαζω καθε 2 μερες αν δεν προλαβω το πολυ 3! ειχα διαβασει οτι μπορεις να τα μαθεις να πηγαινουν στην λεκανη τους οπως οι γατες!:) να ενα σαιτ που γραφει για τα κουνελια >>> https://mybunny.ning.com/litter_training

ναι το διαβασα αυτο!

τα ινδικα μικρα ειναι απιθανα!εγω νομιζα οτι ειχα αρσενικο...και μια μερα βρηκα 2 μικρα να κοβουν βολτες στο κλουβι...σοκ!χαχα

ναι το διαβασα αυτο!

τα ινδικα μικρα ειναι απιθανα!εγω νομιζα οτι ειχα αρσενικο...και μια μερα βρηκα 2 μικρα να κοβουν βολτες στο κλουβι...σοκ!χαχα

πως ζευγαρωσαν?:worry::):):):)

πηγενα ακομα δημοτικο...οποτε εμπιστευτηκα το πετ σοπ...τον πηρα για σπιθα και αυτο μου βγηκε μαριαννα και εγκυος μαλιστα μιας και στο πετ τα ειχαν ολα μαζι σε ενα κλουβι...
τωρα αν παρω ινδικο θα απρω ενα θηλυκο για αρχη και μετα ενα δευτερο...αν παρω κουνελακι θα παρω ενα θηλυκο...αυτο που με φοβιζει στα κουνελια ειναι αν μυριζουν...δεν εχω και εμπειρια και δεν θελω να το παρω και μετα να πρεπει να το βγαλω στο μπαλκονι σε καμια περιπτωση.

τα κακα τους δεν μυριζουν ετσι?μονο τα τσισα μας την κανουν την δουλεια...

πηγενα ακομα δημοτικο...οποτε εμπιστευτηκα το πετ σοπ...τον πηρα για σπιθα και αυτο μου βγηκε μαριαννα και εγκυος μαλιστα μιας και στο πετ τα ειχαν ολα μαζι σε ενα κλουβι...
τωρα αν παρω ινδικο θα απρω ενα θηλυκο για αρχη και μετα ενα δευτερο...αν παρω κουνελακι θα παρω ενα θηλυκο...αυτο που με φοβιζει στα κουνελια ειναι αν μυριζουν...δεν εχω και εμπειρια και δεν θελω να το παρω και μετα να πρεπει να το βγαλω στο μπαλκονι σε καμια περιπτωση.

τα κακα τους δεν μυριζουν ετσι?μονο τα τσισα μας την κανουν την δουλεια...

τα κακα τους δεν μυριζουν. τα τσισα τους μυριζουν μονο αν εχει κανει πολλα τσισα σε ενα σημειο! αλλα μπροστα στο ινδικο χοιριδιο δεν μυριζουυν καθολου!;)

και εγω ειχα παρει ενα κοριτσακι μετα αγορασα και ενα αγορακι αλλα μουτ εζησε μονο 1 βδομαδα:(. αλλα ξαφνικα ειδα 2 μωρακια!:clapup: η μαμα τους πεθανε μετα απο 3 μηνες:( και ετσι ειχα 2 αγορακια. μετα ο νονος μου, μου χαριζει 1 κοριτσακι για πασχα!:clapup: αλλα μετα απο 2 μηνες χανω το ενα αγορακι:( αλλα μετα απο 1 βδομαδα απο το χαμο του ενος απο το ενα ινδικο χοιριδιου, βλεπω το πρωι ενα μωρακι! ηταν 3/6!!! γυρισα μετα τις εξετασεις του σχολειου και το βρηκα!!!!:clapup::clapup::clapup: και τωρα εχω 3 ινδικα χοιριδιακια!!!! μαμα-μπαμπας-παιδι!:clapup::clapup::clapup:

34eaon6.jpg

DSC00451.JPG

μαμα και παιδι!!!!

Συνημμένα

• DSC00451.JPG
    DSC00451.JPG
    709,6 KB · Εμφανίσεις: 190
  • DSC00451.JPG
    DSC00451.JPG
    709,6 KB · Εμφανίσεις: 190
Τελευταία επεξεργασία:
DSC00357.JPG

να τι κανει η λουλου τα βραδια!:P:P:P

Συνημμένα

• DSC00357.JPG
    DSC00357.JPG
    474,6 KB · Εμφανίσεις: 162
  • DSC00357.JPG
    DSC00357.JPG
    474,6 KB · Εμφανίσεις: 162
το ξερω!!!:clapup::clapup:

την εχω και με το webpet της!

:D:D Και φανταζομαι οτι θα εχει και πολλους fan!!!

αν μπορεις βαλε και καμια φωτο με τα κλουβια απο τα κουνελια σου(να περνω ιδεες) επισης με το θεμα τριχα τι κανεις?μαδανε τοσο πολυ?

τα κουνελια μαδανε αρκετα... συνεχεια τριχες βλεπω...

ξεχασα να σας πω οτι εχτες χασαμε εν κουνελακι... το γκρι μωρακι στην φωτο... στεναχωρηθηκα παρα πολυ... ελπιζω να ειναι καλα εκει που βρισκετε...:( δεν ηταν ουτε 3 μηνων...:(

χτες επισης ενα κουνελακι εσπασε το ποδι του...:( το εσκασε και την ωρα που πηγε να μπει στο κλουβι του κολλησε το μπροστινο ποδαρακι στην σκεπη του κλουβιου και εσπασε...:( αλλα ενα ειναι το <<καλο>> μεσα στο ολο αυτο κακα που εγιναν χτες... ειναι το μπροστινο ποδαρακι της και μπορει να περπαταει και να τρεχει ανετα... αυτη η κουνελιτσα ειναι πολυ ατυχη... πριν ενα χρονο τετοιο μηνα οι αλλες κουνελες της ανοιξαν την κοιλια... αλλα ευτυχως εγινε καλα. ελπιζω να γινει καλα και τωρα! το ποδαρακι της ειναι δεμενο με επιδεσμο και μαε ειπε ο γιατρος οτι θα γινει καλα σε λιγο καιρο!

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back